Το έκανε το θαύμα του και πάλι ο Καστραντάς (pics)

Το έκανε το θαύμα του και πάλι ο Καστραντάς (pics)

Σεπτέμβριος 14, 2017 - 12:07
1 σχόλια

Ασημένιος ο Καστραντάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας στο ΟΑΚΑ

Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ο ποδηλάτης Χάρης Καστραντάς, ο οποίος μετά τις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες και διακρίσεις σε παγκόσμιο και πανελλήνιο επίπεδο, κατάφερε να ξεχωρίσει και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Όμνιουμ στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στην Αθήνα.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στην αντοχή δρόμου, έδωσε το δυναμικό «παρών» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ στο ΟΑΚΑ και κατάφερε να τερματίσει δεύτερος πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας.

Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εύκολος καθώς αντίπαλοι του Αρκά Πρωταθλητή ήταν οι αδερφοί Βολικάκοι, που έχουν ξεχωρίσει στα αγωνίσματα της πίστας σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων και θεωρούνται top σε επίπεδο πίστας. 

Ο Καστραντάς, αποδεικνύοντας ότι η χρονιά είναι δική του, κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση και να ανεβεί στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους ανταγωνιστές του να του πάρουν αυτή τη θέση.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
 
«Εν όψει της προετοιμασίας μου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα δρόμου, μετά από πολλά χιλιόμετρα στα βουνά και όγκο προπόνησης στο δρόμο αποφάσισα να τρέξω το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας Όμνιουμ για να βάλω την ένταση και την ταχύτητα στα πόδια μου! Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά χωρίς πτώσεις που ήταν το κυριότερο και ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα της 2ης θέσης ήρθε για να μου ανεβάσει την ψυχολογία απ τη μοναχική προπόνηση στο δρόμο. 

Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον άξιο πρωταθλητή Christos Volikakis που κέρδισε τον αγώνα!

»Επόμενος σταθμός και τελευταίος για την προετοιμασία μου το 6ο διεθνές ποδηλατικό διήμερο στη Θεσσαλονίκη!».

Φωτογραφίες από The Cycling Journal - Nassos Triantafyllou Photography |
 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.