Ηχηρή απάντηση Ορχομενού σε φήμες και αιχμές

Ηχηρή απάντηση Ορχομενού σε φήμες και αιχμές

Νοέμβριος 15, 2017 - 09:57
4 σχόλια

Ο Ορχομενός μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook απάντησε με ηχηρό τρόπο στις φήμες και στις αιχμές που είχαν αναπτυχθεί περί της οικονομικής του φερεγγυότητας τονίζοντας πως οι έννοιες "ομάδα" και "οικογένεια" αποδεικνύονται με πράξεις με πράξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορχομενού

Όλες οι ομάδες έχουν τις καλές και τις κακές στιγμές. Στην πορεία του χρόνου η μια στιγμή θα κάνει την άλλη να ξεχαστεί. Αυτό όμως που θα παραμείνει είναι η προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου. Η ομάδα μας δεν πρόκειται να περάσει σε μεγαλύτερα σαλόνια γιατί ξέρουμε μέχρι που φτάνουν τα πόδια μας. Σκοπός της είναι να διατηρείται σε ένα επίπεδο και να προσφέρει τις απαραίτητες συνθήκες άθλησης στους νέους της περιοχής. Ένα κακό αποτέλεσμα δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει. Όπως και ένα καλό αποτέλεσμα δεν θα μας κάνει πρωταθλητές.

Η προσπάθεια που γίνεται τόσα χρόνια μας έχει κάνει να θεωρούμε την ομάδα οικογένεια. Και την οικογένεια την προστατεύουμε. Αν κάποιος θελήσει να σπάσει τους δεσμούς αυτούς, θα μας βρει απέναντι του.

Το τελευταίο διάστημα αιωρούνται στην τοπική κοινωνία διάφορες φήμες που αφήνουν αιχμές για την οικονομική φερεγγυότητα του συλλόγου σε διάφορα άτομα τα οποία υποστηρίζουν ότι ο σύλλογος τους οφείλει χρήματα. Επειδή η κοινωνία του Λεβιδίου που δραστηριοποιούμαστε όλοι εμείς τα μέλη του ΔΣ είναι μικρή και επειδή δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλο τέτοιες συμπεριφορές ενημερώνουμε ότι Ο ΣΣΑ Ορχομενός δεν οφείλει σε κανένα, είτε ιδιώτη είτε επαγγελματία κανένα χρηματικό ποσό και ότι οι φήμες που κυκλοφορούν είναι αποκυήματα της φαντασίας κάποιων και δεν έχουν κανένα πραγματικό αντίκρισμα.

Y.Γ. Οι έννοιες "ομάδα" και "οικογένεια" αποδεικνύονται με πράξεις και όχι με αναρτήσεις και φωτογραφίες στο fb!

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ολο λογια λογια λογια.Κοιταχτε και λιγο την ομαδα γιατι μας βλεπω για Β τοπικο.Πιρανε τα μιαλα σας αερα απο την περσινη χρονια.Οσο για μερικους καλο θα ηταν να πανε σπιτια τους και να μην το πεζουν μεγαλοπαραγωντες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.