Φαντασμαγορικό το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τρίπολη (pics,vid)

Φαντασμαγορικό το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 06, 2017 - 20:30
9 σχόλια

Εκατοντάδες Τριπολίτες αψήφησαν το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε στην Τρίπολη το βράδυ της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου και βρέθηκαν στην πλατεία Πετρινού για να παρακολουθήσουν την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων «Treeπολη» στον Δήμο Τρίπολης.

Όλα ήταν έτοιμα. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ο Αϊ-Βασίλης και το πιστό του ξωτικό, η Ξυλοπόδαρη των Χριστουγέννων, το ατελιέ των Χριστουγέννων, το θέατρο με τις μαριονέτες, πολλή ζεστή σοκολάτα και ζεστό κρασί για να «ντύσουν» γιορτινά την πόλη.

Λίγο πριν από τις 19:00 ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για το πλούσιο πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος. Λίγο νωρίτερα, ο αντιδήμαρχος μίλησε για τις εκπλήξεις που κρύβει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πλατείας οι οποίες περιμένουν τους μικρούς φίλους της Τρίπολης να τις ανακαλύψουν.

Οι παρευρισκόμενοι μετρώντας αντίστροφα μαζί με τον κ. Παυλή έδωσαν το πρόσταγμα να φωταγωγηθεί το πανύψηλο έλατο της πλατείας Πετρινού, δίνοντας μια πιο γιορτινή νότα σε ολόκληρη την πόλη, καθώς φωταγωγήθηκε από άκρη σε άκρη ολόκληρη η Τρίπολη, με τη Φιλαρμονική του Δήμου να παίζει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα κάτω από τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα. 

Η πλατεία γέμισε με παιδικές φωνούλες, και τα παιδιά έμπαιναν στα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού τα οποία άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες τους σε μικρούς και μεγάλους.

Η Φιλαρμονική του Δήμου, η Παιδική Χορωδία «Τα Σπουργίτια» από τη Χορωδία Τρίπολης, η παιδική χορωδία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ADVANCE, αλλά και το αγαπημένο συγκρότημα των μικρών και μεγάλων μας φίλων οι KINGS πήραν τα σκήπτρα και απογείωσαν τη βραδιά.
 

Video: 

Arcadia Portal.gr Φαντασμαγορικό το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου


9 Σχόλια

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΜΕ. ΑΣ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟΨΕ!!!!

Πραγματικά, είναι να αναρωτιέται κανείς, σε τί επίπεδο κοινωνικής αναλγησίας μπορεί να φτάσει ακόμα αυτή η δημοτική αρχή των τσοπαναραίων. Πεταμένα λεφτά για πυροτεχνήματα, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος (το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορεί να γίνει και χωρίς πυροτεχνήματα), τη στιγμή που εκατοντάδες συνδημότες μας πεινάνε και ψάχνουν ανα βρουν να φάνε από τα σκουπίδια. Το ακούς Παυλήηηηηη; Από τα σκουπίδια! Κι εσύ πετάς λεφτά για πυροτεχνήματα και ξυλοπόδαρους, για να μην υπολογίσουμε τα 125 χιλιαρικα φέτος σε σχέση με τα 81 πέρυσι. Θα πάτε σπίτια σας μια ώρα αρχύτερα....

Σταματήστε τη γκρίνια επιτέλους και απολαύστε τη μαγεία των Χριστουγέννων. Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή για τα παιδιά αλλά και για όσους νιώθουν παιδιά. Σας καλώ λοιπόν φέτος στις γιορτές να ξεχάσετε για λίγο πόσο μεγάλοι είστε (σταματήστε να σκέφτεστε τα λεφτά, δεν είναι όλα χρήμα σε αυτή τη ζωή) και να γίνετε και πάλι παιδιά. Κοιτάξτε πόση ομορφιά υπάρχει γύρω σας. Κοιτάξτε όλα τα παιδάκια που λάμπουν από χαρά κοιτώντας τα φωτάκια, τον Άγιο Βασίλη, τα στολισμένα δέντρα. Γι' αυτά αξίζει να νοιαζόμαστε πρώτα και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

ναι ρε παιδια ,καλα σας γραφουν ,τι τα θελετε τα πυροτεχνηματα? να ρωτησετε το γιαννακη που τα πυροτεχνηματα τα εκανε με κλανιες και δεν ηταν με χρηματα !!!!!!!!!!!!!!!!!! και περα απο τη πλακα γιατι ολα μας φταινε,καλο ειναι τετοιες εποχες να ειμαστε λιγακι σφιχτοι με το δημοσιο χρημα γενικα ,καλες οι εκδηλωσεις (οχι οπως γραφουν σε σχολια μονο αρνητικα οι καθε αντιπαλοι του παυλογιαννακη) αλλα με μετρο ρε σεις ,οποιος και αν ειναι δημαρχος

Τι ωραια που ειναι η Καλαβρυτων το βραδυ!! Ειδικα οσοι επισκεπτες περασουν θα εντυπωσιαστουν απο τα καταφωτα δεντρα στις νησιδες!!

και ειδικά το live που ακολούθησε .....άκρως παραδοσιακό παιδικό και Χριστουγεννιάτικο , άσε που ότι έγινε ήταν μόνο στην Πετρινού, Αρεως και Αγίου Βασιλείου ούτε ένα φωτάκι

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Αλήθεια τώρα, πίστευε κανείς από τους παρευρισκομένους που ξεπαγιαζαν με το 4 χρόνο παιδι στο χέρι οτι οι Kings θα τραγουδούσαν Χριστουγεννιάτικα στο πρόγραμμα τους? έστω ένα - δύο ή περισσότερα? Αν ναι..τότε υπάρχει σοβαρό προβλημα αντίληψης....

Ποιος ξέρει; Μπορεί να τραγουδούσαν τη διασκευή του "Παυλή προχώρα στη δημαρχία τώρα", με γκεστ-σταρ το Λια τον Κάμαρη, σε ρόλο ***...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.