Γόντικας: Είναι γελασμένοι που πιστεύουν ότι θα μετατρέψουν τη Μεγαλόπολη σε σκουπιδότοπο (vid)

Γόντικας: Είναι γελασμένοι που πιστεύουν ότι θα μετατρέψουν τη Μεγαλόπολη σε σκουπιδότοπο (vid)

Φεβρουάριος 13, 2018 - 11:22
4 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε τη Δευτέρα ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Νίκος Γόντικας κάνοντας λόγο για εκφυλιστικές και παράνομες διαδικασίες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Ο κ. Γόντικας ανέφερε ο κ. Τατούλης και ο πρόεδρος του ΠεΣυ κ. Στρατηγάκος με εκφυλιστικές και παράνομες διαδικασίες διέλυσαν την προηγούμενη συνεδρίαση, για να μην παρθούν αποφάσεις στα ζητήματα της διαχείρισης των απορριμμάτων, αφού κατά παράβαση του κανονισμού μετατόπισαν τη συζήτηση στο τέλος της συνεδρίασης και όταν ήταν να παρθούν αποφάσεις, έφυγαν. 

Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής τη Λαϊκής Συσπείρωσης μίλησε και για την επερώτηση της παράταξης για την πρόθεση της Εθνικής Τράπεζας να θάψει στα ορυχεία της Μεγαλόπολης 90.000 τόνους μολυσμένων με αμίαντο αποβλήτων, θέμα το οποίο δεν έχει μπει καν στην ημερήσια διάταξη και πάλι κατά παράβαση του κανονισμού λειτουργίας του ΠεΣυ.

Κλείνοντας, ανέφερε: «Είναι γελασμένοι ο κ. Τατούλης και ο κ. Στρατηγάκος αν νομίζουν πως δεν θα το πιουν το πικρό ποτήρι της απολογίας για τις επιλογές τους, να πουλήσουν τις λιγνιτικές μονάδες και τα ορυχεία και να μετατρέψουν τη Μεγαλόπολη σε σκουπιδότοπο επικίνδυνων αποβλήτων».

Το δελτίο Τύπου αναφέρει

Η πλειοψηφία του ΠεΣυ πρωτοστατούντων των κκ Τατούλη κ Στρατηγάκου (προέδρου του ΠεΣυ) με εκφυλιστικές και παράνομες διαδικασίες διέλυσαν την προηγούμενη συνεδρίαση για να μην παρθούν αποφάσεις στα ζητήματα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Αφού με αίολα επιχειρήματα και κατά παράβαση του κανονισμού μετατόπισαν τη συζήτηση στο τέλος της συνεδρίασης, και όταν ήταν να παρθούν αποφάσεις έφυγαν.

Στη μεθαυριανή συνεδρίαση του ΠεΣυ, ενώ έπρεπε να προηγηθεί στα θέματα Ημερήσιας Διάταξης επερώτηση, που έχει κατατεθεί έγκαιρα, των Περιφερειακών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πρόθεση της Εθνικής Τράπεζας να θάψει στα ορυχεία της Μεγαλόπολης 90.000 τόνους μολυσμένων με αμίαντο αποβλήτων δεν έχει μπει καν στην Ημερήσια Διάταξη κατά παράβαση του άρθρου 16 του κανονισμού λειτουργίας του ΠεΣυ.

Δεν πρόκειται για λάθος.

Γιατί εκκρεμεί ακόμη από το Σεπτέμβριο του 2017 επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη μη καταβολή δεδουλευμένων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στους εργαζόμενους της Περιφέρειας.

Γιατί τα ίδια κάνουν με επερωτήσεις της επικεφαλής των Οικολόγων.

Είναι γελασμένοι ο κύριος Τατούλης και ο κύριος Στρατηγάκος θα «το πιουν το πικρό ποτήριο της απολογίας» για τις επιλογές τους να στηρίζουν την πώληση των λιγνιτικών μονάδων και των ορυχείων και να μετατρέψουν τη Μεγαλόπολη σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο σύμμεικτων, βιομηχανικών και επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων.

          Στη φιέστα που θα οργανώνουν μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στις 26 και 27 Φλεβάρη, οι εργαζόμενοι, ο λαός στο συλλαλητήριο στις 27 Φλεβάρη θα προβάλουν την απαίτησή τους να πεταχτεί στα σκουπίδια η αντιλαϊκή πολιτική και οι φορείς της.   

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γόντικας: Είναι γελασμένοι ότι θα μετατρέψουν τη Μεγαλόπολη σε σκουπιδότοπο


4 Σχόλια

Μαγκες κάτσετε καλά! Μιλάει ο Γόντικας... Μάλλον αερολογεί ως συνεπής επαγγελματίας κομμουνιστής.. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά..

Και εσείς τι κάνετε κ.κ. γενικέ της τοπικής του κόμματος; μόνο λόγια ως συνήθως; έργα θέλουμε!

Πιο μαλακά πιο ήρεμα Γόντικα,διότι το.... σύστημα σας φοβηθηκε Καθηστε φρόνιμα, σε μια γωνιά στην Πετρινού,διάβασε τα συνθήματα που σου στείλανε,αφού θέση δεν έχετε για τίποτα, θα πονέσει ο καπιταλισμός και θα πέσει στα πόδια σας! Και μετά δεν είναι σίγουρο ότι θα...ξυπνήσετε..Καληνύχτα σας.

Σκουπιδιάρης δεν γίνεται κανείς από φιλοδοξία αλλά από ανάγκη. Η Μεγαλόπολη δεν έχει μόνο ανάγκη αλλά και υποδομές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.