Κούλουμα και χαρταετός υπό βροχή στην Τρίπολη (pics,vid)

Κούλουμα και χαρταετός υπό βροχή στην Τρίπολη (pics,vid)

Φεβρουάριος 19, 2018 - 14:36
12 σχόλια

Υπό βροχή εορτάστηκαν τα Κούλουμα στην Τρίπολη την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

Ο δήμος Τρίπολης άφησε πίσω την πλατεία Άρεως και φέτος επέλεξε οι εκδηλώσεις για την ημέρα να μεταφερθούν στο προαύλιο χώρο της Αγίας Τριάδας (Σέχι).

Ο πολιτιστικό σύλλογος αλληλοβοήθειας «Αγία Τριάς» Σέχι παραχώρησε στην δήμο τον εξαίσιο αυτό χώρο αποδεικνύοντας ότι οι Σεχιώτες είναι φιλόξενοι.

Παρά την βροχή πολύς ήταν ο κόσμος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση του δήμου, η οποία περιελάμβανε γλέντι και φυσικά όλα τα σαρακοστιανά εδέσματα.

Λαγάνα, ταραμοσαλάτα, ελιές και η πατροπαράδοτη φασολάδα μοιράζονταν στον κόσμο έτσι ώστε να τηρηθούν τα έθιμα τα οποία προτάσσουν σαρακοστιανά εδέσματα για την ημέρα.

Από νωρίς η ορχήστρα του Γιώργου Τσακανίκα έδινε τον ρυθμό και παρά την βροχή και  αρκετοί ήταν αυτοί που χόρεψαν και γλέντησαν με την καρδιά τους.

Στον ουρανό της Τρίπολης λίγοι ήταν οι χαρταετοί που σηκώθηκαν, με τους γονείς να προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για να ευχαριστήσουν τα πιτσιρίκια που περίμεναν πως και πως τον χαρταετό τους να πετάξει.

Χρόνια Πολλά , Καλή Σαρακοστή.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κούλουμα και χαρταετός υπό βροχή στην Τρίπολη


12 Σχόλια

Βγηκε και η Πρόεδρος να μιλήσει? Πως και ετσι αυτη κρύβεται .συνήθως Βάζει τους αλλους να μιλάνε. Κατι παίζει.

Η γνωστη ενοχλητικη οικογενειοκρατία τις αγιας τριαδας. Ολο οι ίδιοι και οι ίδιοι. Βαρεθηκαμε πια.

Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΟΚΑΥΤΟΥ.

Ισως οι χειρότερες Απόκριες των τελευταίων χρόνων στην Τρίπολη. Διαβάζουμε για καρναβάλια σε πόλεις και χωριά της Πελοποννήσου, βλέπουμε βιντεάκια και φωτογραφίες και συγκρίνουμε με την ΜΟΥΧΛΑ, την ΝΕΚΡΑ και την ΞΕΝΕΡΩΣΙΑ της πόλης μας. Μετά θυμόμαστε Απόκριες παλαιότερων δεκαετιών στην Τρίπολη και νοσταλγούμε όμορφες στιγμές. Μείναμε φέτος με το "Τριαλαρό τριαλαρί" κάποιων άχρηστων που δεν ντράπηκαν να το τυπώσουν και σε φυλλάδιο "εκδηλώσεων"... Εντωμεταξύ να πλανάται μονίμως η ερώτηση-απορία μεταξύ φίλων και γνωστών, σε παρέες και σε συζητήσεις: "ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ??"

.... με την απάντηση να καταλήγει σε ονοματεπώνυμα ανίδεων, άχρηστων και ανεπρόκοπων που παίρνουν τις αποφάσεις. Δεν μας αξίζει τέτοια κατάντια. Δεν αξίζει σε αυτούς τους ανθρώπους να είναι οι "τοπικοί μας άρχοντες". Ξεκουμπιστείτε επιτέλους να μπουν στις θέσεις σας νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες και όρεξη να ξαναζωντανέψουν αυτήν την Πόλη.

Εχουν δίωξη με δολο ολους τους σεχιωτες απο το Σύλλογο αλληλοβοήθειας. Και τωρα φερνει τους ξενουν η προεδρινα να κανει δουλιτσα. Μπραβο μπραβο.

Θελουμε εκλογες στο συλλογο αμεσα. Να ξεσκαρταρουμε και μερικους και μερικες που μας αγριοκοιτανε. Αλλαγη αμεσα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.