Σε έναν μήνα η Τρίπολη θα υποδεχθεί τους πρόσφυγες (pics,vid)

Σε έναν μήνα η Τρίπολη θα υποδεχθεί τους πρόσφυγες (pics,vid)

Φεβρουάριος 20, 2018 - 14:20
67 σχόλια

Υπογραφή της σύμβασης για την υποδοχή και φιλοξενία προσφύγων

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στο νέο δημαρχείο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε υπογραφή της σύμβασης για την υποδοχή και φιλοξενία προσφύγων στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA στον Δήμο Τρίπολης.

Να αναφέρουμε ότι η συνέντευξη Τύπου ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Παλαιό Δημαρχείο αλλά λόγω της ειδοποίησης για βόμβα, η συνέντευξη μεταφέρθηκε στο νέο δημαρχείο.

Λίγο μετά τις 12 παρουσία του αντιπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα Phillipe Leclerc έγινε η παρουσίαση του προγράμματος από τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή και από τον υπεύθυνο του προγράμματος στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα κ. Μπερέτσο παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου και εκπροσώπων των φορέων της Αρκαδίας.

Αρχικά ο δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε ότι θα υπάρξουν δομές οι οποίες θα αποκλείουν την ίδρυση γκέτο γιατί θα υπάρχουν οικογένειες και ηλικιωμένοι.

Ο Δήμος Τρίπολης είναι έτοιμος με όλα τα θέματα και πήρε τις ανάλογες εγκρίσεις έτσι ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα

Σχετικά με το πρόγραμμα ανέφερε ότι θα φιλοξενηθούν περίπου 300 άτομα στην πόλη της Τρίπολης σε 50 διαμερίσματα, τα οποία θα μισθωθούν άμεσα αναφέροντας ότι ο κόσμος αυτός που θα έρθει θα τονώσει και την τοπική οικονομία.
Ξεκαθάρισε ότι οι συμπολίτες δεν πρέπει να φοβούνται καθώς οι πρόσφυγες που θα φτάσουν στην Τρίπολη στην πλειονότητά τους είναι Σύροι και ορθόδοξοι χριστιανοί.

Δεν πρόκειται για κάτι μόνιμο αλλά όταν ωριμάσουν τα χαρτιά των προσφύγων θα μπορέσουν να πάνε εκεί όπου έχουν αιτηθεί άσυλο

Φανερά ευαισθητοποιημένος ο κ. Παυλής με το θέμα των προσφύγων, ανέφερε ένα βιωματικό περιστατικό όταν απ’ όταν αυτός ζούσε στη Μακεδονία όπου υπήρξαν πρόσφυγες από το 1925. Κλείνοντας, ανέφερε ότι όλα αυτά πρέπει να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια των προσφύγων που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας.

Να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει μεταφραστές έτσι ώστε να έχουν όλες τις ανέσεις τα άτομα αυτά. Επίσης θα διατεθούν στους πρόσφυγες διαμερίσματα τα οποία θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή διαμονή. 

Ο κ. Παυλής διαβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το 2019.

Ο αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα κ. Phillipe Leclerc μίλησε για τη φιλοξενία προσφύγων στην Τρίπολη η οποία εντάσσεται στο ESTIA – Πρόγραμμα Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη

Στέγαση, που χρηματοδοτείται από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕCHO) και υλοποιείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το πρόγραμμα στέγασης προσφύγων και αιτούντων άσυλο υλοποιείται ήδη σε 20 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και έχει μέχρι σήμερα προσφέρει αξιοπρεπή στέγαση σε πάνω από 43.000 αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες.
 
Το πρόγραμμα προβλέπει τη φιλοξενία 300 προσφύγων συνολικά, σε 50 διαμερίσματα που θα ενοικιασθούν για τον σκοπό αυτό.

Στη συνέχεια ο κ. Μπερέτσος από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνα αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που είχαν οι υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης με την εταιρεία Πάρνωνα και ευχαρίστησε και το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για την απόφαση να έρθουν πρόσφυγες στην πόλη μας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ταλαιπωρημένους ανθρώπους τους οποίους πρέπει να τους μυήσουμε στην κουλτούρα τη δική μας αλλά και να σεβαστούμε τη δική τους κουλτούρα.
Σχετικά με το πρόγραμμα ανέφερε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν προκηρύξεις για θέσεις εργασίας όπως επίσης και για άλλες προμήθειες και φυσικά για τα διαμερίσματα.

Ξεκαθάρισε και αυτός με τη σειρά του ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένας φόβος για τις ζημιές και τα μισθώματα στα διαμερίσματα καθώς αυτά θα πληρώνονται από την Ύπατη Αρμοστεία, τα κοινόχρηστα στα διαμερίσματα θα πληρώνονται μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας. 

Τέλος, τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος ο οποίος ανέφερε ότι όλοι είμαστε παιδιά του Θεού.

Επεσήμανε ότι η κοινωνία θα πρέπει να αγκαλιάσει αυτούς τους ανθρώπους και να τους κάνουν να νιώσουν ευπρόσδεκτοι, όμως βέβαια «αυτοί πρέπει να απαλλαγούν από τους φανατισμούς και να γίνουν αδέλφια των πολιτών της Τρίπολης και να υπάρξει ένα πλαίσιο αγάπης όπως αυτό που έδειξαν οι Έλληνες προς το πρόσωπό τους.»

Στόχος είναι να ανακουφίσουμε τους ξεριζωμένους αδελφούς

Μεταξύ άλλων ο κ. Παυλής ανέφερε ότι υπογραφή αυτή ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2018 ενώ ανέφερε ότι για το 2019 δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για τη συνέχιση του προγράμματος.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι περίπου σε έναν μήνα οι πρόσφυγες θα είναι σε θέση να εγκατασταθούν κανονικά στην πόλη της Τρίπολης.

Έφη Καστραντά
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Yπογραφή της σύμβασης για την υποδοχή προσφύγων στην Τρίπολη


67 Σχόλια

Θεέ μου τι να φοβηθώ πιο πολύ το γιαταγάνι των αποκεφαλιστών ή τον ραγιαδισμό των αρχόντων μας;

Καλα ρε άχρηστε Παυλή τ μονο που εχεις κανει σαν δήμαρχος ειναι να μας γεμίσεις πρόσφυγες τίποτε άλλο.

Σεβασμιωτατε αν ειμαστε ολοι αδελφια γιατι ο Ιερωνημος αφαιρεσε τον Σταυρο του κατα την επισκεψη του σε κεντρο υποδοχης?Αν ειμαστε αδελφια εχετε τα οι δημοτικες αρχες τα κοτσια να πατε στα μερη τους ακομα και ως τουριστες και να δηλωσετε Χριστιανοι Ορθοδοξοι? Πολλα τα Αν και δυστυχως ολοι εσεις δεν κοιτατε να βοηθησετε τους Ελληνες αδελφια σας που εχουν αναγκη απο δουλεια φαρμακα στεγητο μονο που κανετε ειναι να στελενεται χαρατσια και λογαριασμους.Θα αυξηθουν τα δημοτικα τελη για την φιλοξενια? Η τροχαια θα βγαινει και θα γραφει ασυστολα Αδελφια σας για να γεμιζετε τα Δημ.Ταμεια ?

Εξασφαλισατε φαι και στεγη για τους απορους της τοπιλης μας κοινωνιας και ειπατε να φερετε και εισαγομενους γιατι ειχατε περισσευμα?Αλλα ολα αυτα γινονται γιατι η αδιαφορια της τοπικης κοινωνιας ειναι σε τετοιο επιπεδο που την εκμεταλευεστε στο επακρο.Ερχετε κοροιδα και ο Χουφτελ και η ΑΟΖ αλλα εσεις κοιμηθητε τον υπνο του δικαιου στην Πλ.Πετρινου.Ξυπνατε Ελληνες Ξυπνατε Αρκαδες,ερχονται αλλαγες στην ζωη σας και στων παιδιων σας και θα σας βρουν στον υπνο και κριμα οι καφεδες που πινετε.Το πληκτρολογιο και ο κανεπες καμια πατριδα δεν εσωσε,η ομονοια και η συνεργασια εφερε ειρηνη και ευημερια

Ερχονται οι πρόσφυγες και μας το ανακοινωνουν με καμαρι οι Τοπικοι Αρχοντες και ο Κληρος...οταν η εγκληματικοτητα χτυπησει κοκκινο,οταν μας θερισουν καθε λογης αρρωστιες,οταν τα παιδια μας στα σχολεια γινουν μειονοτητες,τοτε να δουμε τί θα μας λενε...Ολες οι Μ.Κ.Ο θα εισπραξουν τις επιχορηγησεις φιλοξενιας,εμβολιασμων και σιτισης κι εμεις θα καθαρισουμε τις κοπριες...Και οσο για τον προσωρινο χαρακτηρα του μετρου,μη γελιέστε,ερχονται για να μεινουν οι Συροι...περαστικά μας!!!

Δεν θα πάθετε τιποτα ρε φοβητσιαριδες. Μην φοβοσαστε ρε με το παραμικρο. Γεμισατε το βρακι σας. Δεν σας κανουν τιποτα οι ανθρωποι ρεε. Ποσο κλειστομυαλοι άνθρωποι σε τουτο το τοπο. Παντου πηγανε ρε.

Θα έρθουν άνθρωποι και οικογένειες που θέλουν να βρουν λίγη ηρεμία μετά τον πόλεμο και τις απάνθρωπες συνθήκες στα hot spot. και αυτοί άνθρωποι είναι και θέλουν να βρουν ένα τόπο ειρηνικά να ζήσουν. δεν χρειάζονται άλλα προβλήματα στην ζωή και πιστεύω ούτε αυτοί θα θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. ψυχραιμία αδέρφια...

"Εις τον καιρό του προσκυνήματος εφοβήθηκα μόνο δια την πατρίδα μου, όχι άλλη φορά, ούτε εις τας αρχάς, ούτε εις τον καιρό του Δράμαλη, όπου ήλθε με τριάντα χιλιάδες στράτευμα εκλεκτό, ούτε ποτέ, μόνο εις το προσκύνημα εφοβήθηκα. Η Ρούμελη ήτον όλη προσκυνημένη, η Αθήνα πεσμένη, τα ρουμελιώτικα στρατεύματα διαλυμένα, μόνον η Πελοπόννησος ήταν μεινεμένη με τα δυο νησιά Ύδρα και Σπέτσαις, οπού είχαν δύναμιν. Ο Κιουταχής είχε πάρει προσκυνοχάρτια, επάσχιζε να πάρη κι ο Ιμπραϊμης δια να στείλη εις την Κωνσταντινούπολιν, και όταν ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο μινίστρος της Αγγλίας ή άλλης δυνάμεως εμεσίτευαν εις τον Σουλτάνον δια την Ελλάδα, να τους αποκριθή, ποιά Ελλάδα; Η Ελλάς είναι προσκυνημένη, και να τα προσκυνοχάρτια τους. Εκτός από μερικοί κακοί άνθρωποι, ιδού οι άλλοι επροσκύνησαν. Τότε αι δυνάμεις δεν είχαν τίποτε να αποκριθούν, και ημείς εχανόμεθα." (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, "Απομνημονεύματα")

Γιαυτό τώρα που τελειώνει ο πόλεμος στην Συρία στο καράβι και πίσω γιατί η Ελλάδα περνάει κρίση και δεν μπορεί να θρέψει ξένο κόσμο. Τι πιο λογικό και μη ρατσιστικό οεο;

Έτσι παντού σαρία θα εφαρμοστεί μόλις πάρουν την πλειοψηφία

18:04 ποιες κοπριές φίλος είμαι μαζί σου. Δεν είναι ζώα είναι άνθρωποι (εκτός από τους ισλαμιστές). Όχι κόσμια θα γίνει δηλαδή στο καράβι και πίσω στις πατρίδες τους τώρα που τελειώνει ο πόλεμος.

Ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλος θα ειναι υπεύθυνος για την υποδοχή και φιλοξενία των προσφύγων στην πόλη μας.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ Σ' ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΟΝ ΑΝΤΑΡCIA Ή ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ...

Δήμαρχε ελπίζω να μην χρεώσεις τους δημότες και τον δήμο με τα έξοδα, δεν σε εξουσιοδότησε κανείς όταν ζήταγες ψήφο, για αυτό.

Πληρώνουμε αβάσταχτους φόρους, χάνουμε τα σπίτια μας και μένουμε στους δρόμους πεινασμένοι, για να δίνονται επιδόματα και σπίτια για να μείνουν οι λαθροεισβολείς. Ο Ελληνικός λαός υποφέρει και αυτοί κοιτάζουν πως να υπηρετηθούν και να καλοπεράσουν οι λάθρο. Πάντως, μην νομίζετε ότι ο Πετράν δεν έχει καμία ανάμιξη με την υπόθεση αυτή, γιατί αυτός κρύβεται πίσω από την αναπτυξιακή πάρνωνα. Πήγατε ενάντια στη θέληση των δημοτών της Τρίπολης και αυτό δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Θα μείνετε για πάντα στη σκέψη τους ως οι χειρότεροι που πέρασαν ποτέ από τον Δήμο και την Περιφέρεια.

Ήλθαν ως έποικοι σταλμένοι από τους αμερικανογερμανότουρκους και τα ντόπια συμφέροντα για να ισλαμοποιήσουν την κοινωνία μας. Οι ηνωμένες πολιτείες της ευρώπης πρέπει να γίνουν μία γκρι βαβυλωνιακή κοινωνία με μόνη αξία το χρήμα όπως είναι οι ΗΠΑ. Ομως το πείραμα της πολυπολιτισμικότητας στην Ευρώπη απέτυχε γιατί είναι κοινωνία εθνών με γνήσιες αξίες και ιδανικά ενώ στην Αμερική ως κοινωνί αποίκων και χωνευτήρι ψυχών μόνη αξία είναι το χρήμα και ιδανικό η παντοδυναμία. Πάντως ο αγώνας έχει ξεκινήσει στην Ευρώπη για να επιβιώσουν τα έθνη και είματσε ακόμα στο τέλος της αρχής.

Για να μην χάσεις το σπίτι σου που πληρώνεις δάνειο και είναι κλειστό θα το νοικιάσεις όπου σου πληρώνουν ενοίκιο. Δέχομαι την απόφαση σου οτι δεν νοικιάζεις σε πρόσφυγες γιατί ορίζεις την περιουσία σου.γιατί δεν δέχεσαι οτι και εγώ ορίζω την δικη μου και νοικιάζω σε πρόσφυγες. απο τους πατριώτες σου γύρω σου μέτρα πόσους αγαπάς? Τέλος κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σου πως τα πας?

Ελληνα τέλειωσες. Κρίμα στα παιδιά σου που δεν φταίνε τίποτα. Σε μερικά χρόνια που θα τραβάμε ότι τραβάει η Ευρώπη με τρομοκρατία,επεισοδια,εγκληματικότητα κλπ (+φτώχεια) θα ψαχνεις τους Παπάδες-Παυλή-Τατούλη -πολιτικούς να τους ζητήσεις τον λόγο. Θα είναι όμως αργά..................

Καντε focus ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!! Πλατεια Πετρινου καλοκαιρακι ωρα10.00 ο Τριπολιτσιωτης να επιδιδεται στο τοπικο σπορ τον καφε δηλαδη,με το γυαλακι του το μαλλι στην τριχα και ξαφνου πεταγονται καμια 50αρια Συριοπουλακια γονοι Επενδυτων και ξεκινανε τα μακροβουτια στο ποταμακι της πλατειας.Αξια Ανεκτιμητη να χαλας την ηρεμια του εν μεσω κουβεντας για του θα παει μετα τον καφε να πιει καφε,και να τα πουμε λιγο για τον Αστερα....Ολα τα λεφτα,αυτο να δω,και ας μην ξαναγινει Καρναβαλι στο Κακουρι......

Γιατί φωνάζετε; Δεν θα τους ξαναψησίσετε; Σας φταίει η Μέρκελ; Τη δουλειά τους κάνουν αυτοί...

Μέσω της αναπτυξιακής η διαδικασία για την εγκατάσταση των προσφύγων ....καταλάβαμε ...μάσα...μάσα .....μάσα ....μάσα ....μάσα .... Ο λαός οδηγείται στην φτωχοποιηση του κάθε μέρα ....αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι η μάσα ...μάσα ....μάσα.....μάσα

Οι Σύριοι πρόσφυγές έχουν από πρώτο χέρι διαπιστώσει τι εστί απάνθρωπη φονική φανατική ηλιθιότητα & δεν θα εκπλαγούν ιδιαίτερα & από την όποια χαζομάρα που θα συναντήσουν στη πόλη μας. Ένας μουσουλμάνος ή Χριστιανός γονιός πρόσφυγάς λίγο θα προβληματιστεί από τα σχόλια ενός κατασχεμένου αμόρφωτου φανατικού τριπολιτσιώτη. Τα αποτελέσματα του μίσους, του φανατισμού & της βλακείας στη πόλη μας είναι εκατομμύρια φορές πιο μικρά από αυτό που βίωσαν αυτοί οι άνθρωποι στη χώρα τους. Άρα για αυτούς εδώ θα είναι παράδεισος.....

Πως το φανταζόσασταν δηλαδή, οι συνέπειες των εγκλημάτων των "πολιτισμένων" Δυτικών (και εμείς μέσα σε αυτούς!!!) που διαπράττονται για δεκαετίες στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής δεν θα μας επηρέαζαν κάποια στιγμή; Πόσοι από εσάς που κλαψουρίζετε φοβισμένα σήμερα, εναντιωθήκατε στις φρικαλεότητες δεκαετιών; Η κατάσταση έχει χαθεί από κάθε έλεγχο και εσείς ακόμα ζείτε στον κόσμο σας!!! Η μόνη λύση είναι να σταματήσει αυτό το διαρκές έγκλημα κατά των ανθρώπων αυτών. Η λύση είναι η Ειρήνη σε όλους τους λαούς. Όλα τα άλλα είναι φρικτές ηλιθιότητες.

stoixos ποτε εκαναν οι ελληνες εγκλήματα στην μέση ανατολη όπως οι δυτικοι; τρελλα πουλας; σε ασχετους νομιζεις οτι απευθύνεσαι ρε αμερικανοτσολια αριστερε που λετε συντρόφια τους πακιστανους εργατες ενω παίρνουν την δουλεια των ελληνων. Τσατσακια της χιλαρι και του ομπαμα

Ναι, ναι, είναι προσωρινό, μέχρι να......ωριμάσουν (μόνο μην παραγίνουν και σαπίσουν προσέξτε) τα χαρτιά (και που ξέρουν οι κύριοι ότι θα εγκριθούν όλα τα αιτήματα;) και να πάνε εκεί που θέλουν! Είναι λίγο σαν την προσωρινή "λύση" του Αγίου Βλάσση με τα σκουπίδια....περαστικά μας.

14:26 Την Αμερικανοκαφριλα σου να την κρατάς για τα μούτρα σου! Που θα με πεις Αμερικανοτσολιά! Όσο Αμερικανοτσολιάς είμαι εγώ, άλλο τόσο είναι & ο Κασιδιάρης Γενικός γραμματέας του ΚΚΕ! Πέρα από λόγια του αέρα αντέχεις να κάνεις σοβαρή συζήτηση ή & αυτό ακόμα σου είναι υπερβολικά δύσκολο; Όταν βιάζεις έναν λαό & εσύ βαστάς τσίλιες δεν είσαι συνένοχος στον βιασμό; Δεν στείλαμε Έλληνες στρατιώτες στο Αφγανιστάν; Στους πολέμους που έγιναν σε ΙΡΑΚ & Αφγανιστάν κ.λ.π. το Ελληνικό έδαφος δεν χρησιμοποιήθηκε από τις ΗΠΑ για να υποστηρίξουν τις πολεμικές επιχειρήσεις τους; Ε όψιμα πολέμιος των ΗΠΑ;

αν είναι σύριοι και χριστιανοί δεν έχουν καμιά θέση εδώ, να πολεμήσουν μαζί με τον εθνικό συριακό στρατό και όχι να έρθουν ως λιποτάκτες

Για χιλιάδες χρόνια κάθε πόλεμος δημιουργούσε πρόσφυγές. Τώρα εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να βλέπουμε φανταστικούς εχθρούς από τον καναπέ μας, όμως στη πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό από την προσπάθεια κάθε γονιού να σώσει τα παιδιά του. Κανένας μας υποθέτω δεν είναι χαρούμενους που αναγκάστηκαν αυτοί οι άνθρωποι να αφήσουν τα σπίτια τους & να διακινδυνεύσουν τις ζωές των παιδιών τους για να έρθουν στην Ευρώπη. Στη πραγματικότητα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγωνιστούμε για να σταματήσει & αυτός ο πόλεμος. Όλα τα άλλα είναι λόγια από μισάνθρωπους που πείθουν ηλίθιους.

ο πόλεμος ξεκίνησε από τους σαούντ ενάντια σε μια κυρίαρχη χώρα που η κεντρική της τράπεζα δεν ανήκει στους περιούσιους, μαθήματα φιλοξενίας και ανθρωπισμού δεν δεχόμαστε από την αριστερά που σήμερα είναι η ναυαρχίδα της τρόικας. αν θέλουν να φιλοξενήσουν "πρόσφυγες" να τους πάνε στις μεζονέτες που έφτιαξαν με τα δάνεια του πασοκ και στα κομματικά τους γραφεία

Αυτα να τα σκεφτόσαστε Ελληνες οταν δίνατε 2η ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ τον Σεμπτεβριο του 15 ,ενώ είχατε δει πως πλημμύρισε τα νησιά με πρόσφυγες και λάθρο ,Όσοι αραξατε στις παραλίες και στα καφε εκείνη την ημέρα και βγήκε κυβέρνηση με την αποχή σας ας ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ !!

Και πόσοι απο αυτούς τους ταλαίπωρους μπορει να ειναι πράκτορακια της ΜΙΤ και μολις ο σουλτάνος κανει το ντου θα βγουν και θα σφάζουν τους διπλανούς τους ,Μην ξεχνάτε οτι και πολλα αλβανα πολεμούν στην Συρία με τις τζιχαντιστικες οργανώσεις ,που το ξέρουμε οτι ηταν και εδω κάποτε και θα επιστρέψουν !

14.10 Ενώ εάν ήταν οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση, δεν θα έρχονταν. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι δεν κανονίζουν οι ελληνικές κυβερνήσεις αλλά οι τροικανοί και οι δανειστές, τούβλο!

Με καμια άλλη κυβέρνηση δεν ηρθε ο τούρκος στην Αθήνα και να διεκδικεί ,με καμια άλλη κυβέρνηση δεν πήγε ο υπουργός εξωτερικών στο Πεκίνο επίσημη επίσκεψη και φόραγε κοντομάνικο μπλουζάκι ,και σε καμμία άλλη κυβέρνηση δεν ηταν στην Βουλή μεσα βουλευτής με σαγιονάρα !!Καταλαβες Τσιμεντολιθε ;;;

STOIXOS ΤΙ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ; ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ Ο ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΡ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

STOIXOS ελληνες στρατιωτες πηγαν με νοκομειακη μοναδα και με μοναδα μηχανικου για να κτισουν νοσοκομεια και σχολεια. Δεν πήγαν μαχιμες μοναδες για να σκοτώσουν αραβες. Προσωπικά διαφωνώ και μόνο που πήγαν εκεί. Αμερικανοτσολιάς είσαι γιατί υπηρετείς τους σκοπούς των δυτικών με το να στηρίζεις τον ερχομό των λαθρό στη χώρα σου για να την εποικίσουν και για να χρησιμοποιηθούν ως πρακτορες τους. Επίσης γιατί στηρίζεις τους πολιτικούς-πιόνια των ξένων που τους δέχονται να έρχονται ενώ η Ελλάδα έχει υποφέρει από το Ισλάμ.

Φίλε ΔΕΗΤΖΗ σε πειράζει το κοντομάνικο και η σαγιονάρα και καλά κάνεις... Θα έπρεπε όμως να σε πειράζουν και όλοι αυτοί οι "κοστουμαρισμένοι" που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση...

Επίσης με καμια άλλη κυβέρνηση ο υπουργός άμυνας γύρναγε ντυμένος κυνηγός και να λεει (μολων λαβέ )απο τα φυλάκια που έτρωγε και έπινε ,και μολις εγινε το σκηνικό στα Ιμια εξαφανίστηκε απο προσώπου γης !!!!

stoixos αγωνίσου εσύ να τελειώσεις ο πόλεμος και εμείς μαζί σου. Μέχρι τότε αγωνίσου να μην έρχονται οι λαθρό εδώ ως τετελεσμένο των ιμπεριαλιστικών πολέμων. Κάνε την αντιπολεμική θεωρία πράξη. Τι λές;;;

Αδέλφια μας Έλληνες καλησπέρα. Μας είπαν ότι εδώ κράζουν λαθροπατέρες. Μπορούμε και εμείς λίγο να....; Ωραία μία ερωτησούλα μόνο. Aυτός ο κύριος Leclerc τι σχέση έχει με κάτι γαλλικής κατασκευής τανκς οεο; Για ψάξτε το κορόιδα ευσπλαχνικοί λαθρολάγνοι;

Ναι, σωστά τα λέει ο στόκος, να βοηθήσουμε να σταματήσει αυτός ο πόλεμος, να δεχτούμε εδώ όλους τους λιποτάκτες, τζιχαντιστές και ότι άλλο θες και που θα πάει, ποιος θα μείνει να.....πολεμήσει οεοοοο???

Φοβάμαι με το τόσο ανθελληνικό μίσος που βγάζουν εδώ μέσα κάποιοι γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι πληρωμένοι παρακρατικοί που δεν διστάζουν για τίποτα προκειμένου να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις επιθυμίες του συστήματος.

Εγώ πάντως ανταλλάσω άνετα 300 πρόσφυγες με 300 χρυσαβγουλα τριπολιτσιώτες. Μακάρι να ξεβρώμιζε λίγο ο τόπος μας απο **

18:51 Η Σερβία που κολλάει με τους Μουσουλμάνους της Μέσης Ανατολής; Για πες μας!!! Έχεις έγκυρη πληροφόρηση; Έρχονται στη χωρά μας και αμερικανοτσολιάδες λαθρομετανάστες, ΜΙΤ κοκόρια και λοιπά κουμούνια εκ σερβιας; Sorry για το ύφος αλλά καμία φορά με πιάνουν τα γέλια και χάνω τον έλεγχο με αυτά που γράφετε!!!! :))))

19:05 Μόνο σχολεία & νοσοκομεία φτιάξαμε;;;!!!! Α δεν στα είπανε καλά! Οι Αφγανοί μας ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ (είχανε βγήκανε στους δρόμους & ζητάγανε επίμονα να πάνε στη χώρα τους Έλληνες στρατιώτες, όπως ζητάμε εμείς να έρθουν π.χ. Τούρκοι Κομάντο που θα φτιάξουν όπερες & ζαχαροπλαστεία) και τους φτιάξαμε θέατρα, ταβέρνες, Σουβλατζίδικα, Παρθενώνες, Φιλοσοφικές Στοές & Τσιπουράδικα! (Τι αφέλεια θεέ μου!) Χαρά που κάνανε οι Αφγανοί όταν είδανε τους στρατιώτες μας!!! Γιατί δεν τα λέτε όλα Αμερικανοτσολιάδικα αναρχοκουμμούνια;;;;!!!! (Με αυτά που γράφω ελπίζω να πάρω πολλά ντόλαρς.... οκ boss;;;!!!!)

19:43 Λέω να σταματήσω να αγχώνομαι μιας και υπάρχουν κάτι φωτεινά ακροδεξιά μυαλά που θα τσιμπήσουν στο άστραμμά & με χαρακτηριστική άνεση τους καμουφλαρισμένους πράκτορες της ΜΙΤ, όταν θα σουλατσάρουν στις καφετέριες της Πετρινού αυτό το καλοκαίρι. Ελπίζω τα παιδιά αυτών των λάθρο, τα φωτεινά αυτά μυαλά, να τα κανονίσουν όπως αξίζει σε κάθε μουσουλμανο λαθρο… ξέρετε εσείς! Είμαι σίγουρος πως δεν θα γελαστείτε!!!! Όπως ήδη ξέρετε, τα παιδιά των λάθρο είναι αιμοσταγείς εκπαιδευμένοι μικρόσωμοι πράκτορες της ΜΙΤ!!!!)

STOIXOS ενημερώσου άσχετε για την ελληνικη αποστολή στο αφγανιστάν και στο ιρακ και μετά έλα να μας πεις αν σκότωσαν εκεί άραβες. Την ιταλία και τους σέρβους ανέφερα ως παράδειγμα αντίθεσης με την χρήση των υποδομών μας από το ΝΑΤΟ για τις επιχειρήσεις σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Κατά τα άλλα έριξες τη μπάλα στην κερκίδα και δεν απάντησες στο ερώτημα εάν θα αγωνιστείς να μην έρχονται οι λαθρό που μας στέλνουν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι των αγγλοσαξώνων και οι τούρκοι;; Εγώ μαζί σου να μην γίνονται οι παραπάνω πόλεμοι εσύ τους θέλεις τους λαθρό στη χώρα σου;;

stoixos συνεχίζω το προηγούμενο. Η ειρωνία σου δείχνει ότι επιχειρήματα δεν έχεις να πεις για το ποιόν των λαθρό. Φυσικά οι πλειοψηφία των λαθρό είναι φανατικοί σουνιτες που φεύγουν από την συρία για να μην δικαστούν για ανταρσία εναντίον της χώρας τους, για τα εγκλήματα που έκαναν ως σαλαφιστές/τζιχαντιστές ή για λιποταξία. Λίγες είναι οι οικογένειες και οι περισσότεροι είναι άνδρες σε μάχιμη ηλικία που μαζί με τους υπόλοιπους ανατολίτες θα δράσουν ως 5η φάλαγγα υπό τις οδηγίες της ΜΙΤ/ΙSI. Αυτά...μην σου πω για γραφείο ειδικού πολέμου (Τουρκία) γιατί αυτά είναι διστημική τεχνολογία για σένα.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.