Το «Game of Thrones» της Νέας Δημοκρατίας

Το «Game of Thrones» της Νέας Δημοκρατίας

Δεκέμβριος 03, 2017 - 13:02
5 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Έλα, τώρα, Κούλη μας. Για να πολεμήσεις τον δράκο της οικογενειοκρατίας (ποιος; εσύ!) και για να εκπληρώσεις, όπως λες, την αποστολή που έχεις αναλάβει, δεν θα διοριστεί κανείς συγγενής σου στη μελλοντική σου (αν και εφόσον, λέμε τώρα) κυβέρνηση. Και για όλα τα παραπάνω, για να μην σε πουν, δηλαδή, «νεποτιστή» (ποιον; εσένα!), θα πετάξεις από το γκοβνέρνο σου την Ντόρα;..

Την Ντόρα;

Η Ντόρα έχει προσφέρει στη ΝΔ όσα ούτε καν τολμάς να ονειρευτείς, αγόρι μου.

Κατ' αρχάς, αγαπητέ, ας τρέξουμε λιγάκι πίσω στο 2015 για να δούμε πόθεν πώς προέκυψες αρχηγός της ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης είχε πείσει την Ντόρα να βάλει υποψηφιότητα για την αρχηγία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εις τας Ευρώπας. Μάλιστα, της είχε πει ότι θα την στήριζε. Και τελικώς, η Ντόρα παραιτήθηκε από την κούρσα, παρά το γεγονός ότι είχε όλα τα προσόντα. Όταν, λοιπόν, η Ντόρα ήταν απασχολημένη με τας Ευρώπας, έγινε το μπαμ! των εκλογών και ο Κυριάκος, σαν να έπαιζε στην παλιά διαφήμιση «τρέξε, τρέξε, μικρούλη, γίνε άντρας, μικρούλη», έτρεξε πρώτος να δηλώσει υποψήφιος.

Τέλος πάντων, τότε την άδειασε ο Μαϊμαράκης και εκείνη γυρνώντας από την ήττα στήριξε τον αδερφούλη που φανερά τον προτιμούσε και ο αείμνηστος για την ηγεσία της ΝΔ.

Καθότι, τι θα έκανε το παιδί αν δεν γινόταν αρχηγός κόμματος; Με ένα πτυχίο στις Κοινωνικές Επιστήμες, ως γνωστόν, δεν πας μπροστά.

Κούλη, πρώτον, είναι αδύνατον να πατάξεις την οικογενειοκρατία αφού η Νέα Δημοκρατία υπάρχει και πορεύεται με αυτήν -εσένα, π.χ., θα σε διαδεχθεί κάποιο από τα δίδυμα του Καραμανλή και εκείνα το δικό σου εγγόνι και πάει λέγοντας. Τίποτα δεν θα αλλάξει σε αυτό το κόμμα. Και, δεύτερον, αν δεν έχεις την Ντόρα στην κυβέρνηση, ποιον θα έχεις; Τον Άδωνι; Τον Μάκη; Αυτό δεν θα είναι κυβέρνηση, θα είναι το τσίρκο Μεντράνο.

«Ξέρω ότι αυτό είναι σκληρό και ίσως άδικο, ειδικά για την Ντόρα που έχει προσφέρει πολλά στην παράταξη και κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές της. Είναι όμως επιβεβλημένο σε αυτή τη συγκυρία, στο πλαίσιο της αποστολής που έχω αναλάβει», εξηγεί στην εφημερίδα.

Game of Thrones στο κόμμα... Και να μου το θυμηθείτε: Κάπου σίγουρα υπάρχει ένας δράκος!

Ειδήσεις: 
Tags: 

5 Σχόλια

Τομάρι για τη διαδοχή "Σωκράτη" ψάχνει ο ΣΕΚΑΠατζίδης;

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ Σωκράτη. Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

Παιζει η θεια ντορα να φωνάξει ένα ντρακαρις και να τον καει και ο κουλης...

Τα 38 εκατομμύρια το πρόστιμο για τα λαθραία τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ επικυρώθηκαν απ'το Εφετείο, κρύος χειμώνας Σωκράτη δε ζεσταίνεται ούτε με πρωτάθλημα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.