Τα... σήκωσε η Τροχαία στην πλατεία Κολοκοτρώνη (pics)

Τα... σήκωσε η Τροχαία στην πλατεία Κολοκοτρώνη (pics)

Φεβρουάριος 14, 2018 - 11:49
4 σχόλια

«Επίθεση» στα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα έκανε η Τροχαία το πρωί της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη.

Για πολλοστή φορά, η Τροχαία αφαίρεσε πινακίδες των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων στο σημείο που βλέπετε περίπου στις 09:00, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν άμεσα τα οχήματα και ως αυτή την ώρα, μεσημέρι, δηλαδή, να μην έχει επιχειρήσει άλλος οδηγός να παρκάρει εκεί.

Το πρόβλημα της στάθμευσης στο κέντρο της Τρίπολης είναι τεράστιο και παραμένει άλυτο εδώ και πολλά χρόνια. Να σημειώσουμε, επίσης, ότι οι κάτοικοι της πλατείας διαμαρτύρονται συχνά, καθώς δεν έχουν πού να αφήσουν το αυτοκίνητό τους, αφού δεν έχουν προβλεβθεί θέσεις στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Πάτε και γράφετε τους εύκολους και ακίνητους στόχους. Τα μηχανάκια που πάνε σφεντόνα στους πεζόδρομους τα χαζεύετε... Να σας δω τι θα πείτε μόλις γίνει το ατύχημα.

αυτη που ειναι η δουλεια της ασυνομιας και θα πρεπει νατην κανει 24/7 αποτελει ειδηση, τι να πει κανεις..

Πως γίνεται να αποτελεί είδηση κάτι το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ το οποίο πρέπει να εφαρμόζεται όλη μέρα ; Το οτι έγραψε η αστυνομία μια συγκεκριμένη ώρα κάποια x οχήματα τη στιγμή που στην πόλη επικρατεί ένα μπάχαλο δεν σημαίνει οτι κάνει τη δουλεία της στο 8ωρο της βάρδιας.Πλατεία Αγίου Βασιλείου-Σπάρτης-Καλαμάτας-Εθνομαρτήρων-Ελ.Βενιζέλου-Ερυθρού Σταυρού τι διάολο θα γίνει πια ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.