Τσίπρας για πρωτάθλημα: Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος

Τσίπρας για πρωτάθλημα: Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος

Μάρτιος 12, 2018 - 18:38
10 σχόλια

Την επ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος αποφάσισε η κυβερνητική σύσκεψη μετά τα χθεσινα επεισόδια της Τούμπας και την είσοδο του Ιβαν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με πιστολι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης είπε στους συνεργάτες του: «Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους».

Σε δηλώσεις του ο Γ. Βασιλειάδης τόνισε: «Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα και τις επόμενες ώρες ξεκινούν άμεσα συναντήσεις με φορείς του ποδοσφαίρου, την ομοσπονδία, την Λίγκα και την Ουέφα. Το πρωτάθλημα δεν θα ξαναεκκινήσει αν δεν υπάρξει νέο, σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους με όρους και κανόνες. Δεν κάνουμε πίσω. Το πλαίσιο είναι σαφές και πρέπει να αυστηροποιηθεί περισσότερο. Είμαστε σε επικοινωνία με την Ουέφα».


10 Σχόλια

Ποιο πολιτικό κόστος; O περισσότερος κόσμος είναι υπέρ της διακοπής (του αλητοπρωταθλήματος)

Αλέξης << όταν σπέρνουν αέρηδες, θερίζουν θύελλες>>. Ας πρόσεχες!

Το διακόπτω για να μην το πάρει άλλος ρε Ιβάν. Αν ήταν να διακόπτω όπου αποτυγχάνω θα έφευγα εδώ και καιρό

Δεν ισχύει αυτο Αλεξ ,οι Αρειανοί έλεγαν του Βενιζέλου (πριν η κάλπη σε μαυρίσει βενιζελο δωσε λύση )και στην Σαλονικα εκανε περίπατο στις εκλογές !Οι βαζελες απειλούσαν τον Καμίνη με μαύρισμα και στις βαζελοφωλιες πήρε ψήφους και ειναι παλι δήμαρχος !Απειλουσαν και εσενα για το γήπεδο στο βοτανικό ,και τι εγινε βγήκες πρωθυπουργός ,σε λιγο θα σε ψηφίσουν και αυτοι της 13 που είχαν ερθει κατω απο το σπιτι σου για διαμαρτυρία μολις τους έκλεισε την θύρα ο Κοντονής !!!Μην αγχωνεσαι κύριε Πινόκιο !

Ισα ισα αυτοι που μένουν γύρω απο τα γήπεδα και βρίσκουν τα αυτοκίνητα τους διαλυμένα και τα μαγαζιά τους σπασμένα θα ψηφίσουν τον κωλοτουμπα γιατι με τη διακοπή του σάπιου πρωταθλήματος θα σώσουν τις περιουσίες τους !Την άλλη φορά είχαν ρίξει μολότοφ στο σπιτάκι μιας γριούλας κάπου στον Πειραιά !Κανε και ένα σωστό Πινόκιο σταμάτησε την αλητομπαλα μηπως και ξυπνήσει ο ελληνας !Θα μου πείτε ομως τι φταίνε τα κοριτσάκια στο βόλεϋ και στο μπάσκετ να πηγαίνουν εκει οι κάφροι και να δίνουν ραντεβού θανάτου !Δεν ισιώνει αυτη η χώρα δυστυχώς !!! Ειναι ίδια κατηγορία πλέον με Κολομβία

Κόψτε την μπάλα τελείως ,μηπως ξυπνήσει η νεολαία και ασχοληθεί με τον στίβο, και το μπάσκετ, και το βόλεϋ και έρθουν παλι επιτυχίες στην πατριδα μας !!

κ.κ. μην είσαστε ευκολόπιστοι, ξέρετε πόσα λεφτά θα χαθούν με την διακοπή του πρωταθλήματος (φόροι από εισιτήρια, ΠΡΟΠΟ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τηλεοπτικές μεταδόσεις, διαφημήσεις κ.λ.π.;), θα φαλιρίσει το κράτος και θα καταρρεύσουν οι εισπράξεις δημοσίων εσόδων, κ.λ.π. ξυπνάτε, παιγνίδι του Αλέξης μην χάσει το πρωτάθλημα ο κολλητός του.......

κ.κ. μην είσαστε ευκολόπιστοι, ξέρετε πόσα λεφτά θα χαθούν με την διακοπή του πρωταθλήματος (φόροι από εισιτήρια, ΠΡΟΠΟ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τηλεοπτικές μεταδόσεις, διαφημίσεις κ.λ.π.;), θα φαλιρίσει το κράτος και θα καταρρεύσουν οι εισπράξεις δημοσίων εσόδων, κ.λ.π. ξυπνάτε, παιγνίδι του Αλέξης μην χάσει το πρωτάθλημα ο κολλητός του.......

Το οικονομικό κόστος ποιος θα το πληρώσει κ.Αλέξης; εσύ; μπα δεν νομίζω, μάλλον οι ευκολόπιστοι Έλληνες! Θέλω να δω τώρα ποιους θα εξοντώσεις οικονομικά για να βγάλεις τα σπασμένα από τους παοκτσίδες κ.λ.π. φίλους σας εξυγιαντές όπως τους ονόμασες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.