Αρχηγικό δείπνο για τον Α.Ο. Τεγέας

Αρχηγικό δείπνο για τον Α.Ο. Τεγέας

Δεκέμβριος 17, 2017 - 18:52
1 σχόλια

Η Τεγέα έκλεισε με νίκη το 2017 επικρατώντας με 2-1 του Ερμή Μελιγούς για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε με γκολ του Χρήστου Καραμπέτσου στο 88’.

Η νίκη ήταν σημαντική για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους και με τον τρόπο που ήρθε έγινε ακόμα πιο σπουδαία καθώς η Τεγέα χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα οι εκ των αρχηγών της Τεγέας Γιάννης Κωνσταντόπουλος και Σταύρος Βρούβας επιφύλασσαν έκπληξη η οποία ήταν ένα «οικογενειακό» δείπνο προς τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Έτσι λοιπόν ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο, μέλη της διοίκησης αλλά και κάποιοι παλιοί παίχτες της Τεγέας βρέθηκαν σε γνωστή ψησταριά της Τρίπολης για να απολαύσουν λαχταριστές λιχουδιές κρέατος με την χαρά της νίκης επί του Ερμή να είναι διάχυτη.

Το κλίμα στις τάξεις του πράσινου «στρατοπέδου» είναι εξαιρετικό με την Τεγέα για μία ακόμα φορά να δείχνει πως αποτελεί μια μεγάλη «οικογένεια» εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν μιλάτε ρε παιδιά, θα ερχόμαστε και εμείς οι Τεγεάτες, τρέχοντας! (Γερμανικό στην πληρωμή εμείς).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.