Τυροβολάς: Μας βρίζει ο κόσμος…

Τυροβολάς: Μας βρίζει ο κόσμος…

Σεπτέμβριος 18, 2017 - 20:39
18 σχόλια

Ο κ. Τυροβολάς ύψωσε τους τόνους κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. Λαμβάνοντας τον λόγο, σε δραματικό τόνο, περιέγραψε το τι ακούει από τους πολίτες του Δήμου και των χωριών του:

Ο κόσμος της Τρίπολης και των κοινοτικών διαμερισμάτων μάς βρίζει και ζητάει την καθημερινότητα του πολίτη, όπως λάμπες, γούβες και λοιπά.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη ΣΑΤΑ και επεσήμανε ότι ακόμα και τα μικρά έργα δεν γίνονται:

Για 80 μέτρα πίσσα στου Θάνα έχουμε τρία χρόνια να κάνουμε το έργο. 

Δεύτερον, ο κ. Τυροβολάς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τα δημοτικά αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται εκτός ωραρίου και για προσωπικές δουλειές.

Απαγορεύεται τα υπηρεσιακά οχήματα να κυκλοφορούν στα σπίτια. Εσείς το γνωρίζετε αυτό,

είπε, τέλος, ο κ. Τυροβολάς.

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

Όταν κατέβαινες στις εκλογές με τον Παυλή και πανηγύριζες μαζί του, ήταν καλά, αρχικ@λοτούμπα...Τώρα έχεις γυρίσει βιολί και σου φταίει η δημοτική αρχή του Παυλή, αρχικ@λοτούμπα...Όπως έστρωσες κοιμήσου, αρχικ@λοτούμπα...Μαζί με τη θυγατέρα σου, αρχικ@λοτούμπα...

δημαρχε οι δικοι σου μαρτυρανε και χωρις ξυλο μαλιστα... τι ζουμε ρε μαγκες...

14 σεκα τεσσερα χρονια περιμενουμε πισσα στην κωστη παλαμα και αγιου παντελεημωνος< ουτε ενα ουτε δυο, υπομονη , με αιτησεις και ξανα αιτησεις,

Τα αυτοκίνητα της Πολιτικής Προστασίας είναι για να καλύπτουν τις ιδιωτικές ανάγκες των υπαλλήλων? Για την περιοχή της οδού Σπετσεροπούλου, Δημητρακοπούλου μιλάω... Τα καύσιμα ποιος τα πληρώνει?

δλδ για να καταλαβω ,τα αυτοκινητα τα χρησιμοποιουν για προσωπικη χρηση οι του παυλη μονο? πιο παλια η πενηνταφευγα και λοιποι που τους τα ελεγαν και εγραφαν παλι εδω ,τι χρησιμοποιουσαν? ιδιωτικα? ρε ΟΛΟΙ τα ιδια ειστε ρε ...........μ αρεσει που οι μεν γραφετε για τους δε και ΟΛΟΙ τα ιδια και τα ιδια ,αρε ΓΙΔΙΑ

Άντε από κει ρε που θα μιλήσεις για την πολιτική Προστασία. Μακάρι να γινόταν η χρήση των αυτοκινήτων όπως του Σωτηρακη... Παλεύει μόνος του

Επειδή "ο Σωτηράκης παλεύει μόνος του", όλοι οι υπάλληλοι μπορούν να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα του Δήμου για τις προσωπικές τους ανάγκες. Α ρε ζώα.

Το ΚΗΙ 7621 συνεχώς σταθμευμένο εκτός ωραρίου εργασίας στην οδό Δημητρακοπούλου (προφανώς στο σπίτι του υπαλλήλου). Πώς το δικαιολογεί ο Δήμος άραγε αυτό?

Ξυπνάτε ρεεε (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 19/09/2017 - 12:29 Ψάξε καλύτερα. Αντιδήμαρχος μένει εκεί. Όχι υπάλληλος.

Την πενήντα σαράντα κατηγορούσατε για το υπηρεσιακό αυτοκίνητα και μερικοί απο εσάς τα κυκλοφορείτε και τις πρωινές ώρες έξω απο τα μπαρ.

Τυροβολά, δεν σας βρίζει ο κόσμος, σας φτύνει... Αλλά να μείνει μεταξύ μας, έτσι;

@Benny Blanco fr... Και προβλέπεται οι αντιδήμαρχοι να χρησιμοποιούν υπηρεσιακά οχήματα και τα καύσιμα για τις προσωπικές τους μετακινήσεις και βόλτες να τα πληρώνουν οι δημότες;

Anonym (χωρίς επαλήθευση) στις Τετ, 20/09/2017 - 08:07 Εννοείται ότι δεν προβλέπεται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.