Μπουντρούκας: Είμαστε όλοι εδώ για να προσφέρουμε και όχι για να πάρουμε από το Επιμελητήριο

Μπουντρούκας: Είμαστε όλοι εδώ για να προσφέρουμε και όχι για να πάρουμε από το Επιμελητήριο

Νοέμβριος 21, 2017 - 14:57
3 σχόλια

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Γιάννη Μπουντρούκα συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ ( 20/11/17 ) σε γνωστή ταβέρνα της Τρίπολης όλοι οι υποψήφιοι του ¨Ανοιχτού Επιμελητηρίου" που όπως είναι γνωστό θα είναι το μοναδικό ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στις επερχόμενες Εκλογές ( 8,9,10 και 11 Δεκεμβρίου 2017).

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα τα στελέχη του Συνδυασμού συζήτησαν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα εν όψει των Επιμελητηριακών Εκλογών και όλοι συμφώνησαν ότι το μεγάλο στοίχημα αυτών των Εκλογών είναι η συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στη διαδικασία εκλογής της νέας Διοίκησης.

Συγκινητικές ήταν οι ομιλίες των παλαιών στελεχών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ( Γεωργίου Καραγιάννη, Ανδρέα Σύριου και Δημητρίου Λουκά ) οι οποίοι μετά από 20 ολόκληρα χρόνια δεν θα είναι υποψήφιοι για τη νέα Διοίκηση.

 Όλοι τους ευχαρίστησαν τους Προέδρους που τους εμπιστεύτηκαν θέσεις ευθύνης όλα αυτά τα χρόνια και τόνισαν ότι η ανοδική πορεία του Επιμελητηρίου θα πρέπει να συνεχιστεί ειδικά αυτή την χρονική στιγμή που ο κόσμος της ελεύθερης αγοράς και του εμπορίου έχει όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη ουσιαστικής στήριξης.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Μπουντρούκας ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες του που αποχωρούν από τα κοινά του Επιμελητηρίου υπογραμμίζοντας τη μεγάλη προσφορά τους και ευχαριστώντας τους για το έργο που αφήνουν πίσω τους. Απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους του Συνδυασμού του ο κ. Μπουντρούκας τους ευχήθηκε καλό αγώνα τονίζοντάς τους ότι αυτός θα πρέπει να γίνει σε υψηλό επίπεδο και χωρίς να υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός.

"Είμαστε όλοι εδώ για να προσφέρουμε και όχι για να πάρουμε από το Επιμελητήριο. Η μέχρι τώρα πορεία μας ήταν μια πορεία ευπρέπειας, διαφάνειας και δημιουργικότητας. Έτσι θα συνεχίσουμε ως νέα Διοίκηση και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Θα καταφέρουμε να κρατήσουμε ψηλά το Θεσμό που υπηρετούμε και θα προσπαθήσουμε να φανούμε χρήσιμοι για τα μέλη μας. Καλή επιτυχία σε όλους¨ δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο επικεφαλής του Συνδυασμού "Ανοιχτό Επιμελητήριο" κ. Γιάννης Μπουντρούκας.

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τους υποψηφίους του «Ανοιχτού Επιμελητηρίου» στην ιστοσελίδα  anep.gr

Δελτίο Τύπου


3 Σχόλια

μπουντρουκα για κλωτσιες εισαι αλλα εισαι τυχερος ,δεν κατεβαινει κανενας αλλος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@anonymos 17:41 Ρε ζωντόβολο, ποιος άλλος να κατέβει απέναντι στο Μπουντρούκα, με τέτοιο συνδυασμό; Έχεις δει ποιους έχει πάρει μαζί του; Ποιος να κλ@σει να κατέβει και να τον κοντράρει; Ηλίθιοι, ένας-ένας, βγαίνετε και λέτε την π@π@ριά σας, για να το παίξετε έξυπνοι...Είναι και τυχερός κιόλας...Γιατί, με το ζόρι πήγαν όλοι όσοι συμμετέχουν στο συνδυασμό του; Τούβλο anonymos, είσαι άλλωστε γνωστός εδώ μέσα για τις μακακίες και τα φούμαρα που γράφεις...Μέχρι και φάκελο σου έχουν φτιάξει...Σ' έχουν επικυρήξει για την απύθμενη βλακεία σου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.