Ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους από τον Α.Ο. Τεγέας

Ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους από τον Α.Ο. Τεγέας

Οκτώβριος 22, 2017 - 15:18
8 σχόλια

Ο Α.Ο. Τεγέας με ανακοίνωση του στην επίσημη σελίδα του στο facebook παίρνει θέση για τα θλιβερά επεισόδια της περασμένης αγωνιστικής με τον Μαντινειακό που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Ειρηναίου Δελή και παράλληλα εκφράζει τα παραπόνα του για την διαιτησία στον αγώνα με το Κορακοβούνι.

Ανακοίνωση Α.Ο. Τεγέας

Ο Α.Ο. Τεγέας κάνει γνωστό πως στηρίζει τον ποδοσφαιριστή Ειρηναίο Δελή σε ότι νομικό δικαίωμα χρειαστεί να διεκδικήσει αναφορικά με τον τραυματισμό του στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Μαντινειακό.

Επίσης ο Α.Ο. Τεγέας στηρίζει τον ποδοσφαιριστή Νίκο Λάγκα που προστάτεψε τον συμπαίχτη του Ειρήναιο Δελή την στιγμή των επεισοδίων πιθανόν και από έναν ακόμα χειρότερο τραυματισμό άσχετο με το γεγονός ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης των απέβαλε και η ΕΠΣ Αρκαδίας των τιμώρησε.

Σχετικά με τα όσα θλιβερά συνέβησαν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Μαντινειακό αισθανόμαστε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας διότι οι διαιτητές είδαν μόνο τον ποδοσφαιριστή Νίκο Λάγκα της Τεγέας να βρίσκεται στο επεισόδιο και όχι κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μαντινειακού που χτυπούσαν κανονικά τον Ειρηναίο Δελή εκτός από τους δύο που τιμωρήθηκαν. 

Άξιος απορίας είναι και το γεγονός πως στο σημείο βρίσκονταν και ο παρατηρητής της αναμέτρησης κ. Ζιώτης με καταγωγή από το Νεοχώρι (χωριό και του προπονητή του Μαντινειακού κ. Αποστολόπουλου) ο οποίος προφανώς έκανε πως δεν είδε τα όσα συνέβησαν και αυτούς που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι με το Κορακοβούνι ο διαιτητής κ. Γκριτζέπης για μια ακόμα φορά απέδειξε την εμπάθεια του στην ομάδα μας με το μη καταλογισμό τριών (!) καταφανέστατων περιπτώσεων πέναλτι κλέβοντας την παράσταση από τους ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Αυτό μας φταίει τώρα που δεν μπορούμε να κερδίσουμε έτσι? Μετά από 10 μέρες θυμηθήκαμε να βγάλουμε ανακοίνωση... Μόνο τον κοντό ξέραμε να φάμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές πέρισυ.η ομάδα δεν τραβάει

Καλά πάρτε πρώτα το πρωτάθλημα, πείτε Ποιος ξεκίνησε τον καβγά και πόσες αγωνιστικές έπρεπε να φάει και ο Ειρηναίος και μετα βγάλτε ανακοίνωση ερημιαδες που μάθατε Και μπάλα στην Τεγέα!αντε Ζύγιστε κανα αβγό!

Όταν έτρωγες τα 6 γκολ πέρυσι δεν μίλαγες . Αλλά ήμαστε πιο πολιτισμένοι από σας που μπαίνετε από την κερκίδα να χτυπήσετε . Αν ήσασταν μάγκες ας ερχόταν πρόσωπο με πρόσωπο στο τέλος. Και αν είχατε λίγο ήθος δεν θα τον κρύβατε στα αποδυτήρια. Που μιλάτε κιόλας .

Εσυ πολιτισμενε ρωτα το παιχτη της τεγεας να σου πει τι εγινε στο τελος και μπηκε μεσα ο αλλος κ τον χτυπησε...εσυ που εχεις ηθος... Τωρα για τα περσινα εξι που ειπες,μη παρετε πρωταθλημα απ το πρωτο γυρο..αφηστε το να εχει λιγο ενδιαφέρον μεχρι το τελος...αντε καλη απονομή.. .

Δεν πειράζει πάλι την πλάτη μ θα βλέπεις. Όσο για τον παίχτη σου όσο μάγκας ήταν και μπήκε στο γήπεδο ας ήταν άλλο τόσο όταν έφυγε - τον κρύψατε. Αλλά δεν πειράζει υγεία .

στις βρασιες εφταιγε ο διαμαντοπουλος με τον μαντινειακο ο ζιωτης με το κορακοβουνι ο γκριτζεπης παντα καποιος θα φταιει οι παιχτες κ ο προπονητης ποτε....χαχαχαχαχα τρατζικ εισαστε

ΟΙ ΜΑΝΤΙΝΕΙΟΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ Κ ΤΟΝ ΔΕΛΗ Κ ΟΙ ΤΕΓΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ.ΩΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προς ενημέρωση: ο ΖΙΩΤΗΣ εχει ανιψιό τον Αποστολόπουλο του μαντιενιακου και Επισσης επειδη ειναι κολλητοί σκεθφηκε με ποιας ομαδας την υποστήριξη βγήκε στις εκλογές ο ΖΙΩΤΗΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.