Σκληρή επίθεση ΝΟΔΕ Αρκαδίας στον δήμαρχο Γορτυνίας

Σκληρή επίθεση ΝΟΔΕ Αρκαδίας στον δήμαρχο Γορτυνίας

Σεπτέμβριος 13, 2017 - 10:54
1 σχόλια

ΝΟΔΕ Αρκαδίας: Διαρκής η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των Γορτυνίων

Η ΝΟΔΕ Αρκαδίας με ανακοίνωσή της επιτίθεται στη δημοτική αρχή Γορτυνίας για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο και που ακόμα δεν έχουν επιλυθεί, όπως η ύδρευση και τα απορρίμματα, προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των πολιτών:

Η δημοτική αρχή Γορτυνίας οφείλει να πράξει τα μέγιστα έτσι ώστε να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών που άπτονται της αποκομιδής των σκουπιδιών, της επισκευής και βελτίωσης των δικτύων ύδρευσης καθώς και του ελέγχου της ποιότητας αυτών. Η δημοτική αρχή (Γορτυνίας) που εδώ και 7 συναπτά έτη έχει τις (διοικητικές) τύχες της περιοχής στα χέρια της, φέρει σημαντικές ευθύνες για τα παραπάνω προβλήματα αφού δεν μπόρεσε να τα προσεγγίσει τεχνοκρατικά, χαράζοντας στρατηγικές επίλυσης- στη βάση ύπαρξης χρονοδιαγραμμάτων- και αξιοποιώντας στο ακέραιο κοινοτικά και εγχώρια χρηματοδοτικά εργαλεία. Οι Γορτύνιοι δεν μπορούν να ανεχθούν άλλο τη διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ενώ οι δικοί σας τόσα χρόνια είχαν υποδομές για το μέλλον της Γορτυνίας... Μην αυταπατάστε εδώ ξύπνησε όλη η Ευρώπη. Σαφώς και έχει βελτιωθεί η ζωή στην Γορτυνία τα τελευταία χρόνια . Να ρωτήσετε τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία τους φορείς. Να ρωτήσετε την κίνηση της αγοράς. Να ρωτήσετε τους κατοίκους. Τα επί μέρους προβλήματα γνωρίζετε καλά πως δεν είναι στα χέρια του δήμου. Οποιοδήποτε σκέπτεται λογικά δεν μπορεί να φανταστεί πως ο Δήμος αφήνει επίτηδες τα σκουπίδια ! Το πρόβλημα είναι πανελλαδικό και το ξέρετε. Μη χάνετε την ψυχραιμία σας και ασχοληθείτε με την πρόοδο του τόπου !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.