Μποροβήλος: Δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα (vid)

Μποροβήλος: Δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα (vid)

Σεπτέμβριος 12, 2017 - 14:13
8 σχόλια

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στο περιθώριο της παρουσίασης του Σάββα Παντελίδη έκανε αναφορά για τα τελευταία που έχουν συμβείς την ομάδα στέλνοντας παράλληλα και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

Ο Γιώργος Μποροβήλος τόνισε πως καλό θα είναι να μην ξεχνάμε το παρελθόν και τις στιγμές που έχει χαρίσει αυτή η ομάδα και να μην μηδενίζεται η προσπάθεια ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι της κριτικής που την θεωρεί καλοδεχούμενη όχι όμως της επίθεσης που ενδεχόμενος να γίνεται και κε του πονηρού όπως χαρακτηριστικά είπα.

Επίσης ο πρόεδρος της Αρκαδικής ΠΑΕ καλωσόρισε στην ομάδα τον Σάββα Παντελίδη με την ευχή ο Αστέρας να επιστρέψει και πάλις τον δρόμο των επιτυχιών

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μποροβήλος

«Όταν ξεκινάει μία ποδοσφαιρική περίοδος η κάθε ΠΑΕ και όχι μόνο ο Αστέρας ξεκινάει με όνειρα και στόχους και φυσικά η όποια ενέργεια κάνει είτε είναι έμψυχου υλικού, είτε είναι τεχνικού επιτελείου, είτε είναι οργάνωσης της ομάδας σε όλα τα επίπεδα γίνεται με σκοπό να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Πολλές φορές δεν πάνε έτσι τα πράγματα και αυτό που συνήθως συμβαίνει γιατί δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο είναι η αντικατάσταση προπονητή. Δεν είμαστε από αυτούς που πιστεύουμε ότι ο προπονητής ήταν αυτός που έφταιγε για όλα και ότι για τον λόγο αυτό γίνεται η αντικατάσταση.  Εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να δούμε έναν Αστέρα εκεί που πραγματικά τον έχουμε ονειρευτεί αλλά δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα.

Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που μπορούμε να πούμε ότι ακόμα και τώρα είναι καινούρια για το Ελληνικό ποδόσφαιρο παρότι πορεύεται στον 11ο χρόνο στην κορυφαία κατηγορία. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι η μοναδική που πορεύεται από τους 7 νομούς της Πελοποννήσου και εκπροσωπείτε στην Super League. Αυτά τα λέω γιατί δεν πρέπει να τα ξεχνάμε και να τα μηδενίζουμε  διότι δεν θέλω να μπω σε παραδείγματα όμορων νομών για το τι έπαθαν όταν υπήρξαν αγνώμονες.

Σε αυτά τα 11 χρόνια ο Αστέρας πήγε 4 φορές στην Ευρώπη, πήγε σε τελικό κυπέλλου, πήγε σε δύο ημιτελικούς, πήγε δύο φορές σε ομίλους Europa League και έφερε τεράστια ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην Τρίπολη.  

Δεν ζούμε με το παρελθόν, ούτε τρέφουμε αυταπάτες, ούτε κάθε φορά που είμαστε στα δύσκολα σκεφτόμαστε τις καλές στιγμές. Από την άλλη πλευρά όμως δεν πρέπει και να τις ξεχνάμε διότι αν ξεχνάμε το παρελθόν μας κάνουμε λάθη και αυτό δεν είναι καλός σύμβουλος όταν η ομάδα βρίσκεται στα δύσκολα.

Όλα αυτά τα χρόνια οι κ.κ. Μπάκος και Καυμενάκης συνεχίζουν να επενδύουν στην ομάδα παρότι οι φίλαθλοι που έρχονται στο γήπεδο δεν είναι αυτοί από πλευράς αριθμού που θα άξιζε η πορεία αυτή της ομάδας που προανέφερα.  Παρόλα ταύτα εμείς συνεχίζουμε να πορευόμαστε για το καλό της ομάδας.

Οι οικονομική πολιτική των εισιτηρίων διαρκείας που επιλέξαμε είναι ένα κλικ πριν από το τζάμπα.  Τα διαρκείας δεν φθάνουν ούτε για μια καλή μεταγραφή για τις ακαδημίες  η και την λειτουργία της. Οι ακαδημίες του Αστέρα λαμβάνουν μέρος στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League  και υπάρχουν παιδιά από όλη την Ελλάδα που είναι κοντά μας τα οποία ζουν ,τρέφονται και χρηματοδοτούνται από την ΠΑΕ Αστέρας.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι κι άλλες φορές ο Αστέρας είχε ένα κακό ξεκίνημα και θυμίζω την πρώτη χρονιά που επίσης είχε έναν βαθμό σε ένα αντίστοιχο ξεκίνημα και παρόλα ταύτα πήγε στην Ευρώπη. Θέλω να πω λοιπόν ότι ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή και είναι άδικο η ομάδα να δέχεται  επίθεση. Το να δέχεται κρητική είναι καλοδεχούμενη το να δέχεται όμως επίθεση μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και εκ του πονηρού. Όποιος αγαπάει την ομάδα και εμείς πιστεύουμε ότι οι φίλαθλοι μας που έρχονται την αγαπούν πρέπει να το αποδεικνύει και περισσότερο στα δύσκολα.

Έτσι λοιπόν καθημερινά βρισκόμαστε σε αυτοκριτική και δουλεύουμε και γι αυτό η συγκεκριμένη χρονική στιγμή επέβαλε την αλλαγή προπονητή και το τονίζω χωρίς αυτό να σημαίνει  ότι ο προηγούμενος προπονητής παίρνει το βάρος της κακής πορείας. Αυτά είναι εσωτερικά θέματα της ομάδας και όπως έχει κάνει όλα τα χρόνια θα βρούμε την λύση όλοι μαζί.

Στα πλαίσια αυτά παρουσιάζουμε τον νέο μας προπονητή. Έναν λαμπρό coach με εξαιρετική πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τον Σάββα Παντελίδη και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας όπως επίσης και τον βοηθό του Άκη Βαβάλη οι οποίο αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της ανάκαμψης του Αστέρα και να τον οδηγήσουν πραγματικά και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών». 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μποροβήλος: Δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα


8 Σχόλια

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

μπορο δεν μας ειπες και για την επιθεση του γαλανακοπουλου ,τι θα κανει η διοικηση για αυτο? οποιος λεει οτι η ομαδα δεν παει καλα ,ειναι αρνητικη και εκ του πονηρου? ρε πως τα βλεπετε ετσι,οπως σας συμφαιρει,τα πραγματα ειτε σας αρεσει ειτε δε σας αρεσει ειναι οτι εχετε παρατησει την ομαδα στο ελεος του θεου,και επειδη θαυματα δεν γινοντε αν δε σταξεις χρημα η θα φτιαξετε ομαδα (αν θελετε βεβαια) η στο καλο και να μας γραφετε,αλλο δουλεμα δε θελουμε.

διαβαζοντας τον κ.μποροβηλο μου δημιουργηθηκαν 2 ερωτηματα και τα μοιραζομαι μαζι σας 1)αφου δεν ευθυνεται ο πρωην προπονητης ποιος ευθυνεται τελικα και ποιος θαφυγει στην συνεχεια. 2)στις ακαδημιες υπαρχουν πολλα παιδια απο ολη την ελλαδα και ειναι αληθεια αλλα ποιος ευθυνεται που τα παιδια της τριπολης και της αρκαδιας δεν υπαρχουν,μηπως δεν παιζουν μπαλλα στην πολη μας? γιατι οι "ντοπιοι" γευονται τον ρατσισμο στην πολη τους?

Ανωνυμε 20:24 , υπαρχουν και παιδια απο την Αρκαδια στις κ20 κ17 κλπ, αλλα κατα κυριο λογο , πλεον υπαρχουν κατα 90% παικτες απο την πελοποννησο στις ακαδημιες της ομαδας... οποιος αρκας ειναι καλος μενει, οποιος δεν κανει ξεκιναει να παιζει στις τοπικες αρκαδικες ομαδες ή σε καποιες αλλες ομαδες της Γ...

Ελατε κυριε παραγοντα χαλαρωστε....αφηστε το παρελθον και κοιτατε το αυριο.... Οταν τελειωσουν τα μπανια και οι διακοπες...και τα παρτυ δωθε κειθε...βαλτε τα χρηματα στη τσεπες των παικτων... Διοτι ειναι γνωστο οτι με τα λεφτα που δινουν οι ιδιοκτητες μπορουσαν να φερνουν καλυτερους παικτες απο αυτους που ερχονται...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.