Respect απο Μαντινειακό στον Κωνσταντόπουλο

Respect απο Μαντινειακό στον Κωνσταντόπουλο

Οκτώβριος 17, 2017 - 16:06
6 σχόλια

Υπαρχει και αυτό το ποδόσφαιρο και αυτές τις στιγμές θέλουμε να βλέπουμε. Ο Μαντινειακός στην επίσημη σελίδα του στο facebook κάνει ειδική αναφορά στον τερματοφύλακα της Τεγέας Γιάννη Κωνσταντόπουλο για τις αποκρούσεις στον Κυριακάτικο μεταξύ τους αγώνα.

Ο έμπειρος κίπερ με την εμφάνιση του ήταν ο κορυφαίους του γηπέδου και ο κυριότερος λόγως που η πρασινη εστία έμεινε απαραβίαστη με τον Μαντινειακό να αναγνωρίζει την προσπάθεια του Γιάννη Κωνσταντόπουλου.

Αναλυτικά όσα γράφει ο Μαντινειακός:

Γιαννης Κωνσταντοπουλος...

Τερματοφύλακας Α.Ο. Τεγέας! 

Ο κύριος υπεύθυνος για το στείρο  0-0 στο παιχνίδι της ομάδας μας την Κυριακή...
Δεν έδωσε μονο τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του...

Έδωσε κυρίως ένα μεγάλο μάθημα στους νεότερους συμπαίκτες κ αντιπάλους που υπήρχαν στο γήπεδο,για το πώς μπορείς να διατηρηθείς σε πολύ υψηλό επίπεδο όταν κάτι το αγαπάς κ το κάνεις με μεράκι...

Με σκληρή δουλειά παραμένει κορυφαίος παρότι πλησιάζει κ τα δεύτερα  ..αντα!!!
Απλά RESPECT...

Υ.Γ. Καλό θα είναι οι υπεύθυνοι της ΕΠΣ να αναθεωρήσουν λίγο τον κανονισμό ορίου ηλικίας...
 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Μόνο ένας κακεντρεχης πολίτης σαν εσένα θα μπορούσε να σκεφτεί ότι είναι για να θολώσουν τα νερά όταν για τον Γιάννη μιλάμε κ γράφουν ολοι στην Αρκαδία.. το διαφορετικό μιας ανακοίνωσης δεν σημαίνει ότι κρύβει κάτι από πίσω...αιντε

Δεν τα έχω με το Γιάννη ρε κυνουριάτη το παιδί είναι αναγνωρισμένης αξίας!!! Ο μαντινειακός Θολώνει τα νερά!!

Φίλε αν ήξερες πραγματικά τι έγινε προχθές, δεν θα έλεγες αυτά. .. Κ πίστεψε με, αν μάθεις πραγματικά τα γεγονότα, θα αναθεωρήσεις. .

Αν έχεις φειςμπουκ διάβασε μόνο το ποστ του αο τεγεας αλλά κ του ίδιου του γιαννη.τοτε ίσως καταλάβεις ότι μόνο το δικό σου το μυαλό πήγε στο πονηρό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.