Οργή Παπαδημητρίου για την κατάσταση στη Δυτική Αττική

Οργή Παπαδημητρίου για την κατάσταση στη Δυτική Αττική

Νοέμβριος 18, 2017 - 15:00
16 σχόλια

Mε μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ειδικών Συνεργείων, Ανάπτυξης - Συντήρησης πρασίνου και συντονισμού των δράσεων Σωτήρης Παπαδημητρίου εξέφρασε την οργή του για την τεράστια καταστροφή σε περιοχές της Δυτικής Αττικής αλλά και το γεγονός ότι ο Δήμος Τρίπολης είχε την διάθεση να συνδράμει στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται αλλά λόγω μη έγκρισης μετακίνησης των αυτοκινήτων αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Αναλυτικά έγραψε:

"Σε αυτή τη χώρα δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει, τίποτα να γίνει.

Οι αγκυλώσεις και οι παθογένειες του συστήματος και της απέραντης νομολογίας, δεν επιτρέπουν να κάνεις πράγματα που για το απλό κοινό νου, μοιάζουν δεδομένα και επιβεβλημένα.

Ο Δήμος Τρίπολης είχε την διάθεση να συνδράμει στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται στη Δυτική Αττική για την αντιμετώπιση της τεράστιας καταστροφής και της απέραντης θλίψης.

Τί θέλαμε λοιπόν; Να πάμε πόσιμο νερό με την υδροφόρα μας, να πάμε με το αποφρακτικο της ΔΕΥΑΤ και με ένα μοτέρ άντλησης.

Σήμερα ήταν να είμαστε εκεί αλλά λόγω μη έγκρισης - άκουσον άκουσον- μετακίνησης των αυτοκινήτων, καθόμαστε και παρακολουθούμε ως θεατές από τηλεοράσεως την εξέλιξη του δράματος.

Κύριοι, καταλάβετε επιτέλους ότι η Πολιτική Προστασία για να είναι χρήσιμη και να υπηρετεί το σκοπό της, ( προστασία ανθρώπινης ζωής, περιβάλλοντος, περιουσιών), απαιτεί υπερβάσεις, εγρήγορση, ελιγμούς, πραγματική αίσθηση των συνθηκών."

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

Ο Σωτος θα ειχε βουτηξει σα κομμαντο στα ορμητικα νερα και θα τοςυ ειχε σωσει ολους.

που ζειτε κ. Παπαδημητρίου; πριν 16 μήνες δεν πλημμύρισε η Τρίπολη και μάλιστα επί δημαρχία σας; αφήστε τις μακακίες για προσωπική σας προβολή

Βασίλη μάλλον εσύ κάτι θέλεις να πεις και λες μακακιες. Ο Σωτήρης ήταν και στην πλημμύρα τη δική μας. Ήταν μπροστά, μάχιμος μαζί με όλη την υπηρεσία.

Μεσα σε αυτη την παθογενεια αγαπητε Σωτηρη ηταν και το ΠΑΣΟΚ που ψηφιζες και πηγες δυναμικα ναψηφισεις και προχτες.Ετσι για να ξερουμε τι λεμε.

Σωτήρη καθάρισε όσο είναι καιρός μην μας βρει καμιά συμφορά. Ξέρεις τότε όλοι θα πέσουν να σε φάνε,κανένας δεν θα σε υπερασπισθεί. Ξεμπρόστιασε όσους σου δυσκολεύουν την προσπάθεια.

Κοιτα τι θα κανετε στο δικό μας δήμο που δεν εχετε κανει απολύτως τίποτα κι μην οργίζεσαι ρε Σωτηράκη

Σωτήρη καθάρισε πρώτα τα φρεάτια της Τρίπολης, και άσε τους άλλους. Γιατί αλλιώς θα γίνουμε κι εμείς έτσι! (Για να πω την αλήθεια μία μέρα είδα συνεργείο να τα καθαρίζει, οπότε συνεχίστε έτσι γιατί έρχονται και βροχές.)

Μα καλά, δεν ντρέπεστε εσείς που σχολιάζετε; βγάζετε χολη την ώρα που έχουμε 20 νεκρούς και 4(;) αγνοούμενους και πληρη καταστροφή περιουσιών και υποδομών σε μια κίνηση που θεωρείται επιβεβλημένη ανεξάρτητα ποιος ή ποια δημοτικη αρχη προσφέρθηκε να την κάνει;; να ευχεστε να μην βρεθείτε ποτέ στην θέση των συνανθρώπων μας στην Δυτικη Αττικη. Αυτο μόνο...

Αυτος ο Αραχαμιταίος νομίζει πως κάνει μεγάλο έργο στο δήμο Τριπολης και ήθελε να πάει στην Μανδρα Αττικής οπου έχουν μαζευτεί αυτές τις μέρες τα μεγάλα κανάλια μπας και τον δουν να πεί καμία κοτσάνα και τον μάθουν σε όλοι την Ελλάδα για σωτήρα. Ρε που καταντήσαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Αντε να δεις μην χάσει καμία ψήφο η Φώφη αύριο ΣΩΤΗΡΗ και άσε την οργή και τα υπόλοιπα στη Ρένα Δούρου και τον Καραμέρο στην Μάνδρα Αττικης. Εισαι πολύ μικρός μπροστά τους.

Λογικό είναι που δεν σε άφησαν Σωτήρη να πας στη Μάνδρα. Τι δουλειά έχει ένα δημοτικό όχημα σε έναν άλλο Δήμο 140 χιλιόμετρα μακρια?

Σωτηράκη, ποιος σου γράφει τις "οργισμένες" αντιδράσεις σου? Καλά κάνουν όποιοι είναι και δεν σε αφήνουν να πας Αθήνα γιατί υποθέτουν ότι πας για προσωπική προβολή. Αντε να κλείσεις καμιά λακούβα και να διευθετησεις κανένα χείμαρρο γιατί έρχεται η σειρά μας. Θυμάσαι τότε που πλημμύρισε το 11ο ΣΠ και το ποτάμι κατέβαινε την οδό Δεληγιάννη?

Σώτο καλά κάνεις και αλωνίζεις στον δήμο και λες ότι μακακία σου κατέβει αφού ο Παυλής ειναι κολοβός και χωρίς πάγκο.

Ρε 11.46 δηλαδή θέλεις να πεις ότι Σωτήρης είναι εκεί επειδή οι υπόλοιποι είναι ανίκανοι; Γιατί λέει μακακιες;

Τα γνωστά παπαγαλάκια-λασπολόγοι πιάσανε δουλειά στο κράξιμο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.