Διαπληκτισμοί και φραστικές επιθέσεις στην ημερίδα για τα αδέσποτα στο Λεβίδι (pics,vid)

Διαπληκτισμοί και φραστικές επιθέσεις στην ημερίδα για τα αδέσποτα στο Λεβίδι (pics,vid)

Οκτώβριος 21, 2017 - 17:29
16 σχόλια

Σε αρένα αντιπαραθέσεων μετατράπηκε η Αίθουσα Παπαναστασίου στο Λεβίδι με τον Δήμο Τρίπολης και το Φιλοζωικό Τρίπολης να ανταλλάσσουν αλληλοκατηγορίες σχετικά με το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων του Δήμου Τρίπολης.

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα «Τα αδέσποτα σκυλιά στο χωριό μας - ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, εξεύρεση λύσης»  στην οποία τέθηκαν τα ζητήματα σε σχέση με τα αδέσποτα σκυλιά που ζουν στο Λεβίδι.

Η ημερίδα αυτή έγινε σε συνέχεια των θλιβερών δηλητηριάσεων αδέσποτων που σημειώθηκαν την νύχτα της 29ης Αυγούστου 2017 στην πλατεία του χωριού και της «Ομαδικής Καταγγελίας κατ' αγνώστων για την κατά συρροή δηλητηρίαση σκύλων που συχνάζουν στην πλατεία Λεβιδίου» την οποία συνυπογράφουν 167 πολίτες/κάτοικοι Λεβιδίου και η οποία κοινοποιήθηκε στο Δήμο Τρίπολης (46316, 09/Οκτ/2017), στην Αστυνομική Διεύθυνση/Εισαγγελία Τρίπολης 1056/3/28-δ 9-10-17), στα Φιλοζωικά Σωματεία και στα τοπικά ΜΜΕ.

Στην ημερίδα, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για τη διαχείριση των αδέσποτων κ. Σταματόπουλος, κτηνίατροι του Δήμου Τρίπολης,  εκπρόσωπος από την Αστυνομική Διεύθυνση, εκπρόσωπος από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φιλοζωικού, ο πρόεδρος από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης κ. Ζαφειράκης Γιώργος και άλλα μέλη του Συλλόγου, κάτοικοι από την Τοπική Κοινότητα Λεβιδίου, οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πλατείας.

Επίσης, είχαν προσκληθεί ο Φιλοτεχνικός Σύλλογος Λεβιδίου, ο Αθλητικός Σύλλογος Λεβιδίου, η Επιτροπή Λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεβιδίου, η τοπική Θεατρική Ομάδα, η Νεολαία Λεβιδίου, οι Σύλλογοι Λεβιδιωτών Αττικής και Τρίπολης και οι πολίτες.

Στην ημερίδα οι ομιλητές μίλησαν για τη νομοθεσία όσον αφορά τα αδέσποτα, για τη διαχείριση που κάνει ο Δήμος Τρίπολης, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι που ζουν στο χωριό.

Η συζήτηση πυροδοτήθηκε όταν δύο κάτοικοι από το χωριό διαμαρτυρήθηκαν καθώς, όπως υποστήριξαν, είχαν δεχθεί επίθεση από αδέσποτα σκυλιά τα οποία σιτίζονται από συντοπίτες τους.

Επίσης οι λεκτικές αντιπαραθέσεις ήταν έντονες, με τον Φιλοζωικό να κατηγορεί τον Δήμο για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και για λανθασμένες τακτικές στη διαχείριση των αδέσποτων και με τον Δήμο επιστρέφει ευθέως τις κατηγορίες στον πρόεδρο του Φιλοζωικού Τρίπολης, λέγοντας ότι ο ίδιος θέλει να αναλάβει επί πληρωμή τη διαχείριση των αδέσποτων.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Διαπληκτισμοί και φραστικές επιθέσεις στην ημερίδα για τα αδέσποτα στο Λεβίδι


16 Σχόλια

Σημεια και τερατα συμβαινουν στον Δημο Τριπολης γιαυτο ειναι γεματοι οι δρομοι και οι πλατειες αδεσποτα !

Πολυ καλα ταου τα ειπε η Φιλοζωικη, τσεκουρατα και τσουβαλατα, και λιγα ειπε γιαυτα που συμβαινουν και που πηγαινουν τα λεφτα .....με τα μυαλα που κουβαλανε οι ανικανοι που εγιναν απο σποντα αντηδημαρχοι και σπαταλανε.... δημοσιο χρημα να ξερετε πως ο πατος ειναι πολυ ποιο κατω, ενω η ξεφτιλα η φτωχεια η μιζερια και η παρακμη θα γινουν πλεον συνωνυμα με τη λεξη Ελλαδα.

Ξεβρακωμα του φιλοζωικου. Γι αυτο τον επιασε η καψα τον Ζαφειοροπουλο; Ηθελε να κανει την περισυλλογη ο φολοζωικος με 150€ το καθε σκυλι; μπραβο αγνες προθεσεις και εθελοντισμος

Καλα τους γλεντάς τους φιλόζωους ρε Σταματόπουλε!τους το βουλώσες το στόμα στα ρεζίλια της κοινωνίας!!!!!χωστους και άλλες αλήθειες!!!!!

Πεδιο δοξας να τρωνε οι δημοι τα λεφτα που τους δινει το κρατος για τα ζωα. Και ολοι οι δημοι με τις ιδιες κουτες απαντησεις λες και ακολουθουν καποιο προτυπο και απευθυνομενοι στους πολιτες λες και ειμαστε χαιβανια και δεν ξερουμε τι γινεται.

Έ πως να το κάνει τσάμπα ο Φιλοζωϊκός; Από που θα βρει τα χρήματα; Νομίζετε έχει και κόβει χρήματα; Για σοβαρευτείτε λίγο. Τίποτα δεν μπορεί να γίνεται τσάμπα.

Για το χώρο στη Νεστάνη όπου θα φτιαχτεί το καταφύγιο οι δημότες της Τρίπολης έχουν πληρώσει μέχρι στιγμής 15.000 ευρώ σε ενοίκια και θα συνεχίσουν να πληρώνουν 1.500 ευρώ κάθε μήνα. Ο Σταματόπουλος όταν ρωτήθηκε απάντησε ότι η κατασκευή του καταφυγίου "είναι στα τσιμέντα". Κάντε μια αναζήτηση στο youtube για "ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΝΕΣΤΑΝΗΣ', φωτογραφίες τραβηγμένες στις 18 Οκτωβρίου 2017. Βλέπετε πουθενά τσιμέντα? Ποιος είναι ο ψεύτης?

Μπράβο ρε αντιδημαρχε!!!!!πες αλήθειες!!!!!!!!!με όλα τα νούμερα που το παίζουν παράγοντες του τόπου μας!!!!!!ετσι μπράβο ξεμπρόστιασε τους!!!!!!

Σταματόπουλε, ό,τι είπαν αυτοί το στηρίζουν σε γραπτά και σε αποφάσεις που έχεις υπογράψει εσύ. Τις δικές σου κατηγορίες πώς θα τις αποδείξεις?

Πολύ μας απασχολήσατε κύριοι και κυρίες φιλόζωοι και μη, τελειώνετε σας παρακαλούμε πάρα πολύ, έρχεται χειμώνας................το ξέρετε;

Δηστυχως η διαφθορα στους δημους ειναι μεγαλη.... η κριση δεν μας διδαξε τιποτα!

Ευαισθητοι οι Λεβιδαιοι με τα αδεσποτα οπως και με τα σκουπιδια που πεταγαν τοσα χρονια στο Μαιναλο.αι σιχτιρ

@Observer 05:15 Ναι, σωστά, τα αδέσποτα μας μάραναν...Εδώ υπάρχουν τα δεσποζόμενα δίποδα της δημοτικής αρχής...Και μάλιστα κάποιων το μυαλό απέχει παρασάγγας από αυτό των αδέσποτων...Εξακριβωμένο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.