Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι του Δήμου Τρίπολης (pics,vid)

Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι του Δήμου Τρίπολης (pics,vid)

Ιανουάριος 19, 2018 - 14:12
4 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Τρίπολης στο ισόγειο του Δημαρχείου Τρίπολης (Λαγοπάτη & Αταλάντης).

Το ισόγειο του Δημαρχείου γέμισε με ανθρώπους που εργάζονται εκεί και καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλα τα πόστα, σε μια ιδιαίτερη ημέρα, γεμάτη χαρά και συναδελφική αλληλεγγύη.

Το «παρών», εκτός από τους εργαζομένους του Δήμου Τρίπολης, έδωσαν ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, οι αρχηγοί των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, Κώστας Τζιούμης και Νίκος Τσιαμούλος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιος Κακλαμάνος και Δημήτρης Κοσκινάς, μέλη της δημοτικής αρχής και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ακολούθησε αγιασμός της πίτας και στην συνέχεια η κοπή από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Τρίπολης Σώστη Κοσκινά δίνοντας ευχές για υγεία και δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κ. Παυλής δίνοντας και αυτός ευχές για καλή χρονιά με υγεία, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους εργαζομένους για τη συνεργασία και τονίζοντας την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών τον νέο χρόνο.

Στη συνέχεια χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους απηύθυναν οι Γιάννης Σμυρνιώτης, Κώστας Τζιούμης και Νίκος Τσιαμούλος δίνοντας ευχές για ένα χαρούμενο, υγείες και εποικοδομητικό 2018.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι του Δήμου Τρίπολης


4 Σχόλια

Καμαρώστε ανθρώπους που νοιάζονται για την πόλη, που συμμερίζονται τα προβλήματα των δημοτών, που σκίζονται να τρέξουν τις διαδικασίες καλυτέρευσης της ποιότητας ζωής των δημοτών, που με την έγκριση τους μας φέρνουν λαθρομετανάστες στην πόλη, που σε κάθε πανηγύρι τρέχουν να φωτογραφηθούν, που παίζουν το καλύτερο θέατρο σε κάθε δημοτικό συμβούλιο. Βαρεθήκαμε κύριοι, σιχαθήκαμε.

Ο τζιουμης τι εχει και ειναι τόσο στενοχωρημένος? ειναι αλήθεια οτι δεν ξανά κατεβαίνει?

ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Α. ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.