Κοπή πίτας με πολιτικά μηνύματα για το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Κοπή πίτας με πολιτικά μηνύματα για το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Ιανουάριος 16, 2018 - 16:30
1 σχόλια

Ως είθισται, κατά την πρώτη συνεδρίαση του χρόνου, το Περιφερειακό Συμβούλιο κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Έτσι, την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, και προτού συζητηθούν τα θέματα ημερήσιας διάταξης, ο πρόεδρος του ΠεΣυ κ. Ηλίας Στρατηγάκος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Μετά την κοπή, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έδωσε τις ευχές του, αλλά και το πολιτικό μήνυμα του χρόνου που μόλις έκανε ποδαρικό. Όπως ανέφερε, οι αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν σε τίποτα τη δημοκρατία, ιδίως αυτή τη χρονιά που οι αλλαγές στον «Καλλικράτη» θα είναι καθοριστικές. Ο κ. Τατούλης είπε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχές μου για τον καινούριο χρόνο, ευελπιστώντας ότι θα δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα, προκειμένου να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που έχουμε απέναντι στους πολίτες της Πελοποννήσου.

»Σε μια περίοδο που όλοι οι πολίτες αναζητούν τρόπους, προκειμένου να αποκτήσει ο τόπος υπευθυνότητα για να λυθούν τα προβλήματα, και εν όψει των μεταβολών που θα γίνουν στον ''Καλλικράτη'', είναι υποχρέωση όλων των παρατάξεων να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες συναίνεσης και συνεννόησης, μιας συνεννόησης που θα αποδείξει ότι η συνεργασία είναι η απαραίτητη λογική της λειτουργίας της δημοκρατίας».

Οι κάθετες αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν πλέον τον τόπο.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.