Σοκ στο φινάλε… Αστέρας - Ατρόμητος 0-1

Σοκ στο φινάλε… Αστέρας - Ατρόμητος 0-1

Φεβρουάριος 17, 2018 - 19:16
8 σχόλια

Ο Ατρόμητος αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά ο κακός δαίμονας του Αστέρα Τρίπολης και με ένα γκολ στο 91ο λεπτό κατάφερε να φύγει με την νίκη από την αρκαδική πρωτευουσα και το γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Χατζιησαίας μετά από κόρνερ του Γιαννούλη ήταν αυτός που πλήγωσε τους κιτρινομπλέ που χάνουν πολύτιμο έδαφος με την ήττα τους αυτή στην μάχη που δίνουν για την πρώτη πεντάδα και την επιστροφή τους στην Ευρώπη.

Το αποτέλεσμα αδικεί τον Αστέρα Τρίπολης σε μεγάλο βαθμό τόσο για την προσπάθεια του όσο και για φάσεις που δημιούργησε και δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει πληρώνοντας στο τέλος μια στιγμιαία αδράνεια μετά από κόρνερ.

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που μπήκε πιο απειλητικά στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά με τους Ντιγκινί και Βασιλακάκη να τους νιώθει η κιτρινομπλέ άμυνα. Ο Αστέρας όμως μετά το 15’ ισορρόπησε το παιχνίδι με τον Μανιά να χάνει δύο ευκαιρίες σε διάστημα ενός λεπτού. Με την συμπλήρωση 30 λεπτών ο Μουνάφο είχε μια καλή στιγμή για τον Αστέρα που δεν ανησύχησε τον Γιαννιώτη .Στο 36ο λεπτό πάλι ο Μανιάς από στημένη φάση αστόχησε με το κεφάλι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΑστέραΤρίπολης χάθηκε 5 λεπτά πριν από το φινάλε του ημιχρόνου με τον Πασαλίδη να μην μπορεί ολομόναχος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον καλό σχετικά ρυθμό του πρώτου με τα λάθη να κυριαρχούν και καμία ομάδα να μην μπορεί να δημιουργήσει με αξιώσεις κάποια ευκαιρία εκτός από στημένες φάσεις και κάποια μακρινά σουτ. Στο 72ο λεπτό ο Βασιλακάκης αστόχησε από πλεονεκτική θέση στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τον Ντάουντα στο 80’ να φθάνει και αυτός κοντά στο γκολ αλλά να μην τα καταφέρνει. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιαννούλης εκτέλεσε κόρνερ, με τον κεντρικό αμυντικό του Ατρόμητου τον Χατζιησαία να προωθείται και να πετάγεται πρώτος στην μπάλα μπροστά από τον Πασαλίδη και με ένα τσίμπημα να την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (74' Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (61' Ζααντί), Μανιάς (77' Δουβίκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς (46' Ντάουντα), Μάντσον, Ντιγκινί (58' λ. τρ. Μπρούνο Φελίπε), Βασιλακάκης, Ουάρντα (94' Καρασαλίδης).

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Όταν έλεγα στη ψηφοφορία 9-10η θέση είχε βγει ο παυλακης ο λουκουμας και κορόιδευε ρε γιδι παυλακης και λοιποί τι εχετε να μας πείτε τωρα; σε ποια θέση θα τερματίσει τελικά η ομαδα;

΄Οταν μάθουν να βλέπουν δίχτυα οι παίχτες του Αστέρα ...... Στο Α ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν ανύπαρκτος και αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας που έπαιζε πολύ καλά ... Τι να πει κανείς !! Και κάτι άλλο : Τη μπάλα την τρως στα τελευταία 2 λεπτά... Δεν τρως γκολ από το πουθενά ...

Υπεροψία εμπάθεια για τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος φρουδες ελπίδες πολλά ψέματα εύκολες υποσχέσεις συνθέτουν μια; ομάδα πολύ μικρού βεληνεκούς που λέγεται Αστέρας.Βλέπετε την κοροιδία μεταγραφές μηδέν παχιά λόγια κατά τα άλλα έπαρση που κέρδισαν κάποιες ομάδες και η ζωή συνεχίζεται.Για πόσο;Ες αύριον τα σπουδαία.

5ος-7ος θα βγει ο Αστέρας με τις περισσότερες πιθανότητες για 6ος-7ος. Ο Αστέρας μέχρι την επίθεση είναι πολύ καλός. Εκεί όμως δεν έχει εξτρέμ που να βλέπουν γκολ, όπως επίσης και τα κεντρικά του χαφ δεν βάζουν γκολ. Τόνσο τίποτα, Μουνάφο τα ίδια, Ιγκλέσιας κανένα στημένο, έτσι δεν γίνεται. Ενώ η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και βγάζει φάσεις, δεν έχεις παίχτες στην επίθεση με ικανότητα στο γκολ. Τα εξτρέμ μας έχουν και άλλα θέματα αλλά ας μείνουμε στο γκολ. Ο Μανιάς είναι μέτριος αλλά όχι κακός. Δεν γίνεται να περιμένεις τα πάντα από το σέντερ φορ.

TΝΗ 5 θέση με το ευρωπαϊκό εισητηριο θα την πάρει ο Ολυμπιακός !;Εμεις θα αρκεστούμε στην 6 θέση !!!!!!

Αστεριανε συμφωνω μαζι σου ο Αστερας θα ανεβει σε καμια ραχουλα να αγναντευει απο ψηλα την Ευρωπη.

15,12 @ Και συ το ....πουλάκι σου νούμερο !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.