Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Οκτώβριος 12, 2017 - 16:01
6 σχόλια

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τις επισκέψεις σχολείων από όλο το Νομό Αρκαδίας στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν!

Το πρωί της Πέμπτης (12/10) όλοι οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης πέρασαν το κατώφλι του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", πήραν πρωινό, παρακολούθησαν ένα βίντεο-αφιέρωμα στον ΑΣΤΕΡΑ και ξεναγήθηκαν στους χώρους του γηπέδου.

Στους περίπου 280 μαθητές μίλησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Μιχάλης Μανιάς και Κώστας Γιαννούλης ενώ στη συνέχεια τα παιδιά έπαιξαν σε ένα από τα γήπεδα των εγκαταστάσεων του ΑΣΤΕΡΑ.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Απορω τι προσφερουν αυτες οι επισκεψεις σε μαθητες.Αν οι δασκαλοι ηθελαν να εμφυσησουν το αθλητικο πνευμα στους μαθητες τους υπηρχαν και υπαρχουν τετοιου ειδους επισκεψεις οχι παντως στο γηπεδο του Αστερα και σε καθε αλλο γηπεδο.Δυστυχως ομως δεν κανουντιποτε αλλο παρα να διαφημιζουν ενα αθλημα ετσι οπως το εχουν καταντησει να μας κανει ρεζιλι διεθνως.Αυτα μονο στην Ελλαδα και απο οτι φαινεται και στην τριπολη συμβαινουν........

Πως σε κάνει ρε μεγάλε ρεζίλι το ποδόσφαιρο επειδή βγήκε πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική η στη Τρίπολη σε κάνει ρεζίλι ο Αστέρας με τη συμμετοχή του στην Ευρώπη Και ποιο είναι ποιο κατάλληλο μέρος για να παίξουν τα παιδιά μας σε μια εκδρομή τους αν δεν είναι οι εγκαταστάσεις του Αστέρα για πες μας καλύτερες στη Τρίπολη για να μαθαίνουμε και εμείς οι αγράμματοι Αϊ σιχτιρ τελικά εγκάθετοι αδιόριστοι του Αστέρα που βγαίνετε σε οποιοδήποτε θέμα του Αστέρα να βγάλετε τη χολή σας.

OK άντε για νάνι τώρα. Κολλημένε. Αν ήταν στο γήπεδο του Γαύρου θα ήταν ΟΚ ε;;; Τι είναι καλύτερο; Να πάνε στον πεζόδρομο; Μαντεύω ότι έχεις κοιλιά, είσαι 100+ κιλά και δεν έχεις ιδέα από αθλητισμό. Δεν έχεις παίξει ποτέ σου σε ομάδα, για να δεις τι μπορεί να σου προσφέρει σε όλες τις φάσεις της ζωής σου.

Μερικά άτομα μιλάνε χωρίς να ξέρουν, μόνο και μόνο για να πουν κάτι και να κρίνουν αρνητικά τα πάντα. Έτσι, το μόνο που κερδίζουν είναι να γίνονται γραφικά αν όχι γελοία. Έλεος πια με αυτήν την....ξερολίαση!!!(Συγχωρέστε με για την λέξη που επινόησα....)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.