Το γλυκό μυστικό της Αντωνίας

Το γλυκό μυστικό της Αντωνίας

Σεπτέμβριος 13, 2017 - 20:04
14 σχόλια

Ζει την απόλυτη ευτυχία και αυτό δεν κρύβεται τους τελευταίους μήνες! Το πρόσωπό της λάμπει και έχει κάθε λόγο για να χαμογελά.

Η μοναδική γυναίκα επικεφαλής δημοτικής παράταξης στον δήμο Τρίπολης, περιμένει το πρώτο της παιδί.

Ο λόγος για την Αντωνία Γιαννούλη την επικεφαλής της παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία» του δήμου Τρίπολης και υπεύθυνη στη διεύθυνση της πολιτιστικής διπλωματίας στην Ελλάδα για το Υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως μας αποκάλυψε η Αντωνία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το γλυκό αυτό νέο κατάφερε να το κρατήσει κρυφό τους πρώτους μήνες.

Το τελευταίο όμως χρονικό διάστημα η Αντωνία  έδινε το «παρών» σε πολιτιστικές εκδηλώσεις,  συνεδριάσεις του ΦΟΔΣΑ του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης χωρίς όμως κανείς να έχει καταλάβει την εγκυμοσύνη της.

Σε συζήτηση που είχαμε μαζί της μας μίλησε για τα ανάμεικτα συναισθήματα και για ενθουσιασμό που νιώθει. Επίσης μας μίλησε και για τον επί 11 χρόνια σύντροφο της ζωής της και πατέρα του παιδιού της, με τον οποίο έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Να τους ευχηθούμε με το καλό ο ερχομός του νέου μέλους της οικογένειας!

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Αυτή είναι η αξιοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ...κομματικοί και αποτυχημένοι πολιτευτές βολεμένοι σε θέσεις ειδικών συμβούλων (όπως η κυρία), ειδικών συνεργατών, προέδρων οργανισμών κλπ..Απολαμβάνουν την λεηλασία του κράτους από τον κομματικό στρατό κατοχής..το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς...Και μη ξεχάσεις άνεργε και χαμηλόμισθε να τους ξαναψηφίσεις..τώρα που συνήθισαν στις καρέκλες μην τους τις στερήσουμε....

Πως βιοπορίζεται ? Επειδή σκέφτομαι να την ψηφίσω , θέλω να μάθω τι ώρα ξυπνάει το πρωί και που πάει για μεροκάματο .

Προς Ααα (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 14/09/2017 - 00:48. Όταν χώνανε τον Κοντοζαμάνη στο Υγείας και τον Καρβελά διευθυνή στην Ε.ΘΕ.Λ. ή διευθυντή γραφείου Υπουργού Παιδείας ή υπεύθυνος Επικοινωνίας υφυπουργού Εξωτερικών έβγαινες να τα γράψεις εδώ και να πεις το ηθικό πλεονέκτημα της ΔΕΞΙΑΣ???

Προς Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 14/09/2017 - 09:49. Και ποιος σου είπε ότι είμαι με τη ΝΔ και δεν έκραζε και τότε τις πελατειακές σχέσεις και την άλωση του κράτους από τους κομματικούς στρατούς..Το know how αυτοί οι γελοίοι σας το έδωσαν..Αλλά εσείς διακηρρύτατε την αποκομματικοποίηση του κράτους και την αξιοκρατία..γίντατε όχι απλά ίδιοι με τους φαύλους προηγούμενους, τους ξεπεράσατε κι'ολας..

Πως γινεται σε 2 χρονια να ξεπεράσεις 40 χρονια πασοκ και νδ ; κάτι σε εχει πονεσει εσένα.. έχασες καμια θεσουλα;

Προς Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 14/09/2017 - 10:47. Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια..Δεν έχω ανάγκη κανέναν να με βολέψει από το παράθυρο..τη δουλειά μου την έχω βρει μόνος μου και τη διατηρώ με τις ικανότητές μου..όχι με κομματικές πλάτες..όσο και να σου φαίνεται περίεργο, υπάρχουν και αυτοί οι πολίτες.

ρε κοπριταρια εγκυος ειναι η κοπελα τι βριζετε κοπριτες.κλωτσιες που θελετε .ουτε εγκυες δεν σεβεστε κοπριτες

Anonymous 21:59 - 00:12 Σε πρώτη φάση, σας γράφει *** , που τά'χει και μεγάλα (μεγαλύτερα από σας κατά τα φαινόμενα). Σε δεύτερη φάση, μπείτε στο google και ψάξτε στο όνομά της και δείτε τί κάνει...Ή στην τελική, όταν τη δείτε στην Τρίπολη, έξω στο δρόμο, σταματήστε τη και ρωτήστε τη, για να σας λύσει όλες τις απορίες και να πάψετε να βασανίζετε ασκόπως το (ανύπαρκτο) μυαλουδάκι σας...Γιατί, για να γράφετε τέτοια απαράδεκτα και κακόβουλα σχόλια σε ένα αθώο άρθρο που αναφέρεται σε εγκυμοσύνη μιας γυναίκας, μάλλον έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με το μυαλό σας...

Κοπριταριό και υβριστής είσαι εσύ..Ούτε προσέβαλα ούτε εξύβρισα κανένα όπως κάνεις εσύ..Η εγκυμοσύνη είναι σεβαστή από όλους..άλλο αυτό και άλλο το βόλεμα ημετέρων από το παράθυρο. Ξεκάθαρο? αλλά πετάς τη μπάλα στην εξέδρα για δημιουργία εντυπώσεων και αποπροσανατολισμό..

Ντροπή, όταν σε ένα άρθρο που αναφέρεται σε μια εγκυμοσύνη, να γίνονται σχόλια και να εκφράζονται "απορίες" τέτοιου είδους. Οποίος θέλει να βρει απαντήσεις είναι εύκολο, αρκεί να ψάξει λίγο και αν έχει τα @@ μπορεί να ρωτήσει και κατ' ιδίαν καθότι δεν κρύβεται η κοπέλα. Ντρέπομαι ειλικρινά για το επίπεδο σας. Συγχαρητήρια στην Αντωνία και όλα να πάνε καλά.

Λαμόγια.. .κακόβουλα ανθρωπάκια.. ...ρωτηστε την κοινωνία τι επαγγέλλεται η κυρία.. ...αξιοπρέπεια καθόλου δεν έχετε ...?

25 χρόνια είναι στο μεροκάματο......αλλα δε σας ενδιαφέρει να μάθετε.......ντροπη....