Σμυρνιώτης: Τρία χρόνια η Δημοτική Αρχή μένει μόνο στα λόγια...

Σμυρνιώτης: Τρία χρόνια η Δημοτική Αρχή μένει μόνο στα λόγια...

Νοέμβριος 18, 2017 - 14:54
6 σχόλια

Σχόλιο του επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη"΄Γιάννης Σμυρνιώτης για τα όσα συνέβησαν στην Δυτική Αττική.

Αναλυτικά:

"Ευτυχώς στο Δήμο Τρίπολης στις πλημμύρες το καλοκαίρι του 2016 δεν θρηνήσαμε θύματα όταν Τεγέα και Κορύθιο έγιναν μια απέραντη λίμνη.

Ο καθαρισμός του Γαρεάτη από το Στενό μέχρι και την καταβόθρα στο Παρθένι μήκους 7 χλμ. που πραγματοποιήσαμε το καλοκαίρι του 2013 - με χορηγία προς τον Δήμο του ΔΕΣΦΑ που κατασκεύαζε τον αγωγό φυσικού αερίου προς τη Μεγαλόπολη - απέτρεψε αντίστοιχη με την τραγωδία της Δυτικής Αττικής αφού τα νερά βρήκαν εύκολα και γρήγορα διέξοδο προς την καταβόθρα.

Ας μη μένουν λοιπόν στα λόγια και στις αρμοδιότητες - όπως κατά κόρον παρατηρούμε τα τελευταία τρία χρόνια και στο Δήμο μας - αλλά να φροντίζουν την διαρκή προστασία, συντήρηση και αναβάθμιση των βασικών υποδομών και κυρίως αυτών που η ίδια η φύση έχει δημιουργήσει."

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Άσε ρε ΓΙΑΝΝΑΚΗ... Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ αρχή εχει φροντίσει!! Όλο μεγάλα λόγια εισαι!! Σε είδαμε στην πράξη... Άντε απο εκει χαχα...

Η Παραταξη Παυλη πρεπει να κανει πρωτα καθαρση στον εαυτο της και μετα να κανει καθαρισμο ρεματων

Ρε φιλε εσυ μιλας για μεγαλα λογια στον Σμυρνιωτη?Μηπως θελεις να πεις για τον Δημαρχο των μεγαλων εργων?Τα μεγαλα λογια και και τις λυσεις στο τσεπακι για σκουπιδια ΚΕΔΗΤ κλπ ο Παυλης τα λεει

Οταν δεν μπορεις να του καταλογισεις κατι προσπαθεις να τον μειωσης λεγοντας τον Γιαννακη,οταν δεν μπορεις να μας πεις για το εργο του Μητσου απλα σιωπας και κατηγορεις τους αλλους.Ο Σμυρνιωτης εκανε εργο ο Παυλης?

Οταν οΣμυρνιωτης εκανε εργο οΠαυλης ελεγε οτι ηταν λιγα γιατι αυτος θα εκανε διπλασιο τωρα που δεν μπορει να ριξει ουτε ασφαλτο εχει να μας πει κατι και ο ιδιος αλλα και αυτοι που βγαινουν και γραφουν σχολια?Ντροπη ακομα και να μιλατε μετα απο 3 χρονια απραξιας

Αγαπητέ δήμαρχε Παυλή... Επιτέλους κάνε κάτι για την πόλη μας. 3 χρόνια ανυπαρξίας.. Ένας απλός πολίτης αυτής της πόλης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.