Παράπονα για την διαιτησία του Μπλάνα από τον Αστέρα

Παράπονα για την διαιτησία του Μπλάνα από τον Αστέρα

Δεκέμβριος 18, 2017 - 10:12
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί νικών του κόντρα και στον Παναιτωλικό με το ισόπαλο 0-0 να αδικεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Σάββα Παντελίδη.

Μάλιστα από πλευράς αρκαδικής ομάδας εκφράστηκαν και έντονα παράπονα κατά την διάρκεια αλλά και στο τέλος του παιχνιδιού  για την διαιτησία του Μεσσήνιου ρέφερι Μπλάνα για τις αποφάσεις του αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διεύθυνε την αναμέτρηση.

Ο διαιτητής Μπλάνας έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρη ανατροπή του Ιγκλέσιας μέσα στην περιοχή με τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο, δέχτηκε το σκληρό μέχρι τα όρια του αντιαθλητικού παιχνίδι των Αγρινιωτών με τον ίδιο να καθυστερεί στις αποφάσεις του δημιουργώντας εκνευρισμό σε παίχτες και εξέδρα.

Άξιο αναφοράς βεβαίως είναι και οι καθυστερήσεις των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού (με την ανοχή Μπλάνα) μετατρέποντας σε κωμωδία από ένα σημεία και μετά τον αγώνα.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητικό τρίο ενώ με καυστικό τρόπο σχολίασαν και τις εσκεμμένες καθυστερήσεις της ομάδας του Παναιτωλικού.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.