Προς παραπομπή ο Διαμαντόπουλος

Προς παραπομπή ο Διαμαντόπουλος

Φεβρουάριος 20, 2018 - 10:08
8 σχόλια

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος βαθμολογήθηκε με χαμηλή βαθμολογία από την αρμόδια επιτροπή στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα Δημήτρης Μπέγκος σημείωσε πως ο Αρκάς ρέφερι έκανε σοβαρά λάθη με αποκορύφωμα δύο φάσεις στο ξεκίνημα του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα στο 2’ δεν καταλόγισε κάτι σε ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου από τον Μελιόπουλο που έπρεπε να δεχτεί και κόκκινη κάρτα ενώ ο αμυντικός της Ξάνθης ανέτρεψε εντός κι όχι εκτός περιοχής τον Λιβάγια στο 4’ δίχως και πάλι να δείξει ο την άσπρη βούλα.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Αν δεν βάλεις μυαλό θα σφυράς στα τρένα σαν τον φίλο σου. Ακόμα να πάρεις χαμπάρι οτι άλλαξαν τα πράγματα;

Ενόχλησε το σύστημα ο διαιτητής και πέσανε όλοι αυτοί που θέλουν να ¨εξυγιάνουν¨ το ποδόσφαιρο να τον φάνε.

"Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να ..." - Όποιος δεν το έχει πιάσει το υπονοούμενο, κοιμάται με τα τσαρούχια. Αυτά από τους δήθεν μεγάλους, που δήθεν θέλουν 50-50. 80-20 για την πάρτι τους θέλουν με τους μικρούς και 60-40 στα ντέρμπι. Γελοίοι όλοι τους.

Ποιούς ενόχλησε ρε αλάνια; Μήπως δεν ήταν πέναλντι και οι 2 παραβάσεις και η πρώτη μάλιστα με απευθείας κόκκινη; Σταματήστε να δημιουργείτε εντυπώσεις μέσα απο το κάστρο της ΕΠΣ Αρκαδίας και αφήστε τα παιδιά ελεύθερα να σφυρίζουν χωρίς "νουθεσίες" για να γίνουν διεθνείς και να φτάσουν ψηλά. Αλλιώς καλά λέει και ο άλλος θα καταλήξουν σταθμάρχες.Γιατί δεν μιλάει κανείς για τον Πετρόπουλο; Εχει δώσει δικαίωμα; Γιατί λενε για τον Αρη όπως έλεγαν για Μποροβήλο και Δελφάκη; Αρη μια συμβουλή. Σφύρα κανονικά και μη φοβάσαι κανέναν. Κανείς δεν θα σε πει στημένο αν δώσεις πέναλντι στο 2ο λεπτό

Στα 10 παιχνίδια που έχει παίξει φέτος μέχρι το τελευταίο ο Αριστοτέλης έχει πάει πάρα πολύ καλά. Στο ΑΕΚ-ΞΑΝΘΗ τα πρωτα 5 λέπτα είχε ξεχάσει να μπεί στο γήπεδο. Του έτυχαν δυο φάσεις όπου έγιναν στα πρωτα 4 λεπτά και στις δύο φάνηκε να είναι πολύ μακριά ώστε να μπορέσει να πάρει σωστή απόφαση με αποτελέσμα να τιμωρηθεί. Πιστεύω οτι μετα απο αυτό θα γίνει πολύ καλυτερος και θα είναι πιο προσεχτικός στη συνέχεια. Στη ερώτηση για τον Πετρόπουλο αν έχει δώσει δικαιώμα; Ρωτήσε τον ίδιο, ξέρει αυτός να σου πεί. Διεθνής έγινε πριν μερικά χρόνια παιρνώντας κάποιες εξετάσεις, δεν έμπαινες έτσι.

ρε σεις υπαρχει ανθρωπος που εχει παιξει (ποδοσφαιριστης-διαιτητης) και ΔΕΝ εχει κανει λαθη? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ,σταματηστε λοιπον το ποιος εχει κανει λαθη και ποιος δεν ,το προβλημα ειναι το ΕΣΚΕΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ,ας παιξουν και ας σφυριξουν αυτο που πραγματικα βλεπουν και ας φτασουν οσο ψηλα μπορουν,ετσι κι αλλιως το συστημα παντα υπηρχε και παντα θα υπαρχει στην ελλαδα,αλλες χρονιες κοκκινο,αλλες κιτρινο-μαυρο-πρασινο κλπ κλπ κλπ

Αμα ξέχασε να μπει στο γήπεδο σε τέτοιο επίπεδο ας κάτσει σπίτι του. Δεν παίζει στον Τυρό με ντάλα ήλιο να ζαλιστεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.