Αποκριάτικο ξεφάντωμα και φέτος στο Κακούρι

Αποκριάτικο ξεφάντωμα και φέτος στο Κακούρι

Φεβρουάριος 14, 2018 - 13:15
3 σχόλια

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 15:00 θα γίνει το παραδοσιακό Σατιρικό Καρναβάλι στο Κακούρι.

«Έφτασε και φέτος πάλι  το τρελό το καρναβάλι.Όλοι ας μασκαρευτούμε  και στους δρόμους να βρεθούμε Κάθε χρόνο μια φορά, φτάνει τούτη η χαρά και γι’ αυτό ας τη χαρούμε όσο πιο πολύ μπορούμε»

Μια ξέφρενη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων, στο κεντρικό δρόμο του χωριού. Η παρέλαση θα καταλήξει στην πλατεία  όπου το κέφι θα συνεχιστεί με γλέντι, χορό και δωρεάν κρασί.

Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ ως συντονιστής της όλης διοργάνωσης καλεί όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν και να διασκεδάσουν μαζί μας σε ένα πραγματικό αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Ελάτε λοιπόν όλοι στο  Κακούρι, σας περιμένουμε με πολύ – πολύ κέφι.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ελα ξεκινήστε τη γνωστή ιστορία "γιατί να γίνει στο Κακούρι και όχι στην Τρίπολη κλπ κλπ και τα ίδια με πέρυσι και με τις άλλες χρονιές. Άντε οι ίδιοι και οι ίδιοι γραφικοί να γελάσουμε λιγάκι.

γραφικος νο1,αυτη την καταντια να μεταφερει η δημοτικη αρχη το καρναβαλι της τριπολης στο κακουρι για να γλεντησουν 200 λεβεντοβλαχοι δεν το καταλαβαινω!!θα το βρισκουμε το κακουρι στο χαρτη μετα τις εκλογες????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.