Ενημέρωση από τους Tigers για εισιτήρια στον αγώνα της Λαμίας με τον Αστέρα

Ενημέρωση από τους Tigers για εισιτήρια στον αγώνα της Λαμίας με τον Αστέρα

Ιανουάριος 18, 2018 - 11:38
8 σχόλια

Οι οργανωμένοι του Αστέρα Τρίπολης ενημερώνουν τους φιλάθλους που θέλουν να βρεθούν κοντά στον Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με την Λαμιά για τον τρόπο που μπορεί κάποιος να πάει στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Tigers''

Για την αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ στην Λαμία θα υπάρξει θύρα φιλοξενουμένων. Το κόστος του εισιτηρίου είναι στα 10€.Όποιος επιθυμεί να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας, μπορεί να ενημερωθεί λεπτομερώς από τον Σύνδεσμο, σήμερα και την Παρασκευή από τις 19:00 ως τις 22:00.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Αναμένουμε σχόλιο του γνωστού ανώνυμου, πιο γραφικός πλέον κι από την Σαντορίνη, ή ακόμη κι από τα μούφα πέναλτι του ΘΡΗΝΟΥ!

Μάλλον κοιμάται ακόμα.... Λογικά αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του, το μυαλό του δεν έχει πήξει ακόμα. Μικρό και κολλημένο με κόκκινα γυαλιά. Ότι πει ο "θεός" Μαρινάκης και ο ημίθεος Θεοδωρίδης ή ο Καραπαπάς είναι διαταγή!!

λαμια? καπου εκει παιδια γυρναγε ο κουκος που ειχε χαθει απο το παιχνιδι με τον ατρομητο στο κυπελο,καντε σημα καπνου και θα εμφανιστει στο γηπεδο,οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΕΙΣ εεεεεεε ας πανε και με τρικυκλο,σιγα σιγα ανοιγει ο καιρος ...........................μη περνουμε ταξι και ξοδευομαστε!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ....ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΚΡΑΖΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ..

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ? ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΗΠΩΣ? ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ Η΄ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ

Ειπαμε την παραπάνω Κυριακή 28 του μηνα αφήνουν 3 βαθμούς στην Τρίπολη και αντίο πρωτάθλημα !!!Εδω θα ειμαστε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.