Και τι είσαι, τελικά, Φώτη;..

Και τι είσαι, τελικά, Φώτη;..

Μάρτιος 10, 2018 - 14:02
3 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Θα παραντουρίσουμε από τις δηλώσεις πολιτικής ακεραιότητας των... μεγάλων ανδρών που μπροστά σε μια υπουργική καρέκλα ξέχασαν τι δίδασκαν. Ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε, λέει, σε εφημερίδα, σχολιάζοντας τη συνεργασία του(;) με τον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο, ότι δεν είναι υπουργός του Καμμένου!

Φώτη. Είσαι, παιδί μου, αναπληρωτής υπουργός στο Άμυνας; Είσαι. Ξες ποιος είναι υπουργός; Ο Πάνος ο Καμμένος, βοήθειά μας. Ο Καμμένος μιλά, εσύ ακούς. Ο Καμμένος -βοήθειά μας και πάλι!- χαράζει πολιτική, εσύ αναπληρώνεις όπου χρειάζεται. Ξες τι είσαι; Υφιστάμενός του, που να πάρει! Ποια «συνεργασία»; Αυτά να τα λες στον εαυτό σου το βράδυ για να κοιμάσαι ήσυχος -κι αν δεν πιάσει, πάρε μελατονίνη!

Σ' αρέσει - δεν σ' αρέσει ο Καμμένος, εφόσον η υπουργική καρεκλίτσα σ΄αρέσει, καμώσου, που λέμε στα μέρη μας.

Φτάνει πια με το «θέλω την πίτα ολόκληρη και στον σκύλο χορτάτο». Δεν μπορεί να λες στην «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Δεν είμαι υπουργός του κ. Καμμένου. Βεβαίως με τον κ. Καμμένο συνεργάζομαι και η συνεργασία αυτή σε καμία περίπτωση, όπως και η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, δεν σημαίνει εκχώρηση ούτε της πολιτικής ούτε της ιδεολογικής ταυτότητας».

Και πού είναι, βρε Φώτη, αυτή η ιδεολογική σου ταυτότητα; Πού είναι η ιδεολογική ταυτότητα των ΣΥΡΙΖΑ και πού των ΑΝΕΛ;

Στη μαγική χώρα που λέγεται «εξουσία μεριά», η ταυτότητα περισσεύει.

Ειδήσεις: 
Tags: 

3 Σχόλια

Γίνεται ένας υπερασπιστής αρνητών στράτευσης να είναι αναπληρωτής υπουργός Άμυνας;

ο Φανούρης ...αλεξιπτωτιστης αναπληρωτής υπουργός από το πουθενά που απέκτησε άποψη και για τα εθνικά θέματα που δεκαετίες τα είχε γραμμένα ...

Ο,τι και εσύ κουκουλοφόρε Σωκράτη, αλλά σε αριστερή συσκευασία: υπάλληλος της παραγγελίας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.