Πρόστιμο σε Μποροβήλο και Αστέρα

Πρόστιμο σε Μποροβήλο και Αστέρα

Οκτώβριος 20, 2017 - 20:07
3 σχόλια

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με πρόστιμο 5.00 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρη Μποροβήλο για την αποβολή του από τον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Επίσης πρόστιμο 5.οο0 ευρώ θα πληρώσει και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναφορικά και πάλι για τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι ποινές

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δ. Μποροβήλο (Διευθύνοντα Σύμβουλο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD) στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Δ.Μποροβήλου: επιβάλλει στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Δ. Μποροβήλο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Το πόρταλ μας είχε ενημέρώσει ότι την αποβολή την εισέπραξε ο big brother, με αναφορές στη μεγαλειώδη καριέρα του. Την ποινή την έφαγε ο άλλος; τι τρέχει;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.