Αρκαδικές Αθλητικές Ιστορίες με τον Δημήτρη Σαλαπάτα (video)

Αρκαδικές Αθλητικές Ιστορίες με τον Δημήτρη Σαλαπάτα (video)

Απρίλιος 01, 2015 - 13:26
5 σχόλια

Στη σημερινή εκπομπή "Αρκαδικές Αθλητικές Ιστορίες" καλεσμένος είναι ο παλαίμαχος Αρκάς άσος του ποδοσφαίρου Δημήτρης Σαλαπάτας, ο οποίος αφηγείται το ξεκίνημά του από τον στίβο και το μπάσκετ και τη συνέχεια της καριέρας του στα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών.

Ο Δημήτρης Σαλαπάτας είναι σήμερα 58 ετών και υπήρξε ένας από του κορυφαίους Αρκάδες ποδοσφαιριστές γράφοντας την δική του ιστορία στα Ελληνικά γήπεδα.

Η αρχή της ποδοσφαιρικής του καριέρας έγινε αγωνιζόμενος στον Παναρκαδικό όπου υπήρξε ένας από τους πιο ταλαντούχους παίχτες που έχουν φορέσει ποτέ την φανέλα με το ‘’τριφύλλι’’. Μετά τον Παναρκαδικό ακολούθησε ο Λεβαδειακός με κορυφαία στιγμή ασφαλώς την συμμετοχή στην Α’ Εθνική κατηγορία με την φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας.  Ο Δημήτρης Σαλαπάτας αγωνίστηκε επίσης στο Αιγάλεω και στην Α.Ε. Σπάρτης.

Η καριέρα του Δημήτρη Σαλαπάτα στα Ελληνικά γήπεδα συνεχίστηκε και αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αυτή την φορά σαν προπονητής με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες όπως η Σπάρτη,ο  Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ηλυσιακός, η Θήβα, ο Λήλας Βασιλικού, ο Λεβαδειακός, ο Ανταγόρας Κω, τα Χανιά, ο Τηλυκράτης Λευκάδας αλλά και Αρκαδικές ομάδες όπως το Λεωνίδιο αγωνιζόμενο στην Β’ Εθνική κατηγορία και ο Πανθυρεατικός στην Δ’ Εθνική.

Παρακολουθήστε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Δημήτρη Σαλαπάτα.

Video: 

Αρκαδικές Αθλητικές Ιστορίες Δημήτρης Σαλαπάτας 1ο μέρος


5 Σχόλια

Να μην τρελαθουμε κι ολας..καλος παιχτης αλλα δεν εκανε και καριερα, οπως κανενας παιχτης απο την Αρκαδια

σαν συμπαίκτης του ενα εχω να πω τα προσόντα ήταν υπερφυσικά η ψυχη μου απίστευτη και ποτε δεν είχα δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν αγαπητός σε όλους μας οσο αφορά την καριέρα άτυχος ήταν για τριάδα στην Ελλάδα τον είχα

ενας απο τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ παιχτες που εχει βγαλει η τριπολη και η αρκαδια γενικα ,και μαλιστα σαν χαρακτηρας μιλαμε για διαμαντι,να εισαι καλα Μητσαρα ,καλες γιορτες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.