Ανοίγουν τα φτερά τους για τα Ηνωμένα Έθνη μαθητές του 4ου Λυκείου Τρίπολης (pics,vid)

Ανοίγουν τα φτερά τους για τα Ηνωμένα Έθνη μαθητές του 4ου Λυκείου Τρίπολης (pics,vid)

Οκτώβριος 20, 2017 - 13:03
2 σχόλια

To 4o Ενιαίο Λύκειο Τρίπολης συμμετέχει σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα προσομοίωσης των Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus plus. 

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τον Μάιο του 2019  και θα συμμετάσχουν 4 χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, η Γαλλία ως διοργανώτρια χώρα, η Σλοβενία και η Σουηδία. 

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο 4ο Λύκειο βρέθηκαν εκπρόσωποι των τεσσάρων χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα όπου και συζητήθηκαν όλα τα θέματα και καθορίστηκαν  οι άξονες του προγράμματος.
Η διευθύντρια του σχολείου κυρία Άννα Ζέρβα αφού υποδέχθηκε στους φιλοξενούμενους εκπροσώπους, μίλησε για την αξία του προγράμματος και για τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες και φυσικά οι μαθητές του σχολείου της.

Οι μαθητές θα αποκτήσουν δεξιότητες επικοινωνίας διαχείρισης κρίσεων και θα δημιουργήσουν νέες φιλίες με τους μαθητές άλλων χωρών

Η Γαλλίδα εκπρόσωπος με τη σειρά της μίλησε για το πρόγραμμα και για την πολύ καλή συνεργία που έχει με την τωρινή διεύθυνση του σχολείου, αλλά και με την προηγούμενη  διευθύντρια, την κυρία Καρυτινού. Να αναφέρουμε ότι τη διερμηνεία  έκανε η κυρία Μαρία Καραμάνη.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ανοίγουν τα φτερά τους για τα Ηνωμένα Έθνη μαθητές του 4ου Λυκείου Τρίπολης


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.