Ποδοσφαιρικές αποφάσεις βγάζει μόνο το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Ποδοσφαιρικές αποφάσεις βγάζει μόνο το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Μάρτιος 11, 2018 - 10:48
5 σχόλια

Στο μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουμε μία απόφαση που βγήκε τα ξημερώματα της Κυριακής και επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να αγωνιστεί με φιλάθλους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Σκεφτείτε πόσο όμορφο θα ήταν το ποδόσφαιρό μας αν είχαμε κάθε Κυριακή παιχνίδια όπως αυτά που δίνει ο Αστέρας. Είτε το περασμένο κόντρα στον ΠΑΟΚ, είτε τώρα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ένα ποδόσφαιρο τακτικής, αντρίκιο και καθαρό εναντίον όσων ισχυρίζονται όσα τους συμφέρει.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μείνει μακριά από παιχνίδια που παίζονται εκτός αγωνιστικών χώρων και με τη δουλειά του και μόνο κατάφερε να κερδίσει ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, έφερε δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό, ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να γονατίσει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και λίγο έλειψε να φύγει με το διπλό από τη Λεωφόρο.

Την ίδια ώρα δηλαδή που συμπληρώνονταν περίπου οκτώ ώρες συσκέψεων για το τι θα γίνει με την τιμωρία του ΠΑΟΚ. Ας επιλέξουμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε και ποιους πρέπει να στηρίζουμε. Αυτούς που χύνουν ιδρώτα στο γήπεδο και αποτελούν παράδειγμα για κάθε επαρχιακή και όχι μόνο ομάδα, ή αυτούς που κάνουν τα πάντα για να γίνουν χαλίφηδες;

Οποια εξέλιξη και να έχει το πρωτάθλημα οι παρακάτω «αποφάσεις» δεν αλλάζουν και κάνουν περήφανη την Αρκαδία και όχι μόνο:

Αστέρας-ΑΕΚ 2-0

Αστέρας-Παναθηναϊκός 1-0

Αστέρας-Ολυμπιακός 1-1

Αστέρας-ΠΑΟΚ 3-2

 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Τώρα όλα τα παπαγαλάκια πρέπει να το βουλωσουν και να αποδεχθούν την αλήθεια ότι ο αστέρας δεν είναι τσιράκι κανενός παίζει για την ιστορία του και τον κόσμο του.αντε γιατί πολύ μας τα είχαν πρήξει όλοι τους.παμε γερά αστέραρα μου.

Οταν ξεδοντιάζεται ο νταβατζής ελευθερώνονται τα κορίτσια του

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.