Τέλος και επίσημα για τα Κέντρα Εκπαίδευσης στην Τρίπολη

Τέλος και επίσημα για τα Κέντρα Εκπαίδευσης στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 20, 2018 - 18:01
4 σχόλια

Αυτά είναι τα 23 σημεία όπου θα παρουσιάζονται οι οπλίτες από τον Μάρτιο

Όπως είχε προαναγγελθεί τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την επόμενη ΕΣΣΟ, αυτή του Μαρτίου (Β ΕΣΣΟ 2018) και θα λειτουργήσουν 23 Σημεία Υποδοχής Οπλιτών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ουσιαστικά πρόκειται για μονάδες υποδοχής που βρίσκονται στις περιοχές όπου και θα υπηρετήσουν τη θητεία του οι στρατεύσιμοι.

Στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών οι νεοσύλλεκτοι θα παραμένουν ως 3 ημέρες για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και για να παραλάβουν ιματισμό και στη συνέχεια θα προωθούνται στις μονάδες για την εκπαίδευσή τους σε όπλα και ειδικότητα και το υπόλοιπο της θητείας τους.

Τα 23 ΣΥΠΟ ανά την Ελλάδα

Στρατόπεδο ΕΠΧΟΥ ΘΩΜΑ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ Δρυμός Θεσσαλονίκης
Στρατόπεδο ΥΠΤΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΨΑΡΡΟΥ Θήβα Βοιωτίας
Στρατόπεδο ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ.ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ Πετροχώρι Ξάνθης
Στρατόπεδο ΛΓΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Κομοτηνή
Στρατόπεδο ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΜΗΛΙΩΝΙΔΗ Σουφλί
Στρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Αλεξ/πολη, Καβυσός Έβρου
Στρατόπεδο ΣΧΗ ΙΩΑΝΟΝΟΥ ΘΕΙΔΩΡΑΚΗ Λαγός Διδυμοτείχου
Στρατόπεδο ΛΓΟΥ ΕΜΜ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Ρέθυμνο
Στρατόπεδο ΛΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΕΛΟΥΜΠΑΣΗ Άνω Καλαμώνας, Ρόδος
Στρατόπεδο ΑΝΘΛΓΟΥ ΧΑΡΑΛ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αφάνοτυ, Ρόδος
Στρατόπεδο ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ Ηραίο, Σάμος
Στρατόπεδο ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΙΑ’ Λινοτόπι, Κως
Στρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΗΛΑ Λιβαδοχώρι, Λήμνος
Στρατόπεδο ΛΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Χίος
Στρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΚΡΗ Μυτιλήνη
Στρατόπεδο ΣΤΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ Λάρισα
Στρατόπεδο ΙΛΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΛΕΙΣΑΡΗ Σέρρες
Στρατόπεδο ΥΠΤΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ Ιωάννινα
Στρατόπεδο ΛΓΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ Γρεβενά
Στρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΚΟΥ Νέα Σάντα, Κιλκίς
Στρατόπεδο ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ Λιτόχωρο Πιερίας
Στρατόπεδο ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ – ΣΧΗ ΚΩΝ. ΤΣΑΚΑΛΟΥ Λαμία
Στρατόπεδο ΥΠΤΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΨΑΡΡΟΥ (2) Θήβα

(ΠΗΓΗ: the caller.gr)
 


4 Σχόλια

Ξεκίνησε η αντιστροφή μετρηση τις τριπολης. Φευγουν ολα γιατι δεν υπαρχουν ανθρωποι να διεκδικήσουν δυστυχώς. Αν δεν ειμασταν κλειστομυαλοι οι τριπολιτσιοτες θα ειχαμε καλύτερο μελλον. Σημερα επεσα σε μια συζήτηση για το ποιοι κονομανε τοσα χρονια απο το στρτοπεδο. Χλευαζαν και κοροιδευαν. Κυριοι εχουμε τελιωσει. Ποσο λυπάμαι.

Ξεχασαμε που βαζαμε (και στην τριπολη) στα τραπεζακια στα καφε οτι ειναι ρεζερβε οταν βγαιναν τα φανταρια; Κελινουν τελειως σαν μοναδες ή θα εχουν καποιο ελαχιστο προσωπικο;

18,59 οπως ακριβως το ειπες..Δεν υπαρχοι πολιτες να διεκδικησουν τιποτα για την πολη τους.Ακαδημια Πανεπιστημιο Στρατοπεδο τωρα ολα εκτος,γιατι οι πολιτες εδω μονο τον καφε και το κους κους τους ενδιαφερει σε μεγαλη μεριδα πλεον.Τι να πεις ομως και για την νεωτερη γενια που ειναι ακριβως ιδια,καμια προοπτικη, κανενας οριζοντας, δεν φαινεται να υπαρχει.Η Πολη στα χειροτερα της,καμια επενδυση παρα μονο Πρ.Αρτου και καφε, γεμισαμε τον τοπο απο αυτα,καμια προοπτικη δυστυχως.Φευγει το στρατοπεδο ερχονται λαθρομεταναστες εργοστασιο σκουπιδιων, βιοαεριο,& καυσης σκουπιδιων.Αυτη την πολη θελατε?

Γιατι αν αυτο ονειρευεστε να αφησετε παρακαταθηκη στα παιδια σας τοτε λυπαμαι δεν θα παρω.Το μελλον το οριζουμε εμεις και δεν πεταμε μια ψηφο εξυπηρετησης στην καλπη και αφηνουμε την ζωη μας στον αυτοματο πιλοτο, αγωνιζομαστε να αποδειξουμε οτι η ψηφος εχει δυναμη ειναι ανθρωπος πισω απο την ριψη της στην καλπη,και τωρα που ειδαν οτι η αδιαφορια ειναι μεγαλυτερη αφαιρουν πνευμονες ζωης απο την πολη μας και φερνουν μονο μολυνσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.