Παρέμβαση εργαζομένων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη (pics,vid)

Παρέμβαση εργαζομένων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 02, 2017 - 18:33
99 σχόλια

Παρέμβαση συνδικαλιστών της ΔΕΗ Μεγαλόπολης , έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη , την ώρα που γινόταν σύσκεψη  των βουλευτών Κατρούγκαλου, Κοζομπόλη, Γκιόλα, Τσιόγκα και Παπαηλιού.

Η Σύσκεψη είχε προγραμματιστεί στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και όταν οι Βουλευτές  αντιλήφθηκαν την παρουσία των εργαζομένων και την πρόθεση τους να κάνουν παρέμβαση, πήγαν στα γραφεία τους.

Με την παρέμβασή τους οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους για την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ, μεταξύ άλλων και  των λιγνιτικών μονάδων 3 και 4 της Μεγαλόπολης.

Στην ανάρτηση του στο Facebook, ο περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ορυχείων – Σταθμών Μεγαλόπολης, Σαράντος Αλεξανδρής αναφέρει ότι  η σύσκεψη αρχικά είχε προγραμματιστεί στο Εργατικό Κέντρο, με την παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών Κατρούγκαλου, Κοζομπόλη, Γκιόλα, Τσιόγκα και Παπαηλιού, «όταν όμως αντιλήφθηκαν την παρουσία μας και την παρέμβαση μας πήγαν στα γραφεία τους (ΣΥΡΙΖΑ). Παντού θα τους ακολουθούμε όσο επιμένουνε στο ξεπούλημα και τη διάλυση της ΔΕΗ».

 

kafeneio-megalopolis.gr


99 Σχόλια

Μονο ο Κυριάκος με τους έμπειρους συνεργάτες του θα φέρει την Ανατολή στην μαυρισμένη ελλαδιτσα !Μονο ο Κυριάκος θα φέρει την google στην στερεά ελλαδα με 3000 εργαζόμενους ,και εργοστάσιο της apple στην Τρίπολη με 4000 θέσεις εργασίας και μισθούς μπόνους 2000-4000 το μηνα !Ψηφο στον Κυριακο ΤΩΡΑ

@STOIXOS - Έχεις πηγές μούφα. 238 δις στις τράπεζες για ανακεφαλαιοποίηση; Σιγά μην έχουν δώσει και ένα τρις. Από την Αυγή τα στοιχεία. Η πρώτη ανακεφαλαιοποίηση 25,5δις. Η δεύτερη 8,3 δις και η τρίτη 5,4δις. Σύνολο 39,2 δις. Μην διαβάζεις μπαρουφολόγους. Η οικονομική κρίση έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2008. Όσοι έχουν σχέση με το εμπόριο πρώτων υλών γνωρίζουν. Μάλλον τα έχεις ξεχάσεις ή δεν το κατάλαβες. http://www.avgi.gr/article/10951/7851513/e-aletheia-gia-tis-anakephalaiopoieseis-ton-trapezon

@STOIXOS - Βλέπεις πόσο λάθος κάνεις σε δομικά στοιχεία; Ούτε πότε ξεκίνησε η κρίση θυμάσαι. Ούτε πόσο μας κόστισαν οι ανακεφαλαιοποίησεις των τραπεζών γνωρίζεις και μπερδεύεις ακόμα και τις εγγυήσεις με τον δανεισμό. Για αυτό σου γράφω ότι κάνεις κριτική σε πράγματα που δεν καταλαβαίνεις με αποτέλεσμα να βγάζεις λάθος συμπεράσματα. Λάθος δεδομένα, λάθος αποτελέσματα. Με αυτούς που διαβάζεις για τα οικονομικά, λογικό είναι να σου φαίνεται ο βαξ και βάνης ογκόλιθος της δημοσιογραφίας.

@STOIXOS - Επιχειρηματικό δάνειο πήρε και το τεχνικό γραφείο με τους 3-10 εργαζόμενους που δεν τους λες και κολοσσό. Πήραν και οι Α.Ε., πήραν και οι ΕΠΕ, πήρε η ατομική επιχείρηση, πήραν πάρα πολλοί. Και στεγαστικό πήρε η μισή Ελλάδα. Οι τράπεζες είχαν πολύ φτηνό προϊόν (χρήμα) από την Ε.Ε. και το πούλαγαν σαν ζεστό ψωμάκι στους καταναλωτές που αναφέραμε. Όταν έσκασε η φούσκα του κρατικού χρέους, ήρθε και η φούσκα των κόκκινων δανείων. Δεν δόθηκαν χρήματα μόνο στους πλούσιους. Όλοι έφαγαν. Ο καθένας όσο μπορούσε/ήθελε. Βασική αυτορύθμιση στον καπιταλισμό είναι η χρεοκοπία. Η βασικότερη.

Άνθρωπε μου έχεις συναίσθηση της σοβαρότητας αυτών που γράφεις; Είναι δυνατόν να γράφεις με τέτοια ελαφρότητα πως: Βασική αυτορρύθμιση στον καπιταλισμό είναι η χρεοκοπία; Σίγουρα δεν γράφεις από τον Περισσό; Να το χρησιμοποιούσε ένας Κομμουνιστής για να στηλιτεύσει άγρια τους υποστηρικτές του Καπιταλισμού οκ το καταλαβαίνω. Να το γράφεις εσύ, ο νεο-φιλελεύθερος, λες και σε μια χρεοκοπία… έλα μωρέ!!!... δεν τρέχει τίποτα! Το επόμενο θα είναι μια πυρηνική βόμβα στην Αθήνα και να μας πεις έλα μωρέ δεν τρέχει και τίποτα!!!

Sorry για την αμηχανία αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ πως ένας υποστηρικτής του νέο-φιλελευθερισμού θα παραδεχόταν πως η υποτιθέμενη αυτορρύθμιση των καπιταλιστικών αγορών και των οικονομίων που ευαγγελίζονταν όλοι οι φωστήρες φιλελέδες είναι ένας τραγικός μύθος και στην πραγματικότητα η χρεοκοπία είναι η βασικότερη κατάληξη του νέο-φιλελευθερισμού!!! Αξεπέραστο Μαργαριτάρι ακόμα και για σένα που έχεις πει τόσα και τόσα! Τουλάχιστον αυτό δεν το έκανες γάργαρα… είσαι ειλικρινής. Μπράβο! Για όσους δεν κατάλαβαν: Νέο-φιλελευθερισμός = Χρεοκοπία.

…. ως δημόσιο χρέος βαφτίστηκαν οι ζημιές των ελληνικών τραπεζών που καταστράφηκαν από το ευρωσύστημα. Το ποσό των ζημιών & υποχρεώσεων αρχικά είχε εκτιμηθεί στα € 240 δις. Εξ ου & το σύνολο των δανειακών συμβάσεων του Α’ Μνημονίου (€110 δις) & Β’ Μνημονίου (€130 δις), με το περιβόητο PSI. Πηγή: http://www.mikrometoxos.gr/%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%AD%CF%82/

Μούφα ε; Σαν τον Άδωνη μας τα λες που για αυτόν είναι μούφα οι νεκροί στην Αθήνα τις ημέρες του Πολυτεχνείου!

@STOIXOS - Πλέον έχουμε παγκοσμιοποίηση. Δεν γίνεται να έχουν κρίση οι ΗΠΑ ή Ασία και να μην επηρεαστούμε. Το καλοκαίρι του 2008 έσκασε το μπαμ και φάνηκε αμέσως στις τιμές α' υλών. Εσύ δεν έχεις καμία επαφή με τον ιδιωτικό τομέα και κατάλαβες την κρίση όταν έφτασαν τα απόνερα της στην κατανάλωση. - Το "238 δις" για τις τράπεζες είναι για να το λέει κάποιος σε οικονομική σχολή και να "τρώει καρπαζιές". Φιλικά στο λέω, είναι τελείως εκτός επιστημονικού πεδίου οι πηγές σου, στη ζώνη της γραφικότητας. Αν είχες λίγο επαφή με τα πραγματικά μεγέθη της οικονομίας θα το καταλάβαινες και μόνος σου.

παγκοσμιοποίηση ίσον απάτη, διαφωνείτε; Αντωνάκη στα τέσσερα και Βαγγελάκη που μας κούναγες το δάχτυλο τι λες; προσοχή μην ξυπνήσει ο λαός!

Παύλο τι να σου πει εσένα ένας καρπαζοικονομολόγος που σπούδασε σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Καναδά, υπήρξε επιμελητής και βοηθός διδασκαλίας της Μικροοικονομίας στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων (Faculty of Management Studies) και στο Τμήμα Πολιτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Το ότι π.χ. διατέλεσε ανώτερος αναλυτής χρηματοοικονομικών στην Κεντρική Τράπεζα του Καναδά και αλλά πολλά είναι μπούρδες, όπως το έγραψες: τελείως εκτός επιστημονικού πεδίου….. στη ζώνη της γραφικότητας…. μπροστά στις δικές σου τεκμηριώσεις Παύλου. Καταντήσατε ανέκδοτο (φιλελεύθερο) σαν τον Άδωνη!

@STOIXOS - Έχεις δει τα πτυχία του Βαρουφάκη; Το αποτέλεσμα το θυμάσαι; Σου επισύναψα σύνδεσμο από την ...Αυγή που αναφέρει το συνολικό κόστος της ανακεφαλαιοποίησης. Άντε πάλι μήπως και πάρεις χαμπάρι: http://www.avgi.gr/article/10951/7851513/e-aletheia-gia-tis-anakephalaiopoieseis-ton-trapezon. Όποιος μπερδεύει τις εγγυήσεις προς τις τράπεζες με το πραγματικό κόστος προφανώς και έχει σοβαρό θέμα επιστημονικότητας.

@STOIXOS - Τώρα είδα ότι ο τύπος είναι και υπέρ της δραχμής, "κακός καπιταλισμός" κτλ. Καλά εντάξει, ότι πεις και εσύ και αυτός.

@16.28 όταν σε στύψουν σαν το λεμόνι στη Ν.Δ. θα γελάνε μετά. Μην τους υποστηρίζεις τόσο απροκάλυπτα, κράτα πισινή μεγάλε, προστάτεψε τον εαυτό σου, για αυτούς όλοι είμαστε μιας χρήσης ή αναλώσιμοι αν θες. Ρίξτους και κάνα μπινελίκι και θα δεις μετά τους φίλους σου και τους εχθρούς σου.

Εσύ ότι πεις! Πάντως για κάθε σοβαρό αναγνώστη που δεν μπερδεύει (εκ του πονηρού!) τις ανακεφαλαιοποιήσεις των Τράπεζων, με τα ποσά που χορηγήθηκαν στις Τράπεζες (και δείχνουν την απληστία των Τραπεζιτών και την τραγική κατάσταση των Ελληνικών Τραπεζών) με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου (όπου μεγάλο μέρος αυτών των εγγυήσεων οι Τράπεζες το χρησιμοποίησαν για να καλύψουν τις ανάγκες τους) μπορεί να αντλήσει πληροφορίες από την ανάλυση του Σπύρου Λαβδιώτη που ενοχλεί τους χρεοκοπημένους φιλελέδες της Νέας Δημοκρατίας.

Ψηφίστε Κυριακο για να φέρει την τηλεθέρμανση μεχρι την Τρίπολη ,μην πω μεχρι της Μηλιας τον κάμπο !!!Με 20 ευρώ το μηνα θα εχει ζέστη το κάθε νοικοκυριό !!Κυριακος ο επόμενος πρωθυπουργός που θα κανει την ΑΡΚΑΔΙΑ ,ΜΟΝΑΚΟ

Παυλο ειναι υποχρεωτικο να διαλεξω μεταξυ των 2 ξενοδουλων προδοτων ; Δεν υπαρχουν αλλοι ; Μονο ο ανεπαγγελτος κλεφτης και ο καθυστερημένος κλεφτης ;

@16.28 & @06.02 & μετά ξύπνησες μόνος & έρημος χωρίς του κ.κ. Κούλη κάπου δίπλα σου! ήταν όνειρο χειμερινής νυκτός! στην πραγματικότητα ποτέ δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα το όνειρό σου αυτό, δεν θέλουμε μνημονιακούς,δεν θέλουμε Γερμανοτραφείς που καταστρέφουν την Χώρα μας!

Και για να επανέλθουμε στο θέμα της ΔΕΗ, κανείς δεν μας έχει παρουσιάσει μια ιδιωτικοποίηση εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που να ωφέλησε τους καταναλωτές & την κοινωνία. Όπως & όλα τα άλλα που υποστηρίζουν τα ευρωληγούρια του Νέο-φιλελευθερισμού είναι τελείως γενικά & αόριστα. Ο νεοφιλελευθερισμός & μόνο ο ιδιωτικός τομέας θα τα κάνει καλύτερα (αλλά όχι φθηνότερα! αρά που είναι το καλύτερα;), θα φέρει ανάπτυξη & επενδύσεις (ενώ μέχρι τώρα έχει φέρει χρεοκοπία ανεργία και τεράστιο δημόσιο χρέος) & γενικώς όλα αυτή τη φορά η ΝΔ θα τα κάνει σωστά(τις άλλες φορές γιατί δεν τα έκανε;)!!!

Κανένας δεν είναι ξενόδουλος, ούτε προδότης. Υπάρχουν κλίμακες ικανότητας. Σε αυτές τις κλίμακες όσο αφορά την οικονομική διαχείριση και διοίκηση ο Αλέξης παίρνει 3, με προσπάθεια και ο Κυριάκος 6+. Μου αρκεί αυτή η διαφορά για να κάνω την επιλογή μου. Σε καπιταλισμό θα επιλέξω καπιταλιστή.

Ο Κούλης παίρνει 6 σε οικονομική διαχείριση και διοίκηση; Πότε; Πού; Εντάξει, δε θα σε ξαναπώ παλιόβλακα μπας και σταματήσεις να γράφεις τέτοια πράγματα.

Κυκλοφοράει κάποιος που υπογράφεται "Παύλος" και υποδύεται τον Παύλο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ο Παύλος! Μην εξαπατάστε και πιστεύετε λανθασμένα ότι είναι ο Παύλος, δεν είναι. Αντιθέτως είναι ο Παύλος. Προσοχή-προσοχή!!!

ο κουλης που με βυσμα μπηκε σε Harvard και με βυσμα μετα στην εθνικη τραπεζα σαν συμβουλος σε ηλικια μαλιστα κατω των 30 ξερει να μας πει πως διοικητε η χωρα... γιατι όλα τα εκανε με την αξια του και εχει απόψη για όλα. ακομα και γοα το πως δουλευει η τροχαια στην μανδρα ... το σκοτάδι

@16:28 - Αφού βάζω στον Λέσβο-Μυτιλήνη 3, το 6 στον Κυριάκο είναι λίγο. Η κουβέντα αφορά μη-κομμουνιστές βέβαια. Μου αρέσει το "the walking dead", αλλά τι νόημα έχει να συνομιλείς με πολιτικά ζόμπι;

@16.54 γράφεις ότι με βύσμα έκανε διάφορα πράγματα ο κ.Κούλης. Γνωρίζεις όταν υπηρέτησε στην 111 Π.Μ. (τότε που πρωτοήρθαν τα αρχικά πρώτα F-16 bl 30) αν πήγε με βύσμα; O k. Παύλος δεν πιστεύω να θυμώσει; εεεεε!

Μονο ο Κυριάκος ήξερε στην Νέα Αγχιάλο και έφτιαχνε το radar των f-16 γιατι ειχε πάρει πιστοποίηση απο την Lockheed Martin !!!! Λαε της Τρίπολης ψήφο στον Κυριακο τωρα !!Για να φέρει τα f-35 στην Τρίπολη !!

Έ όχι και ηλεκτρονικός μηχανικός ο κ.Κούλης σου κ. @21.23! από που και ως που; αααααα ξέχασα , με βύσμα και εδώ! Οι τεχνικοί των randar @21.23 είναι αστέρια & βοηθοί των πιλότων μας που κυριαρχούν παντού!Ειδικότητα ΤΗ και αυτοί την έχουν κάνει την ειδικότητα ΤΗ*****αστεράτη & γιαυτό βλέπουν αστέρια οι γείτονές μας.

Είναι εντυπωσιακό το πως μετά από τόσα κλύσματα από τον Σύριζα, με κορυφαίο την ιδιωτικοποίηση των μονάδων στην Μεγαλόπολη, ότι υπάρχουν γραφικοί που ασχολούνται με τον ...Κυριάκο! Ο Λέσβος-Μυτιλήνης σας κάνει το κλύσμα και εσείς ασχολείστε με τον Κυριάκο που ακόμα είναι αντιπολίτευση. Είναι αυτό που λένε "πονάω αλλά μου αρέσει"; Βιτσιόζοι!!!

Γεια σου ρε Παύλο άρχοντα !!!!!!! Περιμενω να φτιάξουμε ολο το χωριό μου ξενοδοχεια ,μπαρ ,εστιατορια ,μια αντιγραφή του κοτορ στο Μαυροβούνιο !!Ξερω μόλος βγει ο Κυριάκος θα το ξεκινήσεις το project την άλλη μέρα !!Εχουμε πιστέψει σε εσενα εδω στην Καμενιτσα !!!!!!

Παύλο εγώ την καταλαβαίνω τη διαφορά… εσύ έχεις καταλάβει ότι οι τράπεζες ήδη από το 2009 αξιοποιούν μέρος των μέτρων ενίσχυσης τους (το έχω παραθέσει σε προηγούμενο σχόλιο μου); Γι’ αυτό και το 2010 με τις αλχημείες που έκανε τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου για να μπούμε με το ζόρι σε καθεστώς μνημονίων (για να σωθούν οι Τράπεζες Ελληνικές και ξένες και να καταστραφούμε εμείς) συμπεριέλαβαν στο περιβόητο χρέος 115% του ΑΕΠ και τα μέτρα ενίσχυσης των Τραπεζών. Αφού είναι ιδιωτικές οι Τράπεζες για σένα όλα αυτά είναι οκ. Αν ήταν δημόσιες τότε για τα ίδια γεγονότα θα έκοβες τις φλέβες σου.

@Γιώργης - Ε βρε Γιώργη, ο Λέσβος-Μυτιλήνη σε κυβερνάει. Θα στο φτιάξει αυτός του χωριό όπως επιθυμείς, μην ανησυχείς. Σοσιαλιστικά. Σάμπως έχει πει κανένα ψέμα μέχρι τώρα; Άσε τον Κυριάκο. Αυτός είναι του διαβόλου, δεν κάνει για εσένα. Μιλάει για εργασία, ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα και ιστορίες για ...ενδιαφερόμενους που θέλουν να δουλέψουν. Εσύ κάτσε στο καφενείο και περίμενε το επίδομα, το χαρτζιλίκι από τον μπαμπά Αλέξη. Σοσιαλιστικά πράγματα, ωραία.

@STOIXOS - Η Αγροτική τι ήταν; Ιδιωτική; Δεν έριξε κανόνι η Αγροτική; Το μεγαλύτερο, αναλογικά, φέσι έριξε και το πληρώσαμε εγώ και εσύ. Βλέπω ότι έχεις βαθύτερο θέμα όμως. Γράφεις ότι μπήκαμε τεχνηέντως στα μνημόνια. Ήταν η χώρα μια χαρά και φούσκωσε το χρέος ο Παπανδρέου. Η θεωρία Τσίπρα-Σύριζα δηλαδή. Αυτή η τεράστια μπούρδα που λέει ότι έχει ο ασθενής καρκίνο στους πνεύμονες, όχι γιατί κάπνιζε αλλά επειδή πήγε στον γιατρό. Αν δεν πήγαινε στον γιατρό θα ήταν μια χαρά. Και συζητάω ακόμα μαζί σου.

Ελα εδω Γιώργη να σε βάλω στην Εκκλησία του χωριού νεωκορο ,με μισθό που θα φτιάξει ο Κυριάκος !!Θα έρχεται και ο Παύλος με την ΕΥΗ ,και τον Κώστα και θα κάνουμε κατι εορτασμούς ,τυφλά να εχει το φανάρι και το πατριαρχείο Μόσχας !!Μιας και ο Λέσβος-Χίος ειναι αβαπτιστος και δεν χωράει σε ορθόδοξες ενορίες !!!

Άσε ρε Γιώργη προταιρεοτητα εχει της μηλιας ο κάμπος που μολις φέρει ο Κυριάκος την τηλεθέρμανση θα φτιασουμε πραματα και θαματα !!!!!!Φυσικα το έργο θα το επιβλέπει ο παυλαρας το παιδι της Τρίπολης ρε γεράκο !!!!!!

Άσε μας ρε Παύλο με τους μεταθανάτιους εργασιακούς παράδεισους του Νεοφιλελευθερισμού σου! Καταντήσατε χειροτέρα και από τις εβραϊκές αιρέσεις! Σε επόμενες κυβερνήσεις της ΝΔ ο νεοφιλελευθερισμός θα προσφέρει δουλειές, πρόοδο και ανάπτυξη. Οκ μέχρι τώρα προσέφερε ανεργία φτώχια, καταστροφή και χρεοκοπία αλλά τούτη τη φορά θα αναστήσετε τους πεθαμένους σε έναν νέο οικονομικό παράδεισο προσφορά της Νέας Δημοκρατίας στο Έθνος!!!. Ελλείψει αξιοπρέπειας ότι θέλετε λέτε και γράφετε και τάζετε!

Διάβασε και για την Αγροτική αφού τα ήθελες! https://left.gr/news/me-skandalodeis-tahydaktyloyrgies-nd-kai-pasok-dielysan-tin-ate-gia-na-min-plirosoyn-ta-daneia

Ο Παύλος δεν διαβάζει πράγματα που περιέχουν τη λέξη left, συνώνυμο απατεωνιάς, κλεψιάς και αναξιοπιστίας (είδατε; δεν τον αποκάλεσα παλιόβλακα)

@23.36 τι γράφεις παιδί μου, ξέρεις; μας έχεις πει παλιότερα ότι ζεις για να δεις του κ.κ. Κούλη πρωθυπουργό, μήπως μας δουλεύεις, παλικάρι μου; Εδώ μας είπες ότι ήταν πιστοποιημένος για τα ραντάρ ο κ. Κούλης και ήταν από τους λίγους που ήξερε από το συγκεκριμένο ραντάρ (το λέω για το ποιος ασχολείται με κ, Κούλη).

Το χωριό μου δεν εχει καφενείο κ .Παυλο μας έφτιαξε ο Αντώνης 2 καφετέριες και ένα wine bar επι πρωθυπουργίας του !!ΝΔ έργα παντού Περιμενω την μέρα που θα κανει ο Κυριάκος το χωριό μου ΜΟΝΑΚΟ !!!Και θα έρχεται ο αδωνης με την Ευγενία να παραθερίζουν μαζι με το Ελληνικό jet set !! κ Παύλο παρακαλω σαν πάρεδρος του χωριού να τρέξετε το project !!!

Υπερωρίες βλέπω το συριζο-troll-άκι. Πρόσεχε παιδί μου, μην πάθεις υπερκόπωση. Άντε για νάνι τώρα γιατί το πρωί σε περιμένουν στο δημόσιο για πασιέντζα. Ακούς Γιώργη;

Μάγκες μην τσιμπάτε που τσακώνεται ο Παύλος με τον stoixo ,θα ανοίξει κάταστημα η UBS στην Τρίπολη και ο Παυλαρας θα ειναι διευθυντής και θα βάλει τον stoixo ταμία !!!Και μολις βγει ο Κουλης , ο παυλος θα φτιαχνει τους λογαριασμούς της Μαρεβας

Α αυτη η τράπεζα θα ερθει ,που εχει η Μαριγώ απο το χωριό τα λεφτα απο το παντοπωλείο ;Οποτε δεν θα πηγαίνει πια η Μαριγώ στην ζυριχη μαζι με την μαρεβα !!!!

Γιώργη εσύ την Περιστέρα και τα μάτια σου, να τα έχεις καλά με το σόι. Δεν είναι καιροί τώρα για στενοχώριες. Τι θα κάνεις χωρίς πασιέντζα; Πως θα ζήσεις;

Αν με δεις να κλαίω ,σαν φωτιά να καίω ,ψάξε για τον ΚΟΥΛΗ που εχεις στην καρδιά !!!!!!!

Πια περιστερα ;;Εχουμε κατι πιτσουνια στο χωριό ,και εναν γουτο που που που .

Που ειναι ο Παύλος ;Θα εχει λιώσει στο you tube με ομιλίες του γερο Καραμανλή και του μητσοτακη !!! ΠΑΥΛΟ γερά την Δεξιά θα βγάλουμε ακόμα μια φορά !!!

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.