Φασαρία για «ραβασάκια» της Τροχαίας στην Τρίπολη (pics,vid)

Φασαρία για «ραβασάκια» της Τροχαίας στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 23, 2017 - 12:48
19 σχόλια

Κλήσεις μοίρασε η Τροχαία σε παράνομα σταθμευμένα οχήματα πάνω στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.

Το πρωί της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου αρκετά ήταν τα οχήματα τα οποία είχαν σταθμεύσει πάνω στην πλατεία για ώρα. Αστυνομικός της Τροχαίας επέβαλε πρόστιμα στους οδηγούς που είχαν παρανομήσει. Οι οδηγοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα πρόστιμα με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός καβγάς.

Να αναφέρουμε ότι δεν αφαιρέθηκαν πινακίδες, αλλά επεβλήθη μόνο χρηματικό πρόστιμο. 

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που οχήματα παρανομούν στο συγκεκριμένο σημείο καθώς σε καθημερινή βάση οδηγοί εγκαταλείπουν αυτοκίνητα και μηχανές για αρκετή ώρα στο σημείο, μετατρέποντας το πεζοδρομημένο κέντρο σε πάρκινγκ.
Φυσικά υπάρχουν και χειρότερα, με τους οδηγούς οι οποίοι δεν σταθμευόμουν το όχημά τους, αλλά κινούνται επί της πλατείας εκτός του επιτρεπόμενου ωραρίου.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Φασαρία για «ραβασάκια» της Τροχαίας στην Τρίπολη


19 Σχόλια

και καλά σας έκανε. Έξυπνοι που βαριέστε να παρκάρετε 100 μέτρα μακρυά. Μακάρι να έγραφαν κάθε μέρα οι αστυνόμοι για παρανομίες. Ακόμα και εμένα όταν και αν κάνω παρανομία. Μόνο έτσι θα βάλουμε μυαλό.

Καλά κάνει η Τροχαία. Παρακαλώ αν βρίσκετε τους δημοτικούς άρχοντες παράνομα παρκαρισμένους να κόβετε κλίση με όλες τις επιπτώσεις γιατί δεν φροντίζουν τον πολίτη, μόνο να εισπράττουν τέλη,κλίσεις, πρόστιμα κ.λ.π. (ξέρουν στους δήμους), χωρίς να παρέχουν τίποτα για διευκόλυνση του πολίτη!

αμα κάτσει η τροχαια εκει ένα μηνα και κοβει κλησεις είναι πολύ πιθανο να βγουμε και από τα μνημονια και να μαζειψει λεφτά το κρατος...

Καλα κανουν,επιτελους!σε λιγο θα κατεβαινουμε εμεις οι πεζοι απο τα πεζοδρομια με τους κανιβαλους!

γιατί κανίβαλοι; μην μου πεις ότι πέρα από ότι παρκάρουν όπου θέλουν... τρώνε και ανθρώπινο κρέας;;; θεέ μου!!!! (Σκίζετε σε γραπτό λόγο)

Πρεπει η τροχαια να κοβει κλησεις και στο πνευματικο κεντρο πουοι αλαζονες περιφσρειακοικαι δημοτικοι συμβουλοι σταθμευουν οπου τους γουσταρει.

τι μονο αυτες τις λιγες κλισεις? σημερα ηρθε ενας με τη μηχανη (και να ηταν μονο σημερα,και να ηταν μονο μια μηχανη) παρκαρε μπροστα απο καφε στη πλατεια πετρινου,υπιε τον καφε του σαν κυριος,και μετα απο μια ωρα σχεδον την πηρε και εφυγε,ελεγα δε θα ερθει κανενας να τον γραψει? αμ δε κυριος ηρθε κυριος εφυγε,αν ηξεραν οτι θα κατεβασουν πινακιδες θα σου ελεγα εγω,θα παρκαραν-περναγαν πετρινου πεζοδρομους ? αλλα βρισκουν και τα κανουν αφου η αστυνομια οταν το θυμαται γραφει

Κόψτε και καμιά κλήση στους παράνομους που παρκαρουν στο πεζοδρόμιο στην ελευθερίου Βενιζέλου καθημερινά και κατεβαίνουμε στο δρόμο με τα καρότσια με τα μωρά μας κινδυνεύοντας να μας φάνε τα αυτοκίνητα γιατί το θέλουν οι ασυνείδητοι.

εγώ πάντως μερα παρά μέρα θα πάρω το τηλεφωνάκι μου στο 100, για παράνομα παρκαρίσματα που βλέπω. Το έχω κάνει σύστημα γιατί δεν μπορώ να βλέπω τόση καφρίλα από ορισμένους οδηγούς.....................

Καλά σας λέει ο anonymous 14:20, να τους κόβετε κλίση στη μουσική, κλίση στις τέχνες, κλίση στα γράμματα και κλίση στα μαθηματικά. Επίσης μην ξεχάσετε να τους κόψετε και μία κλίση σαν κι αυτή του πύργου της Πίζας...

@anonymos 17:30 Αδερφέ, τον "ύπιαμε" έτσι όπως γράφεις...Αλλά είσαι ο γνωστός "anonymos", οπότε κάθε κριτική είναι άνευ λόγου και ουσίας...Χαμένος κόπος, τωόντι ειπείν (ψάξτο, να μαθαίνεις και τίποτα)...

Mην ξεχνάτε ότι κι'αυτοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι μάλιστα επέλεξαν στην αστυνομία για τον άμεσο μισθό μέσω πανελλαδικών. Κατά συνέπεια χωρίς τηλ. στο 100 δεν γίνεται δουλειά

Μπράβο στην αστυνομία! Εμεις δεν είμαστε μ****ς να ψαχνουμε νε βρουμε θεση να παρκάρουμε αντι να το παρατήσουμε όπου να ναι!!!! Συνεχίστε κυριοι και κυριες της Τροχαίας....Καυγάδες και συζητήσεις μόνο στην μπανανια....αλλου σου αφήνουν την κλήση και περαστικά!!!!

19.21 ετσι να τον πινεις που και που ,σου χρειαζετε ,τι μονο ντιρλα θα εισαι απο μονος σου?

Κάθε μέρα πρέπει να το κάνει η τροχαία αυτό. Και σε όλες τις πλατείες που γίνεται χαμός. Γιατί θέλουμε μια πόλη ανθρώπινη.

Kαλά κάνει η τροχαία, και μάλιστα έπρεπε να συλλάβει και αυτούς που φώναζαν. Τρίπολη: η μοναδική πολη στην οποία ο βλάχος Ντροπολιντζιώτης είναι υπεράνω του νόμου!

Υπάρχει και η άλλη όψη που κανείς δεν σχολίασε. Γιατί την συγκεκριμένη ώρα και ημέρα. Μήπως όλα αυτά τα αυτικίνητα ήταν των εργαζόμενων στο καινούριο καφέ που έπρεπε να έχουν τα εργαλεία τους και ότι άλλο κοντά τους; Μήπως ακόμη δεν ξεκίνησε άρχισαν οι καρφωτές;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.