Βλάσης: Η Αρκαδία μας ενώνει! Ο Περιφερειάρχης διχάζει...

Βλάσης: Η Αρκαδία μας ενώνει! Ο Περιφερειάρχης διχάζει...

Ιανουάριος 19, 2018 - 13:42
19 σχόλια

Οι εν κρυπτώ συναντήσεις κι ο διχαστικός λόγος του κ. Περιφερειάρχη δεν προωθούν τα συμφέροντα της Αρκαδίας. Στα σημαντικά ζητήματα του Τόπου μόνο η ομοψυχία φέρνει αποτελέσματα!

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση στον καθένα να ακούει τους “σκελετούς” της πολιτικής του χθες, που βγήκαν από τα λαγούμια τους μόνο και μόνο για να εξυβρίσουν τους βουλευτές, να χρησιμοποιούν έναν ακραίως διχαστικό λόγο σχετικά με την άδικη απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην παροχή έκπτωσης στα τιμολόγια ρεύματος μόνο στο Δήμο Μεγαλόπολης, ενώ η ίδια ρύθμιση θα ισχύσει για ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ένα θέμα που κατά τα άλλα θα έπρεπε να ενώνει τους πάντες!

Τρεις νέοι βουλευτές, ο καθένας με τον τρόπο του, ενώνουν τη φωνή τους με την κοινωνία για ένα θέμα - όπως η μείωση του τιμολογίου της ΔΕΗ στην Αρκαδία - και την ίδια ώρα ο απερχόμενος Περιφερειάρχης βάλει κατά πάντων! Ξεχνά προφανώς ότι ήδη κλείνει 30 ολόκληρα χρόνια στα πολιτικά πράγματα του τόπου και πλέον κρίνεται γι' αυτά που έχει πράξει. Για τα "μεγάλα" έργα της Αρκαδίας (πολιτικό αεροδρόμιο, παράκαμψη Λαγκαδίων,  παράκαμψη Δολιανών και τόσα άλλα που ποτέ δεν έγιναν...), για τις τεράστιες σπατάλες και τον λαϊκισμό του...

Ας προσπαθήσει πρώτα να εξηγήσει στον κάθε Δημότη όλες τις "περίεργες" μεθοδεύσεις, με τις οποίες προσπαθεί να προχωρήσει το "μεγάλο" του έργο για την διαχείριση των απορριμμάτων - το οποίο σημειωτέον προβλέπει υπέρογκες χρεώσεις σε κάθε νοικοκυριό, κάτι που δε γίνεται πουθενά αλλού στην Ελλάδα - αλλά και να δώσει μια πειστική απάντηση για τη σωρεία έργων και παρατάσεων που έχει αναλάβει η “οικογενειακή” κατασκευαστική εταιρεία σ' ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κι ας αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα για τα τιμολόγια της ΔΕΗ!!! Ας μας αφήσει μόνους να παλέψουμε. Μαθήματα αλλού!

Εξάλλου ο αντίστοιχος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης καλά τα κατάφερε παλεύοντας για την Περιφέρειά του όλη μέρα στην Βουλή, όταν ο "εδώ" πέραν των αναφερόμενων μυστικών συναντήσεων με την Κυβέρνηση είχε μάλλον άλλες "οικογενειακές" προτεραιότητες...

Στην πολύπλευρη και πολυεπίπεδη κρίση η κοινωνία μας χρειάζεται αλληλεγγύη, συνεργασία, ομοψυχία και πρόσθεση δυνάμεων. Σ' ένα τόσο σημαντικό για τον Τόπο μας θέμα ήταν επιβεβλημένο να συνεργαστεί με τους φορείς, τους βουλευτές και τους δημάρχους όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Δυστυχώς όμως ακολούθησε την τακτική των εν κρυπτώ συναντήσεων μόνο με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και τον αρμόδιο Υπουργό. Τα αποτελέσματα της τακτικής αυτής τα είδαμε...Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του κ. Περιφερειάρχη.

Προφανώς η πρόσφατη τελεσίδικη καταδίκη του σε 5 μήνες φυλάκιση δεν τον "ταρακούνησε". Η οριστική πτώση έρχεται και θα παρασύρει πολλούς...

Καληνύχτα, κύριε Περιφερειάρχα! 

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ν.Δ.


19 Σχόλια

Τουλάχιστον η Περιφέρεια δεν ψήφισε μνημόνια κ. βουλευτά Αρκαδίας! Ότι και να κάνετε οι Μνημονιακοί οι Έλληνες θα τα καταφέρουν,ενώ εσείς στη λησμονιά & στη λήθη για τις πράξεις σας.

Αυτος ο κυριος εν μεσω capital control διακοπευε στην Μυκονο. Κανενα προβλημα μιας και εισπραττει 7500 Ευρω το μηνα για αυτο εγινε Βουλευτης.

Τον ρώτησες τον Βορίδη πόσα χρήματα θα πληρώσει το αφεντικό του , ο Μαρινάκης, για συκοφαντική δυσφήμηση; Ο Βουλευτής στην πολιτική ανυπαρξία του αναγκάστηκε να αποκαλυφθεί κρυπτόμενος πίσω από τον Καναλάρχη-Εκδότη και την εθελόντρια δημοσιογράφο της Τρίπολης.

Τα περί εν κρυπτώ συνατήσεων με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης σου το έγραψε ο Βασιλάκης, ο Γιαννάκης, ο Νικολάκης ή ο Παράς; Χαρακτηριστικό στοιχείο ανθρώπου που δεν παρακολουθεί τα τεκταινόμενα της περιοχής. Να σου θυμίσω ότι στη συνάντηση που έγινε στην Μεγαλόπολη για την Πωληση των Μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη , ανοικτή και δημόσια, παρουσία του κ.Καρυπίδη και απουσία σου , γιατί δεν έχεις το θάρρος να αποκαλύψεις τις θέσεις σου,ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα απευθυνθεί στον Σταθάκη για το θέμα του εκπτωτικού τιμολογίου επ΄ευκαιρία της συνάντησης για το Τριπόταμο.

Κωστάκη, τράβα εσύ να κάνεις καμια ερώτηση γιατί μόνο μέχρι εκεί είσαι και άσε τα έργα για τους μεγάλους...Είσαι μικρός ακόμα...

Κωστα που ήσουνα εσυ ρε μαναρι τοσο καιρο; Τουλαχιτον μαθαμε οτι ζεις.

Οτι και να λετε ο πετρος εχει δειξει εργο. Τη στεγη που επεσε. Τον φανταστικο δρομο του αστρους. Εεε αυτα

Δεν θα είχε γίνει τίποτε κακό για την χώρα μας αν οι δωσίλογοι πολιτικοί και οι ντόπιοι μαζί με τους ξένους συνεργάτες τους δεν ψήφιζαν τα μνημόνια (στα τέσσερα, θυμάστε;από Ν.Δ. ή τον χοντρούλη με το δάχτυλο που μας μάλωνε; )

Αυτα ξερεις εσυ....πηγαινε και παραπερα να δεις και να μαθεις και για αλλα....

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ.ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ *** ΟΛΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥ ΑΦΟΥ ***......................................................

ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΥΗ.ΑΝ,ΛΕΩ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ.

Να φύγετε όλοι σας να ξέρω μισει ο τόπος, που ποντάρετε στα ποπολα κ τους γλυφτες.... Αρκετά πια.. Μπαίνει η ομάδα του ενός κ του άλλου, με απώτερο σκοπό ποιος θα είναι ο βουλευτής της παράταξης αύριο.. Αμήν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.