Ελπιδοφόρα έναρξη της νέας χρονιάς για το ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ (pics,vid)

Ελπιδοφόρα έναρξη της νέας χρονιάς για το ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ (pics,vid)

Σεπτέμβριος 22, 2017 - 13:15
1 σχόλια

Το ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης διοργάνωσε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου πάρτι νεολαίας και γνωριμίας των υποψηφίων σπουδαστών του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Coppola Bar & Co που βρίσκεται στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.

Καλεσμένοι ήταν όλοι οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης, οι υποψήφιοι σπουδαστές αλλά και όλοι όσοι ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τις νέες σύγχρονες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν φέτος στην πόλη μας. Με κεντρικό σύνθημα «Σπουδές που πιάνουν τόπο στον τόπο μας», το  ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης συνεχίζει τις εγγραφές του στα παρακάτω τμήματα:

Μαγειρική
Φυσικοθεραπεία
Εργοθεραπεία
Λογιστική
Τουρισμός
Πληροφορική

Η εκδήλωση αυτή έγινε στο πλαίσιο έναρξης της δεύτερη χρονιάς λειτουργίας του ΙΕΚ με τον απολογισμό της πρώτης χρονιάς να ενθαρρύνει του υπευθύνους, δεδομένου ότι, όπως όλα δείχνουν, η δημιουργία του ΙΕΚ ήρθε να καλύψει ένα κενό και μια ανάγκη για την πόλη μας και την ευρύτερη Περιφέρεια στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αναδείχθηκαν και οι τυχεροί που θα λάβουν υποτροφίες από το ΙΕΚ, όπως επίσης έγινε και η βράβευση των καλυτέρων σπουδαστών που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.

Βραβείο έλαβαν ο Τζίνος Αποστόλης και ο Παντόπουλος Γιώργος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικότητες, τα τμήματα αλλά και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης επικοινωνήστε:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΚΜΩΝ Α.Ε.
Μουτζουροπούλου & Αθ. Κοτσιάνη, Τρίπολη
τηλ.: 2710 224.658, 2710 233.318
www.akmon.edu.gr

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πάρτι νεολαίας και γνωριμίας των υποψηφίων του ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τα τμήματα ειναι βοηθοι φυσικοθεραπειας και εργοθεραπειας. Δεν ειναι το ιδιο πράγμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.