Τζιούμης: Διασπάθιση χρήματος και κουτοπονηριές από τη δημοτική αρχή (vid)

Τζιούμης: Διασπάθιση χρήματος και κουτοπονηριές από τη δημοτική αρχή (vid)

Δεκέμβριος 06, 2017 - 13:05
7 σχόλια

Για διασπάθιση χρήματος έκανε λόγο ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Κώστας Τζιούμης αναφερόμενος στο κόστος των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα.

Στην αρχή της συνεδρίασης κατακεραύνωσε την πρωτοφανή απουσία του δημάρχου από συζήτηση του ΔΣ Τρίπολης για το Τεχνικό Πρόγραμμα, η οποία θεωρείται μία από τις σημαντικότερες συνεδριάσεις του Σώματος.

Ο κ. Κακλαμάνος μάς ενημέρωσε ότι θα παρευρισκόταν στη συνεδρίαση αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ

Το τεχνικό πρόγραμμα είναι εξαιρετικά φτωχό, σημείωσε, με τις μοναδικές επιδοτήσεις να είναι αυτές από το υπουργείο χωρίς να υπάρχουν νέες πηγές χρηματοδότης εκτός από αυτή για το Ματζούνειο.

Η δημοτική αρχή διαχειρίζεται τη φτώχεια που υπάρχει

Τέλος, ανέφερε ότι ίσως δημοτική αρχή δεν εκτελεί έργα στον Δήμο Τρίπολης καθώς κουτοπόνηρα κρατάει χρήματα για να κάνει έργα λίγο πριν τις εκλογές ψηφοθηρικά, τονίζοντας ότι οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο.

Ας εκτελέσουν ό,τι έργο μπορούν γιατί ο Δήμος έχει πέσει σε μεγάλο τέλμα

Ο κ. Τζιούμης για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ανέφερε ότι οι πράξεις της δημοτικής αρχής τον ξεπερνούν, καθώς το ποσό των 120.000 ευρώ είναι εξωπραγματικό.

Επεσήμανε ότι δεν είναι αντίθετος με τις εκδηλώσεις, αλλά τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει μικρότερος προϋπολογισμός για τις εκδηλώσεις, τη στιγμή που δεν υπάρχει πετρέλαιο θέρμανσης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, καθώς υπάρχουν και πολλές οφειλές σε προμηθευτές.

«Η διοίκηση του Δήμου να σταματήσει τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και να πάρουν προσφορές από επαγγελματίες στην Τρίπολη».

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τζιούμης: Διασπάθιση χρήματος από την δημοτική αρχή


7 Σχόλια

ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ *** !!! ΓΡΑΨΤΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!

Εσυ φιλαράκο προχθές έλεγες στο συμβούλιο οτι εχεις προσφορές στο γραφείο σου απο αθηνα για φθηνότερα πράγματα. Αν λοιπόν κωστακη γίνεις ποτε δήμαρχος, (αν γίνεις...) τότε λοιπόν να φέρνεις απο Αθήνα να κανεις τις δουλειές σου!!

Δεν ξερω για τους πολιτες αλλα εσυ το εφαγες το κουτοχορτο απο τον Παυλη και τν στηριξες

ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Ή ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΑΚΙΓΙΕΖ,ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ;

Εγώ ειδα τη συνέντευξη και βλέπω να λεει για προσφορές από την Τρίπολη. Εσεις όμως δεν μας λετε ποιος θα πάρει αυτά τα υπέρογκα ποσά; Γιατί σίγουρα δεν θα τα πάρουν αυτοί που θα εργαστούν (μακιγιέζ κ.λ.π),μήπως ο γνωστός σύμβουλος εξ Αθηνών;

"Τωρα κλαις, γιατί κλαις? Συ δεν ησουν που γέλαγες χθες?" Οταν στηριζες Παυλή ήταν καλά κύριε Τζιούμη αλλά τώρα δε σου αρέσει ε? Δεν πειράζει, θα τον λουστείς κι εσύ όπως τον λουζόμαστε κι εμείς, που δεν τον θέλαμε και θα γουστάρεις κιόλας...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.