Στη μάχη με τις φλόγες στη Μεγαλόπολη ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης (pic,vid)

Στη μάχη με τις φλόγες στη Μεγαλόπολη ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης (pic,vid)

Σεπτέμβριος 12, 2017 - 10:38
17 σχόλια

Μια δύσκολη μέρα για τη Μεγαλόπολη ήταν η Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Μια πολύ επικίνδυνη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι στον Βουτσαρά, θέτοντας σε κίνδυνο το χωριό, αφού από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσής της, η φωτιά πέρασε στις άκρες του χωριού.

Λίγο αργότερα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά και κοντά στη Μονή Μπούρα, η οποία ευτυχώς πολύ γρήγορα ετέθη υπό έλεγχο. Οι Αρχές του τόπου ήταν παρούσες από τη πρώτη στιγμή και η Μεγαλόπολη ζήτησε άμεσα τη βοήθεια διπλανών περιοχών. Ο δυνατός αέρας δυσχέρανε την κατάσβεση της πυρκαγιάς, αλλά και το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, δημιουργεί ανησυχίες για νέες αναζωπυρώσεις.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, μαζί με τον Γιώργο Ρουμελιώτη, βρέθηκε στον τόπο της πυρκαγιάς από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να συμμετάσχει στον συντονισμό των Αρχών. Πιστός στη συνήθειά του να δίνει το «παρών», δηλώνοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον του, απαθανατίστηκε να συμμετέχει και στην κατάσβεση της πυρκαγιάς κρατώντας τη μάνικα.

Η φωτογραφία «ανέβηκε» σε προσωπικό λογαριασμό σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Video: 

Arcadiaportal.gr Τατούλης και Ρουμελιώτης στην μάχη με τις φλόγες


17 Σχόλια

Να πω την αλήθεια, κι εγώ τρελαίνομαι να ποτίζω με το λάστιχο, είναι άλλο πράμα (δεν είχα προσέξει τη φωτογραφία)

Έλα γοριλάκι Πήδα το μαντράκι Σβήσε με τη μάνικα όλη τη φωτιά ("Ελα γοριλακι" Στίχοι: Λάκης Παπαδόπουλος Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος 1η ερμηνεία: Λάκης Παπαδόπουλος)

Όχι ρε ανώνυμε 17:12, είδε τις μάνικες και τους ζήτησε να τον αφήσουν να παίξει κι αυτός, δεν το έκανε για ψήφους, πώς σου πέρασε απ' το μυαλό;

Αν δεν πήγαινε και καθόταν στα αυγουλάκια του θα ξεκινάγατε πόλεμο ότι απουσιάζουν οι ανώτεροι και προτιμούν τη βολή των γραφείων και μπλα,μπλα,μπλα, τώρα που πήγε είναι ψηφοθήρας και το κάνει για να τονώσει το ίματζ του και είναι Fake. Έτσι δεν θέτε , αλλιώς δεν θέτε. ΤΙ ΘΕΤΕ τελικά?

Γιατί δεν δημοσιεύετε το σχόλιό μου που έλεγε ότι «Εγώ, και μόνο που τον βλέπω, ντρέπομαι...»; Βρίζω κάποιον ή συκοφαντώ κάποιον; Προσέξτε, γιατί το έχετε παρακάνει με την επιλεκτική δημοσίευση σχολίων. Είναι δικαίωμά σας να αναρτάτε ό, τι θέλετε, αρκεί να δηλώνετε ρητά πως «τα σχόλια που δημοσιεύονται πρέπει να είναι της αρεσκείας σας». Εφόσον δεν λέτε πουθενά κάτι τέτοιο, η αυθαίρετη επιλογή των σχολίων που δημοσιεύονται είναι δημοσιογραφικά αντιδεοντολικό και ποινικά κολάσιμο. Υπάρχουν screen-shots για όλα...

Σκέφτομαι τον συμβασιούχο πυροσβέστη που του πήρε τη μάνικα ο περιφερειάρχης για να παίξει

Προτείνω να κατεβάσετε το θέμα γιατι έχετε γίνει ρεζίλι των σκυλιών (και των έμμισθων σφουγγοκωλάριων - χειροκροτητών)

@Anonymous 20:20 Έχετε γίνει όλοι οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου εξπέρ...Απ' όλα είσαστε...Δικαστές, εισαγγελείς, αστυνομικοί, δημοσιογράφοι, γιατροί...Τα πάντα όλα...Έχετε μάθει τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, κατεβάζετε αποφάσεις από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ασχολείστε με νόμους και σχολιάζετε τους πάντες και τα πάντα...Βρε ποια μου θυμίζουν όλα αυτά, ποια μου θυμίζουν...Δεν είναι σοβαρό πάντως αυτό που έχετε...Εμμονή λέγεται και κάποια στιγμή το γυρίζει σε τρέλλα...Ξέρετε εσείς, αυτή η πάθηση που έχει δώρο το λευκό πουκαμισάκι με τα μακριά μανίκια που δένουν πίσω...

Πάλι καλά που δεν έπεσε ο άνθρωπος με το σκαρπινάκι μέσα στα λιθάρια. Αντε να πάθεις και κανενα αναπνευστικό από τον καπνό στα τα 2-3 δευτερόλεπτα της φωτογραφίας....(τόσο κράτησε η "πυρόσβεση")...και η πίεση της μάνικας χαμηλά-μη μας ρίξει και κάτω το λάστιχο με κανενα ξαφνικό τίναγμα!

Θέλουμε επομενη φωτο να πιλοτάρει PZL! Kαι μετά με ελικόπτερο Ericsson! Και ύστερα με Canadair! και τέλος φωτό μετά εκεινα τα θηριώδη τετρακινητήρια πυροσβεστικά αεροπλάνα τα Evergreen 747 Supertanker. Ο κατάλογος τελειώνει-οι selfies ποτέ!

μαυρογυαλούροι μιας άλλης εποχής, συνεχίζουν να υποτιμούν την νοημοσύνη του κοσμάκη. Ο λαουτζίκος όμως συνεχίζει να ψηφίζει τους ίδιους , τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, γιατί...................θυμάται τα ονόματα των χωρικών-ψηφοφόρων. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

@ Κουτσομπόλη: είμαι ο ανώνυμος 20:20 που αναφέρεσαι και με χαρακτηρίζεις «κουκουλοφόρο». α) Εσύ δεν είσαι ανωνύμος/η και κουκουλοφόρος, επειδή έβαλες το nick name «Ο κουτσομπόλης»; β) Δεν είμαι η κυρία που νομίζεις, πονηρέ ξερόλα. γ) Το σχόλιό μου αφορά τον διαχειριστή του portal και όχι τον Τατούλη. Είχα στείλει σχόλιο για τον Τατούλη αλλά κόπηκε και δεν ανέβηκε ποτέ. Έλεγα περίπου: «Ντρέπομαι και μόνο που τον βλέπω [τον Τατούλη πυροσβέστη]. Ήθελα να ήξερα, αυτός δεν ντρέπεται; Σε ζώα απευθύνεται;» Γιατί κόπηκε το σχόλιο άραγε; Κατά τα άλλα, υγεία εύχομαι σε όλους

Τον περιφερειάρχη τον θέλω στον τόπο της καταστροφής. Να συντονίσει την περιφέρεια,να στείλει όλους τους υπαλλήλους στα γραφεία να σηκώνουν τηλέφωνα, να πληροφορούν τον κόσμο, να επανδρώσουν τις μπουλντόζες.Τον θέλω να εμψυχώνει τον κόσμο που καίγεται, να μεριμνά για νερά, σάντουιτς στους ανθρώπους της κατάσβεσης. Ναί τον θέλω εκεί - όχι όμως για να κάνει θεατρινισμούς για κονομίσει κανένα ψηφαλάκι. Δηλαδή αν είχαμε κανένα πολύνεκρο τροχαίο θα έβαζε κώνους σαν τροχονόμος? Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά? Ζώα είμαστε ?

Πέτρο πάρτο αλλιώς. Η μεγάλη ηλικία για τον πολιτικό , είναι πλεονέκτημα (εμπειρία,γνώση κλπ). όμως μην πολιτεύεσαι με πρακτικές του χθές. Οι ψήφοι οι δικοί μας (των νεότερων) δεν κερδίζονται με τον τρόπο που κερδιζες αυτούς των γονιών και των παππούδων μας. Μάλλον λόγω "πείνας" μας έχει κοπεί η όρεξη για κουτόχορτο...................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.