Τσουκαλάς ο πολύτιμος

Τσουκαλάς ο πολύτιμος

Σεπτέμβριος 20, 2017 - 11:02
4 σχόλια

Η επιστροφή του Σταύρου Τσουκαλά στο βασικό σχήμα του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος συνοδεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο προσωπικά για τον ίδιο.

Ο 29χρονός μέσος ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι και ο καλύτερος παίχτης της ομάδας του εξαργυρώνοντας την πολύ καλή του εμφάνιση με ένα καταπληκτικό γκολ στο 84ο λεπτό περνώντας την μπάλα με άψογο πλασέ πάνω από τον Προτό στην μείωση του σκορ για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σάββας Παντελίδης δείχνει να εμπιστεύεται τον Σταύρο Τσουκαλά δίνοντας του και πάλι ρόλο στην ομάδα με τον ίδιο να δικαιώνει τον προπονητή του με την συνολική του απόδοση στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό  όπου ο Θεσσαλονικιός άσος πέρασε στο 60ο λεπτό στο παιχνίδι και αγωνίστηκε για 30 περίπου λεπτά, στο αναμέτρηση του κυπέλλου και πάλι κόντρα στους Πειραιώτες ο «Τσούκα» βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και μάλιστα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χέρι.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς είναι δεδομένο πως είναι μια χρήσιμη και πολύτιμη λύση για την ομάδα του με την επιστροφή του και πάλι να αποτελεί μία ακόμα πολύ κακή επιλογή στα χέρια του Σάββα Παντελίδη.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Το κεντρο φετος ειναι φανερα πιο δυνατο απο περυσι... Μονη παραφωνια η αργη ελευση 10ριου (Τονσο) και η ελλειψη καλης ρεζερβας στα εξτρεμ, αφου ο Κωτσιρας φαινεται να παιζει και φετος δεξι μπακ, μιας και ο Μπερτος μαλλον δε θα παιζει καθολου φετος...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.