Η πρώτη φορά κυβέρνηση της «αριστεράς» παρέταξε τα ΜΑΤ και τις κλούβες απέναντι στους εργαζόμενους

Η πρώτη φορά κυβέρνηση της «αριστεράς» παρέταξε τα ΜΑΤ και τις κλούβες απέναντι στους εργαζόμενους

Φεβρουάριος 28, 2018 - 13:02
1 σχόλια

 Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι της Τρίπολης ένιωσαν χθες στο πετσί τους, το τι σημαίνει κυβέρνηση της «Αριστεράς». Απέναντί τους στην ειρηνική διαμαρτυρία, στο δήθεν Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο, βρήκαν τα ΜΑΤ και τις κλούβες της Αστυνομίας, ακόμα και από την Λευκάδα.

Το συνέδριο, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξελίχθηκε σε πασαρέλα των Υπουργών της Κυβέρνησης και μέρος των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Πελοποννήσου, χωρίς ουσιαστικό διάλογο, με τους φορείς και τις παραγωγικές δυνάμεις της Περιφέρειας.

Καταδείχτηκε ότι ο λιγνίτης είναι δαπανηρό και αντιπεριβαλλοντικό καύσιμο, από την Κυβέρνηση απαξιώθηκε πλήρως ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με φτηνά ανταλλάγματα.

Χαιρετίζουμε την μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση και την διαδήλωση των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Για μας ενέργεια, νερό, παιδεία και υγεία είναι Δημόσια αγαθά και δεν προσφέρονται για business. Άλλωστε το κορυφαίο συμπέρασμα του χθεσινού Συνεδρίου ήταν η έγκριση του ΣΔΙΤ της ΤΕΡΝΑ.

Καταγγέλλουμε την αστυνομική βία, με χημικά και κλούβες απέναντι σε εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Ο αυταρχισμός, η αστυνομοκρατία και η βία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την οργή, την αγανάκτηση και την αποφασιστικότητα του λαού να συνεχίσει την αντίσταση και τον αγώνα του μαζικά και ενωτικά για την ανατροπή των αντεργατικών πολιτικών.

 

Για το Δ.Σ. 

Εργαρικό Κέντρο Τρίπολης

φωτογραφία EUROKINISSI /Βασίλης Παπαδόπουλος

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Σιγά εργατοπατερες.τραβατε δουλέψτε κι αστε τη κοροϊδία,"προστάτες" της καταπονημένης εργατιας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.