«Βούλιαξε» η οδός Μουτζουροπούλου στην Τρίπολη (pics)

«Βούλιαξε» η οδός Μουτζουροπούλου στην Τρίπολη (pics)

Δεκέμβριος 13, 2017 - 11:39
2 σχόλια

Έργα στην οδό Μουτζουροπούλου στην Τρίπολη έγιναν η αιτία να «βουλιάξει» ο δρόμος στο ύψος του Lidl, που βρίσκεται υπό ανακατασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, οι οδηγοί που διέρχονταν από το σημείο το Σάββατο τη νύχτα, μετά και την καταρρακτώδη βροχή, αντιμετώπισαν ένα «ρήγμα» στον δρόμο τους και πολλοί από αυτούς παραπονέθηκαν ότι τα αυτοκίνητά τους υπέστησαν ζημιές.

Η ΔΕΥΑΤ πραγματοποιούσε έργα στο σημείο, όπου, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από λογαριασμό στο Facebook, έχει δημιουργηθεί ένα χαντάκι το οποίο μέσα στο σκοτάδι και υπό βροχή είναι πολύ δύσκολο να γίνει διακριτό και από τον πιο προσεκτικό οδηγό, καθώς προειδοποιητικές κορδέλες υπάρχουν μόνο στο πλάι του δρόμου.

Το Arcadia Portal επικοινώνησε με την Αστυνομία καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι διερχόμενοι οδηγοί των οποίων τα οχήματα υπέστησαν βλάβη θα κινηθούν νομικά εναντίον παντός υπευθύνου, ωστόσο το Γραφείο Τύπου δεν μπορεί ούτε να διαψεύσει ούτε να επιβεβαιώσει τα όσα έχουμε πληροφορηθεί λόγω της διαδικασίας που ακολουθείται.

Σημειωτέον ότι στο σημείο έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας εξαιτίας της καθίζησης και ο δρόμος άνοιξε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Νωρίς το αναφέρατε. Καταρχας η δευατ ειχε κλεισει το χαντακι με. Χωμα κτλ αλλα με την πολλη βροχη εγινε λακκουβα.φτιαχτηκε πρόχειρα με την προϋπόθεση τη Δευτέρα αν φτιαχνοταν κανονικα. Το λαθος της δευατ ηταν οτι ειχε ελλιπη σημανση. Ομως εχει ηδη αναλαβει το, κοστος για την επισκευη οχημάτων κ σημερα σαποκαταστάθηκε κ ο δρομος πληρηε. Αυτα για να λεμε αληθειες κ, οχι οτι ναναι

οντως το χαντακι ηταν στρωμενο πολυ καλα με χαλικι αλλα η εντονη βροχοπτωση και η υπερβολικη ταχυτητα ολων των αυτοκινητων ....το ξανανοιξαν.......ετσι για να λεμε και του στραβου το δικιο.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.