Ξυλοκόπησαν Ευέλπιδες, φαντάρο και πολίτες στο Μοναστηράκι

Ξυλοκόπησαν Ευέλπιδες, φαντάρο και πολίτες στο Μοναστηράκι

Οκτώβριος 23, 2017 - 11:15
16 σχόλια

Τρεις δόκιμοι αξιωματικοί της Σχολής Ευελπίδων, ένας φαντάρος και τρεις ακόμα πολίτες, έπεσαν θύματα τυφλής βίας το απόγευμα της Κυριακής σε ένα από τα κεντρικότερα και πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, κοντά στον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι! 

Τα επεισόδια συνέβησαν μετά το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες, ομάδα περίπου 30 αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών «εντόπιζε» και ξυλοφόρτωνε όσους, κατά την κρίση των ατόμων αυτών, έμοιαζαν φασίστες!

Θύματά τους έπεσαν αρχικά οι τρεις δόκιμοι αξιωματικοί, οι οποίοι επέστρεφαν στην Σχολή Ευελπίδων, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν φορούσαν ή όχι την στολή τους. Οι νέοι έτρεξαν να γλιτώσουν και μπήκαν σε καφετέρια, όμως προηγουμένως οι δράστες είχαν κατορθώσει να τους χτυπήσουν τόσο, ώστε οι δύο από αυτούς να μεταφερθούν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, χωρίς πάντως η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον ξυλοδαρμό των Ευέλπιδων, οι άγνωστοι επιτέθηκαν σε τέσσερις ακόμα άντρες, βρίζοντάς τους ως φασίστες. Ο ένας από αυτούς είναι φαντάρος, ενώ οι άλλοι τρεις είναι ηλικίας 35-40 ετών.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

(ΠΗΓΗ: protothema.gr)

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

Που έφτασε, σε τι χάλια η κατάσταση. Η αλητεία και παρανομία να βασιλεύει, υπό την ανοχή της Πολιτείας. Δύο Διμοιρίες των ΜΑΤ έπρεπε να τους ανοίξει τα κεφάλια των αυτοαποκαλούμενων αντεξουσιαστών. ***

Oι δόκιμοι δοκιμάζονται, αν ήσαν ανθυπολοχαγοί πιστεύει κανείς πως θα έπιαναν κανέναν;

Αυτό είναι το Αριστερό ήθος! Ο κάθε χλεμπονιάρης/τραμπούκος αυτο-αποκαλείται "αντιεξουσιαστής", "αντιφασίστας" και με τη κάλυψη και ανοχή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΕΗΤΩΝ τρομοκρατούν την κοινωνία.

Αριστερά ήθη και έθιμα, θαυμάστε τους..........υπό την ψιλή κάλυψη (ποίων άραγε;).

@Observer 16:38 Θέλεις να μας πεις δηλαδή, καραγκιοζάκο γραφικέ, ότι οι αντιεξουσιαστές, οι αναρχικοί, οι τραμπούκοι κλπ. δεν υπήρχαν στις εποχές προ ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκαιγαν, δεν έσπαζαν, δεν τρομοκρατούσαν και όλα κυλούσαν μέλι-γάλα, ε; Μόνο με το ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα, ενώ στις προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ & ΝΔ, δεν κουνιόταν φύλλο γιατί άκουγαν τους καραμανλοσαμαροβενιζέλους και τά'καναν απάνω τους...Ουστ από 'δω, καραγκιοserver...

@ 19:49 - Να στο κάνω λιανά: και τώρα και πριν τρομοκρατούσαν, αγράμματο και εμπαθές υποκείμενο..

Τον έχω πει καραγκιόζη, δεν μου φταίει σε τίποτα ο Καραγκιόζης, τον έχω πει άθλιο παρατηρητή, είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός, τον έχω πει γελοίο, το ίδιο, τώρα των λέω ψυχωτικό "παρατηρητή" γιατί θεωρώ πιο πλήρη την περιγραφή της βαρύτατης ψυχασθένειάς του. Είναι ο χειρότερος της συμμορίας των πέντε (ίσως να είναι περισσότεροι) που λυμαίνεται το σάιτ. Τι να κάνουμε, κυκλοφορεί ανάμεσά μας κρυμμένος πίσω από αυτό το σιχαμερό ψευδώνυμο.

Τον έχω πει καραγκιόζη, δεν μου φταίει σε τίποτα ο Καραγκιόζης, τον έχω πει άθλιο παρατηρητή, είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός, τον έχω πει γελοίο, το ίδιο, τώρα των (διόρθωση: "τον") λέω ψυχωτικό "παρατηρητή" γιατί θεωρώ πιο πλήρη την περιγραφή της βαρύτατης ψυχασθένειάς του. Είναι ο χειρότερος της συμμορίας των πέντε (ίσως να είναι περισσότεροι) που λυμαίνεται το σάιτ. Τι να κάνουμε, κυκλοφορεί ανάμεσά μας κρυμμένος πίσω από αυτό το σιχαμερό ψευδώνυμο.

@21:49 - Ο παρατηρητής σου γράφει ότι οι αναρχο-άπλυτοι υπήρχαν και με ΝΔ και με ΠΑΣΟΚ και με ΣΥΡΙΖΑ. Και πάντα προέρχονταν από την ίδια μεριά. Από την αριστερά. Έκαψαν ανθρώπους στην Marfin, πλακώνουν όποιον δεν γουστάρουν, έκαψαν και καίνε περιουσίες κτλ. κτλ. Φυσικά υπάρχουν τα τελευταία χρόνια και τα άλλα κουμάσια. Οι χρυσαυγίτες. Η άλλη πλευρά του νομίσματος. Με μικρότερη παρουσία βέβαια, μέχρι τώρα, αλλά με αρκετή "φόρα". Σε τι πράγμα διαφωνείς;

Ναι Παύλο, αναρχο-άπλυτοι. Αριστεροί. Κουμούνια. Κομουνιστοσυμμορίτες και εαμοβούλγαροι. Μιάσματα. Θα 'θελα να σε είχα μπροστά μου. Χαιρετίσματα στον πατέρα σου, τον, πώς τον λέγανε μωρέ, αυτόν που συζητούσε με τον Κασιδιάρη μέσα στη Βουλή και ο Αντωνάκης που γυαλίζει το μάτι του αναγκάστηκε να απολύσει; τέλος πάντων, κατάλαβες εσύ. (τι κάνει ρε ο άνθρωπος για το κόμμα)

@ 23.43 - Άστο ρε φίλε... δεν έχεις να πεις τίποτα... αναμασάς τις γνωστές παπαριές

Δηλαδή εσύ, τόσα χρόνια που γράφεις εδώ μέσα, τι άλλο έχεις πει πέρα από παπαριές; Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα σχόλιο νορμάλ, ούτε ένα, από το πρώτο που διάβασα μέχρι σήμερα ψυχοπαθή του πληκτρολογίου.

@22:43 - Αναρχο-άπλυτοι ναι, για ποιο λόγο σε ενοχλεί; Βρωμιάρηδες είναι, δεν τους βλέπεις; Έκαψαν τους ανθρώπους στην Marfin, μεταξύ αυτών έγκυο, δέρνουν όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του, καταστρέφουν περιουσίες, τους ανέχεται η κοινωνία 50 χρόνια τώρα χωρίς λόγο και δεν θα γράψω ότι είναι άπλυτοι; Και άπλυτοι είναι και τεμπέληδες και χαραμοφάηδες και μιάσματα της κοινωνίας. Τα άλλα που γράφεις ανήκουν στον εμφύλιο. Από εκείνους γλυτώσαμε όμως γιατί αντέδρασε η κοινωνία. Αντέδρασαν οι δεξιοί και οι κεντρώοι και έσωσαν την πατρίδα. Με τους μπούληδες των εξαρχείων να δούμε τι θα γίνει.

Αυτά που γράφεις για πατέρα τα ακούω βερεσέ. Γνωστή η τακτική αυτού που δεν έχει επιχειρήματα. Για να υπερασπιστείς άνανδρους που χτυπάνε αθώους βάζεις στην συζήτηση ακόμα και πατεράδες. Υπήρξες ή είσαι άπλυτος αναρχικός και θίγεσαι τόσο;

Μπα, έβρεξε χτες και πλύθηκα. Αναρχοτέτοιος ίσως, δεν ξέρω, αν το λες εσύ... Άντε τώρα, πήγαινε στον ψυχωτικό να σχεδιάσετε τις επόμενες γελοιότητές σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.