Φορτηγό «έχασε τον δρόμο του» στην Τρίπολη... και το πλήρωσε (pics)

Φορτηγό «έχασε τον δρόμο του» στην Τρίπολη... και το πλήρωσε (pics)

Οκτώβριος 13, 2017 - 14:30
6 σχόλια

«Χωρίς να υπολογίζει τον ξενοδόχο» φορτηγό την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 12:00  εισήλθε στην πλατεία Άρεως.

Σε περίπτωση που το φορτηγό ήταν για τροφοδοσία, όπως είναι γνωστό οι τροφοδοσίες δεν επιτρέπονται πέραν από τις προγραμματισμένες πρωινές ώρες.

Για κακή του τύχη τον δρόμο διέσχιζε περιπολικό όχημα το οποίο όταν είδε το φορτηγό να μπαίνει από την οδό Παπαρρηγοπούλου πάνω στην πλατεία Άρεως το ακολούθησε με τον φάρο ανοιχτό κάνοντάς του σήμα να σταματήσει.

Ο οδηγός του φορτηγού οχήματος δεν υπάκουσε στο σήμα της αστυνομίας και δεν ακινητοποίησε το όχημα του με αποτέλεσμα το περιπολικό προκειμένου να σταματήσει το φορτηγό να μπει σχεδόν μπροστά του και να το ακινητοποιήσει.

Την συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία επιβολής προστίμου, μιας και το φορτηγό όχημα κινούνταν πάνω σε πλατεία , την στιγμή που στην είσοδο της Παπαρρηγοπούλου υπάρχει απαγορευτική πινακίδα για την είσοδο των οχημάτων.

Να αναφέρουμε ότι το φορτηγό παρέμεινε ακινητοποιημένο για περίπου 30 λεπτά πάνω στην πλατεία μέχρι  να ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου από τους αστυνομικούς που το εντόπισαν να κινείται παρανόμως.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Το οτι η "πλατεία" Άρεως στα χαρτιά είναι δηλωμένη ως δρόμος, το γνωρίζουν εκεί στην αστυνομία??? Μήπως θα έπρεπε να το ψάξουν λίγο καλύτερα πριν βγουν να επιβάλλουν πρόστιμα? Όταν αποφεύγουμε να δηλώσουμε την πλατεία ως πλατεία, για να αποφύγουμε τα έξοδα για την υποχρεωτική υποδομή που προβλέπεται για τις πλατείες (παγκάκια, WC κλπ), τουλάχιστον να μην έχουμε το θράσος μετά να βγαίνουμε να κόβουμε κλήσεις...

@Πέτρος δεν έχει σημασία αν είναι πλατεία ή όχι. Έχει σημασία ότι υπήρχε απαγορευτική σήμανση του ΚΟΚ.

Δεν είδα ποτέ μου περιπολικό να σταματάει και να γράφει ντόπιους που έχουν κάνει πεζόδρομους και την πλατεία κέντρο διερχομένων χωρίς να σέβονται όχι μόνο τον Κ.Ο.Κ. αλλά τον ίδιο τον συμπολίτη τους.Αντίθετα βλέπω καθημερινά τους αστυνομικούς να χαιρετάνε χαριτολογώντας τους ντόπιους-φίλους τους την ώρα των παραβάσεων!!!!!!Πόσο πίσω ακόμα θα πάει αυτή η πόλη(εδώ να σημειώσω προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι καλά έκαναν και τον έγραψαν)!!!!

Mike έχεις δίκιο. Αν δουν καμία πινακίδα που δεν είναι ΤΡ.. κινητοποιούνται....... "μεταξύ μας όλα καλά" . Κωλοχώρι του κερατά. Ασφαλώς οι αστυνομικοί υλοποιούν εντολές......

και το αστείο είναι ότι ντόπιος μπορεί να είναι και κάποιος χωρίς ΤΡ πινακίδα, γιατί αγόρασε μεταχειρισμένο(τα οποία κρατάνε τις πινακίδες του προηγούμενου). Σκεφτείται και αυτούς ρε παιδιά.... (σαρκασμός).

Η πλατεία Πετρινού που έχει γίνει πάρκινγκ κάγκουρων ιδίως τα βράδυα των σαββατοκύριακων δεν είναι γνωστή στη τροχαία;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.