Ένταλμα σύλληψης εναντίον του Ιβάν Σαββίδη

Ένταλμα σύλληψης εναντίον του Ιβάν Σαββίδη

Μάρτιος 12, 2018 - 10:28
5 σχόλια

Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του Ιββάν Σαββίδη και 4 ακόμη ατόμων εκδόθηκε σήμερα το πρωί, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.

Η δήλωση Βασιλειάδη

Τις πρώτες πρωινές ώρες άλλωστε ο υφυπουργός Αθλητισμού προϊδέασε με τη δήλωσή του: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».


5 Σχόλια

Ποιός τολμάει να τον πιάσει ?? Θα βγάλει το κουμπούρι του και ...όποιον πάρει ο χάρος !! Λούης θα έχει γίνει τώρα ο ...λαγός !!!

Σε τέτοιας ποιότητας ανθρώπους , ξεπούλησε ο Τσίπρας το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την ΣΕΚΑΠ.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα, ή Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον επιάσανε.

Δεν φταίει ο Ρωσοπόντιος ρε παιδιά !Φταιει η αθλητική δικαιοσύνη που αθώωσαν τον μπαοκ στης 1 το βραδυ ,που δεν τον κάλεσαν σε απολογία για το κυνηγητό στο χορτάρι μας ,που δεν τον κάλεσαν σε Απολογία για το μπάχαλο στα Γιάννενα ,γενικά που έχουν αφήσει εναν μαφιόζο να αλωνίζει και να παιρνει τις δουλειες συνοδεία του υπουργού Άμυνας !Ντροπη και αίσχος !Την νυφη θα την πληρώσουν καθαρές ομάδες που δεν έχουν δώσει δικαιώματα !

Το σωστό ειναι οτι ποινή πέφτει σε ομάδες για έκτροπα να ισχύει απο το επόμενο πρωτάθλημα !οποτε οταν οι μεγάλες ΠΑΕ που συνήθως τα δημιουργούν αν ξεκινάνε με -3 η μια ,-6 η άλλη και 5-8 αγωνιστικές κεκλεισμένων θα δεις πως θα στρώσουν ! Τιμωρηθηκατε κύριοι την 2 αγωνιστική η ποινή ξεκινάει απο το επόμενο πρωτάθλημα ,- 3 εχεις; αν το ξανακάνεις το αίσχος -6 την επόμενη φορά !Και αν φάνε και όλη την χρονια κεκλεισμένων εκει να δω τα λαμόγια τι θα πάρουν το καλοκαιρι απο τα διαρκείας για να κάνουν μεταγραφές και να κινηθούν οι ομάδες τους !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.