Κερδίζει και τον τελειώνει ή τρέχει για βαθμούς!

Κερδίζει και τον τελειώνει ή τρέχει για βαθμούς!

Νοέμβριος 14, 2017 - 14:05
6 σχόλια

Το πιο «πονηρό» παιχνίδι της σεζόν έρχεται την Κυριακή για τον Αστέρα όπου θα αντιμετωπίσει στην Κρήτη τον Πλατανιά για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μπορεί οι νίκες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό καθώς επίσης και η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό να έχουν κλέψει τις εντυπώσεις για τον φετινό Αστέρα Τρίπολης όμως η πραγματικότητα και η βαθμολογία είναι αμείλικτες. 

Οι Αρκάδες βρίσκονται στην καθόλου τιμητική προτελευταία θέση με 9 βαθμούς (μαζί με τον Παναιτωλικό) και έρχονται αντιμέτωποι με τον τελευταίο Πλατανιά (6 βαθμοί).

Η διαφορά του Πλατανιά των 10  προηγούμενων αγωνιστικών σε σχέση με αυτόν που θα συναντήσει ο Αστέρας έχει να κάνει με τη θέση του προπονητή.Ο Παράσχος αποτελεί παρελθόν, ο Δέλλας, ο Αναστασιάδης και άλλοι, απλά ακούστηκαν και προσπέρασαν, με τον Χοσέ Εμανουέλ Ρόκα να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του να σώσει την χρονιά και να δηλώνει σίγουρος για την παραμονή.

Αυτή την σιγουριά καλείται να αμφισβητήσει ο Αστέρας Τρίπολης και να πάρει τη νίκη που θα είναι η πρώτη της χρονιάς μακριά από την Αρκαδία αλλά ταυτόχρονα θα έχει και πρακτική σημασία καθώς θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα όσο δεν ξεκαθαρίζονται τόσο θα περιπλέκονται όλο και πιο πολύ.  

Πλατανιάς εκτός, Λεβαδειακός και Κέρκυρα εντός, είναι μία τριάδα αγώνων που μπορούν να βάλουν την ομάδα σε τροχιά νέων στόχων μακριά από περίεργες καταστάσεις. 

Το αν ήρθε η ώρα για το πρώτο «κιτρινομπλέ» σερί της χρονιάς θα φανεί. Η αρχή πάντως επιβάλλεται να γίνει από το ματς με τον Πλατανιά, που σε περίπτωση ήττας θα γίνει και ο πρώτος υποψήφιος για τον υποβιβασμό. 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Τετοιου ειδους ρεπορταζ δεν κανουν καλο στον Αστερα.Απεναντιας δημιουργουν ενταση και κακο κλιμα στην ομαδα.Πρεπει να ξερεις κυριε δημοσιογραφε ογι το παιχνιδι αυτο το θελει πολυ και ο Πλατανιας και θα παλε ει γι αυτο.Τωρα οσον αφορα την προτελευταια θεση αυτο αφορα τους ιδιοκτητες που δεν εκαναν μεταγραφες και πηραν παιχτες μη εγνωσμενης αξιας.

εγω παντως θα το παιξω σιγουρατζα ΑΣΣΟ δαγκωτο,οχι επειδη θελω να χασει ο αστερας,αλλα επειδη βλεπω πως ειναι τα πραγματα αυτη τη στιγμη,ο πλατανιας με νεο προπονητη (που εχει δημιουργησει θεματα στον αστερα οποτε εχουν συναντηθει) και με το πιστολι στο κροταφο (οι δικοι μας ζουν σε αλλο πλανητη) εμενα μου φερνει στο μυαλο ασσο τελικο,μακαρι να μην, αλλα

Δεν έχεις δίκιο φίλε . Ο Αστέρας ήταν στην προτελευταία θέση όχι γιατί δεν έχει ρόστερ, αλλά γιατί έτσι θέλει το ποδοσφαιρικό κατεστημένο. Ξεχνάς τη διαιτησία του Στυλιαρα στο Περιστέρι? Το πέναλτυ στο "σωματείο "του Πειραιά στο 90? Έχει μία χαρά ομάδα ο Αστέρας και θα φανεί στην πορεία .

Ο Αστέρας έχει στα επόμενα 4 παιχνίδια μέχρι το τέλους του πρώτου γύρου, 3 αγώνες στην έδρα του, που έχει την δυνατότητα να τους κερδίσει και τους τρεις. Έχει επίσης ένα εκτός έδρας με τον Απόλλων που και αυτό έχει τις δυνατότητες να το πάρει. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξουμε βλέψεις για την χρονιά και για να βρεθεί η ομάδα εκεί που ανήκει βάση ρόστερ. Στην πρώτη 8άδα και βλέπουμε.

@ Παύλο θεέ κάτσε καναπέ: μπορεί οι κομμουνιστές με τους οποίους κυλιέσαι στη λάσπη να μην ενοχλούνται, υπάρχουν όμως και όσοι ξέρουν ελληνικά που προσβάλλονται. Εν αντιθέσει με το Αιγάλεω που δεν αλλάζει, ο Απόλλων κλίνεται. Τον Απόλλωνα λοιπόν μην το μάθει ο Αδωνις

@APOTROP - Τα μαθηματικά είναι ο τομέας μου, μακριά και αγαπημένοι από τρίτη δέσμη. Δεν έχω κάνει μόνο τον Απόλλωνα λάθος, αλλά για τα 20 δευτερόλεπτα που αφιέρωσα για το συγκεκριμένο σχόλιο καλά τα πήγα :)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.