Η κιτρινομπλέ ευρωπαϊκή βραδιά στο «White Hart Lane» (pics,vid)

Η κιτρινομπλέ ευρωπαϊκή βραδιά στο «White Hart Lane» (pics,vid)

Οκτώβριος 23, 2017 - 22:03
3 σχόλια

Πέρασαν ακριβός 3 χρόνια από το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου του 2014 όταν ο Αστέρας Τρίπολης πατούσε το χορτάρι του ιστορικού «White Hart Lane» και αντιμετώπιζε την Αγγλική Τόττεναμ σε μια από της μεγαλύτερες κιτρινομπολέ στιγμές για την φάση των ομίλων του Europa League.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα με 5-1 με το εκπληκτικό γκολ με ραμπόνα από τον Λάμελα να μπαίνει στα κορυφαία όλης της χρονιάς αλλά και την αρκαδική ομάδα να πανηγυρίζει ένα τέρμα με το φάουλ του Μπαράλες στο 90ο λεπτό.

Στην αναμέτρηση ο Αστέρας Τρίπολης δεν ήταν μόνος του καθώς στην θύρα φιλοξενημένων του γηπέδου το πέταλο βάφτηκε κιτρινομπλέ τόσο με εκδρομείς από την Τρίπολη και την Αρκαδία όσο και με Έλληνες από το Λονδίνο και τις γύρω περιοχές δίνοντας την δική τους μοναδική παράσταση στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Πλέον το «White Hart Lane» δεν υπάρχει και την θέση του αναμένεται να πάρει σε λίγο καιρό ένα ολοκαίνουριο γήπεδο, η Τόττεναμ παραμένει και αποτελεί μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Αγγλία και ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να κάνει τον κόσμο του υπερήφανο αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Super League.

Θυμηθείτε και πάλι το όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση

Αρκαδική ομάδα γνώρισε την ήττα με 5-1 από την Τότεναμ χάρη στο χατ τρικ του Κέιν και τα δύο τέρματα του Λάμελα στην 3η αγωνιστική του Europa League. Ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες τόσο με τον Πάρα στο ανεπανάληπτο τετ α τετ του πρώτου ημιχρόνου όσο και με τον Ουσέρο στο δεύτερο καταφέρνοντας ωστόσο να σκοράρει  με τον απευθείας φάουλ του Μπαράλες σημειώνοντας έτσι το γκολ της τιμής στο 89'.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά, με τους Αρκάδες να καταφέρνουν να κρατήσουν τα «σπιρούνια» εκτός περιοχής, και στο 6’ ο Μάσα βρέθηκε μόνος του στην περιοχή από μπαλιά του Ουσέρο, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 13’ ο Κέιν με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κοσίτσκι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 25’ απείλησε με την κεφαλιά του Ζησόπουλου που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Γιορίς. Στο 29’ ο Αστέρας Τρίπολης έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Πάρα μετά από μπαλιά του Ουσέρο βρέθηκε απέναντι από τον Γιορίς, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει σε πρώτο χρόνο και στη συνέχεια ο Φάζιο έδιωξε πάνω στην γραμμή τη νέα προσπάθεια του Αργεντινού. Κι επειδή η μπάλα τιμωρεί, στο επόμενο λεπτό ο Λαμέλα με εντυπωσιακό σουτ από τη γραμμή της περιοχής έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας μπήκε καλά στο πιχνίδι και προσπάθησε να απειλήσει, ωστόσο δεν κατάφερε τα κατάφερε και στο 65’ σε μια επίθεση της αγγλικής ομάδας, ο Λαμέλα κέρδισε κόντρες μέσα στην περιοχή με σουτ νίκησε τον Κοσίτσκι πέτυχε το 3-0.Ο Αστέρας προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ και στο 69’ ο Ουσέρο έχασε μοναδική ευκαιρία να το πετύχει, όταν έπιασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Γιόρις απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ. Όσο περνούσε η ώρα οι Αρκάδες έμεναν από δυνάμεις και στο 76’ ο Κέιν από κοντά πέτυχε το 4-0. Στο 81’ ο Κέιν με κεφαλιά πέτυχε το 5-0, καθώς μετά από φάση διαρκείας βρήκε δίχτυα.

Στο 86’ ο Γιορίς ανέτρεψε τον Τσοκάνη έξω από την περιοχή και ο διαιτητής τον απέβαλε. Χρέη τερματοφύλακα εκτέλεσε ο Κέιν και ο Μπαράλες κατάφερε να σκοράρει στο 89’ για το 5-1.

Τότεναμ (Ποκετίνο): Γιορίς, Φερτόνγκεν, Φάζιο, Ντέιβις, Ντίερ, Ντεμπελέ, Καπουέ, Λαμέλα (76’ Έρικσεν), Τάουνσεντ (83’ Λένον), Κέιν, Αντεμπαγιόρ (76’ Τσαντλί)

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Μουνάφο, Ουσέρο, Ρόλε (73’ Μπαράλες), Τσοκάνης, Μάσα (82’ Μπακασέτας), Πάρα (80’ Νίκο Φερνάντες)

Δείτε το βίντεο με τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης από το «White Hart Lane»

 

 

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Οι φίλαθλοι του Αστέρα στο White Hart Lane

Arcadia Portal.gr Οι φίλαθλοι του Αστέρα στο White Hart Lane

Arcadia Portal.gr Οι μοναδικές στιγμές του Αστέρα


3 Σχόλια

ετσι ,απο δω και περα θα διαβαζουμε για τον αστερα ,μονο για περασμενα μεγαλεια ,απο τα φρεσκα θα εχει πικρα

''Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις '' ..............(με τα σημερινά χάλια)....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.