Υπογράφηκε η σύμβαση για τα έργα στο γήπεδο της Τεγέας

Υπογράφηκε η σύμβαση για τα έργα στο γήπεδο της Τεγέας

Ιανουάριος 19, 2018 - 17:12
7 σχόλια

Ξεκινούν τα έργα στο γήπεδο της Τεγέας - Πρόταση και από Τατούλη το γήπεδο να πάρει το όνομα του Δημήτρη Τσιπιανίτη

Ένα όνειρο πολλών ετών για την ομάδα της Τεγέας και ευρύτερα για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά καθώς την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου υπογράφηκε η σύμβαση στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παρουσία της Περιφερειακής αρχής και του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη καθώς επίσης και του προέδρου του Τεγεατικού Συνδέσμου Κώστα Αθανασόπουλου, του προέδρου του Α.Ο. Τεγέας Ηλία Δελή και εκπροσώπων της διοίκησης του Α.Ο. Τεγέας έπεσαν οι υπογραφές και τα έργα στο γήπεδο της Τεγέας ξεκινούν.

Ο χρονικός ορίζοντας για την έναρξη των έργων και την έναρξη των βελτιωτικών παρεμβάσεων είναι εντός 4 μηνών και έτσι σε λίγο καιρό ένας νέος αθλητικός χώρος θα είναι έτοιμος και μια μεγάλη επιθυμία των ανθρώπων της Τεγέας θα γίνει πραγματικότητα.

Με την συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η Τεγέα θα δει το γήπεδο της να αποκτά πλαστικό χορτάρι αλλά και να γίνονται τα απαραίτητα έργα στους περιβάλλοντάς χώρους του γηπέδου δίνοντας αθλητική πνοή σε ολόκληρη την περιοχή.

Να σημειωθεί ότι μετά την πρόταση των ποδοσφαιριστών της Τεγέας το γήπεδο να πάρει το όνομα του Δημήτρη Τσιπιανίτη που έφυγε από την ζωή η πρόταση αυτή έπεσε στο τραπέζι και από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη σε μια ένδειξη τιμής για τον πρώην πρόεδρο του Α.Ο. Τεγέας.


7 Σχόλια

Με το βοηθητικό του Παναρκαδικου τίποτα.Στις επόμενες εκλογές θα συναντηθούμε αξιότιμε κύριε περιφερειάρχα.Εσυ κι εμείς οι Παναρκαδικοί.

Ναι ρε καμμένε έχουν οοοολοι οι άλλοι γήπεδα ώστε να ξεκινήσει να σου κάνει και δεύτερο βοηθητικό εσένα. Ο ορισμός του παρτάκια μοναχοφάη. Ουστ

Παναρκαδικοι?????? Αντε ρε ποντικια.... Στο δήμο σας....

Αυτο το εργο ειχε ξεκινησει επι Σμυρνιωτη και οπως ηταν φυσικο ο Παυλης το εγραψε κανονικα .Μαλιστα εαν θυμαμαι καλα ο Σμυρνιωτης ειχε ξεκινησει να βαζει και χρηματα στην ακρη απο τα εσοδα του πανηγυριου της Τεγεας.Για το που βρισκονται αυτα τα χρηματα σημερα καλυτερα να μην ρωτησουμε ας μηνουμε οτι το εργο ξεκιναει απο την περιφερεια μιας ι ο δημος και η διοικηση του αποδειχθηκαν ανικανοι. Καλλιο αργα παρα ποτε

πιος εισε εσυ ρε παναρκαδικε ????? που θα μας πεις να παμε στο δημο μας αντε ρε κομπλεξικε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παραρτημα του αστερα αντερε τελιωνεται παναρκαδικοι ηταν κ είναι ολοι η τεγεα αλλα δεν σεβεστε τιποτα οι δηθεν παναρκαδικοι!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.