Γιατί τόσος ντόρος για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία;

Γιατί τόσος ντόρος για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία;

Ιανουάριος 09, 2018 - 12:54
17 σχόλια

Παραδοσιακά, μετά τα Θεοφάνεια και τη χριστουγεννιάτικη ραστώνη, οι πολιτικές συζητήσεις ανάβουν και, ως συνήθως, αφορούν στα πρόσωπα.

Πόσω μάλλον εφέτος, καθώς το 2018 θεωρείται προεκλογικό έτος, για να μην πούμε εκλογικό και κακοκαρδίσουμε τον κ. Κατρούγκαλο...

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνει το μεγαλύτερο πολιτικό ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες. Πολλές οι συζητήσεις, πολλές οι εκτιμήσεις, ακόμα περισσότερες οι πληροφορίες-«ράδιο αρβύλα», ως συνήθως. Ενώ τα πράγματα είναι μάλλον στρωτά, θα λέγαμε, και επί της ουσίας τίποτα δεν έχει αλλάξει ούτε έχει φανεί ότι αλλάζει.

Ο νυν βουλευτής Κώστας Βλάσης θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. Τώρα, το κατά πόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφωνεί μαζί του σε σχέση, π.χ., με τη διαμαρτυρία του βουλευτή για τη ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Οφείλουμε, επίσης, να παρατηρήσουμε, ότι ο κ. Βλάσης σε γενικές γραμμές τηρεί σιγή, δεν παρεμβαίνει ούτε εμφανίζεται συχνά, και υποβάλλει από καιρού εις καιρόν επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή. Η στάση του αυτή μαρτυρεί βεβαιότητα για τη νίκη;..

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, από την άλλη, ο οποίος κάποιους μήνες νωρίτερα αποσύρθηκε από την πολιτική σκηνή της Αρκαδίας, αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό αλλά και πολλούς ψηφοφόρους, οι οποίοι θα πράξουν κατά συνείδηση, αφού ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν προτίθεται να τους κατευθύνει. Οπωσδήποτε, όμως, δεν είναι ακόμα καιρός να αποδειχθεί αυτό.

Η νομικός και πολιτευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη ακολουθεί πιστά την πορεία που έχει χαράξει ήδη από την προηγούμενη φορά που ήταν υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές -και ανέβασε συνολικά τα ποσοστά της ΝΔ στην Αρκαδία. Είναι πανταχού παρούσα και δραστήρια ως συνήθως.

Σημειωτέον, επίσης, ότι η κυρία Τατούλη, και όχι ο εν ενεργεία βουλευτής του Νομού μας, απηύθυνε χαιρετισμό στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο. Οπωσδήποτε αυτό σημαίνει πολλά για την εμπιστοσύνη και τη συμπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπό της. Πέρα από αυτό, η κυρία Τατούλη στον χαιρετισμό της εξήρε τον εθελοντισμό όπως αναπτύσσεται στην Αρκαδία, φέροντας ως παραδείγματα το Μονοπάτι Μαινάλου και το Καταδυτικό Πάρκο Τυρού, αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν αποσυνδέει την Αρκαδία από το πολιτικό προσκήνιο.

Ως προς την υποψηφιότητα της κυρίας Πηνελόπης Γαβρά με τη ΝΔ, η οποία θεωρείται βέβαιη από πολλούς, οπωσδήποτε θα ενίσχυε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία, και μάλιστα τις γυναικείες συμμετοχές. Ωστόσο, τα ονόματα που ακούγονται τόσο νωρίς σε σχέση με τις εκλογές συνήθως «καίγονται». Όπως και να έχει, η κυρία Γαβρά δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως. Βέβαια, κάνει τις εμφανίσεις της κι ας μην βρίσκεται μπροστά στις κάμερες: για παράδειγμα, πέρασε τα Φώτα στο Παράλιο Άστρος, όπου βρέθηκαν 10.000 πολίτες και όχι στον Λάδωνα...

Ακόμη, πρέπει να σημειώσουμε τη βούληση να είναι υποψήφιος βουλευτής του Μεγαλοπολίτη Χρήστου Κουμουνδούρου, στελέχους της Τράπεζας Πειραιώς, ο οποίος είναι θερμός υποστηρικτής τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και κυρίως της προσπάθειάς του για την ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας και για το άνοιγμά της στην κοινωνία. Ο κ. Κουμουνδούρος βρέθηκε στις πρώτες γραμμές του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο δρόμος ως τις εκλογές είναι μάλλον μακρός. Αλλά, προς το παρόν, όλα είναι όπως ακριβώς προτού διαβούμε το νοητό κατώφλι του 2018.

Σε λίγους μήνες τα πιο σπουδαία...

Γαλανιάδη Εύα


17 Σχόλια

Αντρέα θα ήθελα να βγεις δημόσια και να μας πεις τα έργα που έκανες σαν πολιτικός *** Αν έχεις πυγμή και σθένος.

Ο Κύριος Μητσοτάκης καλά θα κάνει να παρακολουθεί τα Πολιτικά πράγματα στην Αρκαδία και να καταλάβει ότι φτάνει πια η οικογενειοκρατία στο Νομό μας.Ο δε κύριος Λυκουρέντζος να καταλάβει ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα να τους κατευθύνει κανεις.Έχουμε κρίση και θα πράξουμε ανάλογα.Μακρια από οικογενειοκρατίες χορτάσαμε.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.

Ο Λυκουρέτζος θα στηρίξει Κατσίπο. Όσοι έχουν ζει εκ των έσω τις καταστάσεις ξέρουν ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ Βλάση και Κατσίπου-Λυκουρέτζου. Μάλιστα αυτή η κόντρα επεκτείνεται και σε επίπεδο ΟΝΝΕΔ με την οποία επίσης Ο Κατσίπος δεν πάει τα πάει καλά. στην Τρίπολη.

ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΣΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΧΙ 750€ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΚΟΡΟΙΔΑ...

@20:51 Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά γιατί μας βγήκαν τα μάτια από τις κόγχες και μετά έλα να συζητήσουμε για το "πια" Τατούλη είναι στο μυαλό "κάποιον"...Εντύπωση μου κάνει που έγραψες σωστά το "μυαλό"...Από καθαρή τύχη, μάλλον...Τράβα να πιείς το γάλα σου τώρα γιατί η συζήτηση αυτή είναι για μεγάλα παιδάκια...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΤΟΥΛΗ? ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ? Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ?

Η κυρία τατούλη είναι διορισμένη αντιπρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών που αριθμεί 10 κυρίες και το πουλάει. Να πάω να ιδρύσω ένα σωματείο που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση Τεχνολογίας και Ανάπτυξης και να είμαι πρόεδρος για να πουλάω κι εγώ μούρη.

@13:51 Και τότε γιατί δεν το κάνεις, σε εμποδίζει κανείς; Αν είναι πάντως να ιδρύσεις σωματείο, γίνε καλύτερα πρόεδρος στο ΣΕΒ (Σύνδεσμος Ελλήνων Βλακόμουτρων) που σου ταιριάζει γάντι, καθώς με τέτοια φάτσα, θα πουλάς "μούρη" με όλη τη σημασία της λέξης...Ζωντόβολο...

Ανάλογα με το λαό κινείται και ο βουλευτής! Τα παιδιά μας δουλεύουν για 500 ευρώ και αν τα βρούνε και σεις κοιτάζετε ποιος θα κατέβει για βουλευτής , αυτό είναι το πρόβλημά σας . Ως φαίνεται δε σας αγγίζει τίποτα ! Και 'γω στη θέση σας θα καμπάνιζα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο κ. Αντρέας πήρε το μάθημά του, για τα λάθη που έκανε (σαν μνημονιακός). Οι άλλοι μάθετε από τα λάθη και μην τα επαναλάβετε......για να έχετε μέλλον!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.